08-04-2015

Mini shoplog van afgelopen week

Dit weekend ben ik met mijn moeder even de stad in geweest. Zij heeft al deze heerlijke spulletjes voor mij gekocht, bedankt mam!
Het is niet veel (wel meer dan alleen deze twee producten, had vergeten een overzicht foto te maken), maar ik wilde het toch met jullie delen.


Zoals jullie zien, zijn we even langs The Body Shop geweest. Allereerst zag ik de nieuwe Fuji Green Tea collectie liggen. Ik ben gek op de geur van groene thee, dus ik hing meteen met mijn neus erboven. Wat een heerlijke geur! Heel neutraal en ontspannend.

Mijn moeder kocht ook nog de scrub van deze lijn. De korreltjes lijken wel in gelei te liggen. Wat een heerlijke scrub is dat! Als je een goede, zachte scrub zoekt, moet je deze echt eens proberen.



Ook kocht ik (of naja, mam eigenlijk), de Satsuma Shower Gel. Met de heerlijke, frisse geur lijkt deze mij perfect voor de zomer. Gelukkig is hij ook niet te zoet, ik heb geen zin om een wespen-magneet te worden.


Deodorant, mij maakt het eigenlijk niet zo veel uit welke ik daarvan neem. Ik heb het gevoel dat ze allemaal net zo goed/slecht werken, daarom koop ik altijd degene die in de aanbieding is.

Bij de Etos zag ik deze schattige, nieuwe kleine verpakkingen liggen. En wat nog beter was, 1+1 gratis! Dus niet twijfelen, meteen meenemen. Ik ben heel erg benieuwd of die nieuwe verpakkingen ook daadwerkelijk even lang mee gaan, want er zit zeker een groot verschil de oude en de nieuwe verpakking. 


Als laatste had ik deze schattige oorbel besteld bij Miniinthebox. Het is mijn favoriete site om te bestellen. Alles is ongelofelijk goedkoop en de kwaliteit is prima (en nóg beter, geen verzendkosten!).


Je bestelt hier maar één stuk van. Het is een normale oorbel, met een clipje voor aan de bovenkant van je oor. Je hebt hier dus geen extra gaatje voor nodig. 
Ik zat in het begin wel even te kl*ten om het clipje vast te krijgen. Je moet eigenlijk een soort van draaiende beweging maken om het om je oor te krijgen. En als ie zit, dan zit ie goed!
De mooie details op het handje maken deze oorbel helemaal geslaagd voor mij.


Ik heb geprobeerd om een foto te maken terwijl ik de oorbel in had. Natuurlijk bewoog het handje, maar je krijgt wel een idee hoe het eruit ziet. De clip zakt ook niet verder naar beneden, omdat hij op het stukje oorschelp blijft hangen.
Als je de oorbel in hebt, voel je er trouwens niks van.


Ik ben enorm blij met mijn aankopen.

Hebben jullie dit weekend nog leuke spullen gekocht?



15 opmerkingen:

  1. Bijzondere oorbel ja. Heb gelijk zin om naar TBS te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Die douchegel is echt lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb die scrub laatst ook gekocht, super product! Leuke spullen voor de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou van The Body Shop producten! De scrubs zijn echt super goed ;)
    Ich habe dich übrigens in meinem letzten Beitrag für den Liebster Award nominiert :) Vielleicht hast du ja auch Lust mitzumachen und das in die niederländische Bloggerwelt zu übertragen hihi. Ich würde mich freuen! http://www.beautyhippie.com/tag-time-liebster-award/
    Liebste Grüße, Lara

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super lieb von dir! :D Ich glaube dass man hier auch den Award hat ;) Werde demnächst ein Artikel drüber schreiben :3

      Verwijderen
  5. Ik ben heel benieuwd naar die scrub :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh die oorbel is echt helemaal te gek!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke dingen heb je gekocht! die oorbel is erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die bodyshop producten lijken me echt heerlijk! Die oorbel is echt heel stoer! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele leuke aankoopjes! Ik wil ook super graag de nieuwe producten van TBS!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura