04-01-15

Easy, Quick and Yummy: pasta met kabeljauw en rode pestosaus

Vandaag hadden we zin in vis, maar het is vaak zo'n gedoe om een simpel gerecht te vinden. Toen bedacht ik me een gerecht dat ik vroeger thuis wel eens at. Dat was een soort ovenschotel met kabeljauw en tagliatelle. Daar is dit gerecht dus op gebaseerd!




Boodschappenlijstje voor 3-4 personen:

300 gram Spaghetti (of andere pasta)
250 gram Kabeljauw
3 geroosterde paprika's
125 ml crème fraîche
2,5 eetlepel rode pesto (wij hadden die van jamie oliver met rode paprika en walnoten)
Peper en zout

Om te beginnen breng je flink wat water met een goede snuf zout aan de kook. Als dit aan de kook is kan je de pasta toevoegen.
Tegelijkertijd kan je de koekenpan voorverwarmen. Bak de kabeljauw 3/4 gaar en voeg de paprika toe samen met de crème fraîche en de pesto.
Laat even sudderen en breng op smaak met peper en zout. Nadat dit een tijdje gesudderd heeft, kan je met een spatel de kabeljauw in stukjes "duwen".
Pasta afgieten en samenvoegen!

Lekkerder en simpeler kunnen we het echt niet maken!!!!


Eet smakelijk

Kelvin en Laura

11 opmerkingen:

  1. Ohhh.. ik ben dol op pasta!!!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das n mooie. Heb veel zeebars liggen daar kan t ook mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmm, lijkt me erg lekker. Ik hou ook erg van pasta met zalm.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met pasta kan je bij mij nooit fout doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hert klinkt heerlijk! Zelf zou ik er nog wat meer groente bij doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij eten redelijk veel salade, dus daarom veroorloven we het ons soms om in de avond minder groente te eten :)

      Verwijderen
  6. Zelf houd ik meer van een 'witte saus'

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oehh lovee pasta! Ziet er zeker niet slecht uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Looking so delicious!
    Have a nice week-end!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr/

    BeantwoordenVerwijderen