13-05-2015

Spam je blog!

Ik weet dat vele van jullie bloggen, en we vinden het hartstikke leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Normaal gesproken is spammen vervelend, maar vandaag is jullie kans... Spam er maar lekker op los.

Bron
Vertel in een kort verhaaltje waar jij over blogt en laat een link achter zodat we meteen een kijkje kunnen nemen. Natuurlijk is dit ook een kans om andere blogs te ontdekken die al in de reacties staan.

Veel spam plezier!


Kelvin & Laura

22 opmerkingen:

  1. Ik blog over alles wat mij bezighoudt en wat ik leuk vind... Fotodagboeken, uitstapjes, beauty producten, recepten! Van alles! Mijn blog http://www.northflix.nl is 24 uur per dag open voor bezoek!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik blog over bloopers en over eh, ja - ik wil het geen 'dagboek van een meisje' noemen maar misschien dat dat het toch wel is :-)

    hehwhat.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk dat jullie dit doen!
    Ik blog over fashion, interieur en lifestyle, gericht op alleen mijn stijl. Hij heet dan ook - heel toepasselijk - www.stylesbyginny.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tof meid, ik ben Claudia en ik blog op Vintagirie over streetstyle, fashion en haar. En met haar bedoel ik echt hele makkelijke haartutorials die jij thuis ook kunt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Ik ben laura en blog op mylifebeats.nl over alles wat mij bezig houdt in het dagelijks leven. Dit gaat vooral over reizen, gezondheid en doelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lief dat we vandaag onze blog mogen spammen!

    Ik ben Lonneke en moeder van een dochter van 2 jaar. Blog al ruim een jaar over beauty, lifestyle en nailarts. mijn blog: www.be-beautifully.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, leuk, leuk! Ik ben een kleurrijke beautyblogger met veel bloed, nog meer bloed en special effect make-up, maar ook normale looks, zoals de pin up look met een classy winged eyeliner, rode lippen, blauwe lippen and much more! Inclusief reviews, dierproefvrije merken, maar ook DIY's, how to's en video's. Check it out now: http://beautykoning.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super lief dat we onze blog mogen spammen :D

    Ik ben Yvonne en mijn blog heet xBYME (soms staat het nog anders ivm naamsverandering.). Ik blog over van alles. Van DIY's tot bakken tot hele diepe dingen - denk aan bijvoorbeeld gedachtegangen of een soort van 'hoe overleef ik ... - Ook dingen die te maken hebben met beauty en lifestyle komen aan bod! Mijn blog: http://www. xbyus.blogspot.nl Neem zeker een kijkje en hopelijk tot snel :)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk dat we mogen spammen!
    Dankjewel.

    Mijn naam is Hennie en ik heb www.tutje.nl. Beauty met een nuchtere kijk. Beauty voor de onafhankelijke vrouw, die zichzelf net als ik met een behoorlijke korrel zout neemt.

    Hoop dat ik je hiermee wat kon triggeren. Nogmaals: dank voor de spammogelijkheid. Wordt erg gewaardeerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lief dat we mogen spammen! :) Ik ben Kirsty en ik blog dagelijks met veel plezier op http://www.beautiliciousworld.nl over beauty, fashion, food en lifestyle, met de nadruk op beauty. Naast artikelen maak ik ook video's, waarvan er twee per week online komen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Altijd leuk! Ik blog op mijn site over alles wat met een gezonde & natuurlijke levensstijl te maken heeft en plaats ook veel gezonde recepten, vaak ook glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en veganistisch. Dus ook voor mensen met allergieën altijd handig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk en thanks!

    Daily Cup Of Bla Bla Bla is mijn persoonlijke lifeblog. Klik op mijn naam voor een bezoekje.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! Ik schrijf vooral over beauty, en steeds regelmatiger over fashion op hetbeautyarchief.nl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Legaal spammen is altijd leuk ;)
    Ik schrijf op mijn blog over (inner) beauty en vooral persoonlijke dingen. Heel divers met een persoonlijk tintje. Je kunt me via via http://www.simplynspecial.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk dat we mogen spammen! Op ellenismyname.be schrijf ik 4x per week een artikel over beauty, fashion en lifestyle! Ik hoop dat je een kijkje komt nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi! Ik laatook ben een reactie achter haha. Mijn blog gaat over fashion & mijn leven. Mijn laatste artikel gaat over de tweedaagse vegan challenge die ik momenteel doe!

    Http://www.yourlifeyourfashionyourstyle.blogspot.nl

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hey tof dat we mogen spammen!
    De beste moestuintips, de allerlekkerste recepten én goeie columns?
    Check dan nu De Boon in de Tuin!

    Groet,
    Kees de Boon | De Boon in de Tuin

    Twitter @keesdeboon (2.100+ followers)
    Facebook #deboonindetuinblog (370+ likes)
    Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dankjewel voor de mogelijkheid te spammen!

    Iedere werkdag creatieve inspiratie en veel leuke tutorials! De DIY Diva is een optimistisch blog met fashion tic.

    Neem eens een kijkje bij de diva zonder sterallures...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Tof dat we mogen spammen. Ik blog op http://www.mindjoy.nl over mindfulness, wijsheden en positiviteit. Lief als je een kijkje komt nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Bedankt voor het spammen! Super leuk om nieuwe blogs te leren kennen. Mijn blog Daily Pleasures gaat voornamelijk over reizen en eten. Ik post er 3x per week een nieuw artikel!

    http://www.dailypleasures.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb een food & health blog 'On a Healthy Adventure' waar ik veel recepten post, ook gezondheidsitems aanhaal en mijn sporten toelicht :)
    http://www.onahealthyadventure.com

    Leuk idee van jullie om blogs te delen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat leuk! Ik blog voornamelijk over hoe je dromen waar kunt maken en hoe je je doelen kunt bereiken. Een beetje een motivatie-blog met een persoonlijk tintje!
    www.imadreamer.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura