15-03-2015

Project 10 Pan!

Zoals ik woensdag al vertelde, ben ik met een Project 10 Pan bezig. Mijn doel is dus deze tien producten op te maken voordat ik weer nieuwe producten ga kopen. Omdat jullie zo leuk op het woensdag artikel reageerden, deel ik dit nu met jullie.



Ik heb bewust geen mascara of eyeliner gekozen, want deze komen toch wel op. Deze producten lagen al te lang in mijn lades en moeten nu toch echt eens opgemaakt worden. Natuurlijk zou ik het ook kunnen weggooien, maar dat vind ik zonde.

Benieuwd welke producten ik allemaal gekozen heb? Lees snel verder!

De eerste drie producten zijn voor de ogen.


1. The Body Shop Natural's Minerals - 06 Molten Bronze

Ik kan me serieus niet herinneren wanneer ik deze gekocht heb, zo oud is deze al. Deze losse oogschaduw is nog steeds even mooi als "vroeger" maar hij was in vergetelheid geraakt... Het is moeilijk te zien hoe veel er nog precies in zit, maar ik denk ongeveer nog de helft.

2. 24Hr Color Tattoo - 35 On and on Bronze

En weer een product met "bronze" in de naam! Het is een erg fijne basis voor je oogschaduw, en de glans komt er ook goed doorheen. Maar juist daarom wil ik deze opmaken. Ik merk dat ik toch liever een neutrale oogschaduw basis gebruik, vooral omdat je er zo lang mee doet. Ik moet wel zeggen dat mijn oogschaduw heel de dag prachtig blijft zitten met dit eronder!

3. Mac - Expensive Pink

Deze kleur is zo prachtig! Ik vind het helemaal niet erg deze te gebruiken, alleen heb ik de oogschaduw al zeker 4 jaar in mijn collectie. Persoonlijk vind ik dat redelijk lang en ik heb nog genoeg andere oogschaduws. Dus hoppa, in de Project 10 Pan!

De volgende producten zijn voor het gezicht. Ik heb de laatste tijd gemerkt dat ik eigenlijk alleen maar blush gebruik als het gaat om gezichtsproducten. Ik heb geluk dat ik een rustige huid heb, dus foundation gebruik ik niet vaak. Ook deze producten zitten al té lang in mijn collectie en het begint onhygiënisch te worden anders.


4. Benefit - Some kind-a Gorgeous lite

Dit is een soort foundation die als een poeder opdroogt. Ik vind het een fijn product, maar ik gebruik het gewoon te weinig. Vooral omdat het een crème product is, ben ik bang dat deze gaaf bederven. Benefit een redelijk duur merk, dus eigenlijk vind ik het zonde om mijn geld weg te gooien.
Ik denk dat deze foundation wel snel op gaat. Zo vaak heb ik deze niet gebruikt en het ijzertje is al te zien.

5. Mac - Cremeblend Blush Something Special

Ook deze blush is een crème product en eigenlijk om dezelfde redenen als bij de foundation zit hij in de Project 10 Pan. Nu het wat warmer wordt, vind ik het fijn om een crème blush te gebruiken, dus hopelijk krijg ik deze binnenkort opgemaakt want de kleur is prachtig.


6. Sephora - Blush me! Rose Rebelle

Dit is de allereerste blush die ik ooit kocht, kan je nagaan hoe oud deze is. Ik krijg nog geen uitslag en de blush ruikt nog prima, maar ik ben zo bang dat deze binnenkort echt niet meer goed is. Om niet altijd de crème blush te hoeven gebruiken, wil ik deze gebruiken om een beetje te kunnen afwisselen. Ook deze kleur is erg mooi en natuurlijk, zijn tijd is dus eindelijk gekomen.

7. Benefit - Erase Paste No.2

Zoals ik al eerder zei, heb ik een rustige huid waardoor concealer bijna overbodig is. Ik weet nog niet precies hoe ik deze dagelijks ga gebruiken, maar hij moet en zal op gaan! Dit wordt zeker het moeilijkste product voor mij om op te maken.

Als laatste nog een primer en twee lip producten. Een ding is zeker, ik ben gek op lip producten. Ze hebben hun plekje dus zeker verdiend in deze Project 10 Pan.


8. Sephora - Smoothing primer

Omdat ik niet zo vaak foundation gebruik, gebruik ik dus ook niet vaak primer. Ik kan deze dus mooi combineren met de Benefit foundation. Het fijne aan dit product, is dat het in een pomp flesje zit. Een stuk hygiënischer dus! Het flesje is bijna leeg, dus dat moet geen enkel probleem zijn om het op te maken.

9. Hema - Moisturising Lipstick No. 60

Hema verkoop erg leuke lippenstiften voor een leuke prijs, daarom heb ik er ook wel een aantal van. Deze kleur vind ik de minste van allemaal, waardoor ik deze eigenlijk niet pak. Het is wel een vrolijk roze kleurtje, dus nu voor de lente lijkt het me de perfecte tijd om deze te gaan dragen!

10. NYX - Mega Shine Lip Gloss No.122 Natural

Ook weer een product dat al super lang in mijn collectie zit. Vooral bij een lipgloss is het niet erg hygiënisch om deze zo lang te bewaren. Je krijgt toch bacteriën op de applicator als je de gloss op je lippen smeert, die je vervolgens weer in de verpakking stopt. Ideale kweekplek dus!
De geur is erg aanwezig (mega zoet), maar gelukkig valt het wel mee als je het opgesmeerd hebt. 
Het is voor mij onmogelijk om te zien hoe veel er nog in zit. Zelfs met een lampje schijnen kan ik niks zien, dus het wordt een verrassing wanneer deze op zal zijn!


Ja, we hebben al 10 producten gehad, maar ik doe er toch eentje extra bij. Deze Parfum in stick vorm heb al tijden in mijn lade liggen, maar gebruiken doe ik het niet. Zo zonde, want wat een heerlijke geur heeft deze Vanillary Perfume van Lush!

Dit wordt dus mijn extra projectje om aan te werken. 


Ik ben dus van plan om alles op te maken en tot dan niks te kopen. Een update zal ik elke twee maanden geven, het hangt een beetje er vanaf hoe snel/langzaam het gaat.

Hebben jullie wel eens een Project 10 Pan gedaan? Laat het in de reacties weten!
Ook lijkt het me leuk als jullie laten weten of jullie op dit moment ook met een Project 10 Pan bezig zijn. Zo kunnen we elkaar motiveren om onze gekozen producten te gebruiken.


Tot de volgende keer!

Laura

17 opmerkingen:

  1. Succes! Ik ben ook bezig met producten opmaken. Geen 10 producten, maar producten die ik wel fijn vind , maar toch eigenlijk altijd 'vergeet'.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel veel succes! Het geeft ook altijd wel een fijn gevoel vind ik om producten op te maken :)

      Verwijderen
  2. Ik bedenk me nu ineens dat ik echt zelden een product opmaak, wow. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig, succes. En wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. UI! Daar heb je echt een paar mooie producten bij die ik ook graag wilde hebben haha! :D MAC Expensive Pink, Benefit Erase Paste, ... ;)
    Waar heb je al de Sephora producten van? Is er Sephora in NL??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vroeger zat er een Sephora in Nederland, maar nu helaas niet meer. Mijn moeder werkt in Luxemburg, waar nog wel de Sephora zit. Ik geef haar dus soms een "boodschappenlijstje" mee haha

      Verwijderen
  5. Wat een leuk idee, succes! Expensive pink van MAC heb je al pan in geraakt wauw, oogschaduw raak ik bijna nooit pan in!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, gaat dat niet héél lang duren om dat op te maken, haha? Zal je wel veel geld besparen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Good luck!! Ik ben hier zo slecht in producten opmaken ;-) Geef ons snel een update.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Succes met de challenge! Ik maak zelf vrij veel producten op, maar relatief maar weinig make-up, alleen mascara's, concealers en matte poeders maak ik wel eens op.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Omg succes. Dingen opmaken duurt zo. lang. ! xD

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk project. Om jezelf te helpen hou je ons wel op de hoogte he? Geen weg meer terug .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hou jullie zeker op de hoogte! Bedankt voor de "steun" ;)

      Verwijderen
  11. Ik heb nog maar van heel weinig producten de pan geraakt :) Maar ik koop al een tijdje geen nieuwe make-upproducten meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh, leuk project! Ik ben benieuwd of het lukt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat goed dat je dit doet! Ik zou dat heel moeilijk vinden, producten moeten opmaken. Zeker omdat ik dan veel minder afwisseling zou hebben! Maar wel heel goed, want zo maak je tenminste dingen echt helemaal op!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mijn probleem is niet dat ik producten erbij koop maar dat ik de producten die ik heb niet vaak genoeg gebruik en ze dus lang blijven liggen. Maar goed, ik draag ook niet elke dag make-up en doe ook niet elke dag een crèmetje op. Dan gaat het langzaam..

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura