27-05-2015

Unboxing + Review Kneipp Beauty Geheim


Een tijdje geleden had ik de winactie van Bianca, van pinkit.nl, gewonnen. Neem zeker een kijkje bij haar, want ze schrijft enorm leuke artikelen! 
Hartstikke leuk toen ik het pakketje thuis kreeg, wat zou er allemaal in zitten? Natuurlijk kon ik niet wachten en alles moest meteen bewonderd en uitgetest worden.



De doos was schattig verpakt met goudkleurig papier en een kleine brief van Kneipp. Onder dit papier zaten de producten al op mij te wachten.

Ik kon het niet laten er meteen aan te ruiken. Alle producten ruiken heerlijk zomers, maar zeker niet op een zoete manier. Op de een of andere manier moet ik aan bloesem en een vleugje honing denken.

Op elke verpakking verwijzen ze naar de oliën die in alle producten zitten. Ik vind het goed dat ze laten zien dat je bewust kiest voor een natuurlijk product.


Kneipp zelf geeft aan dat deze producten een unieke combinatie hebben van natuurlijke oliën, namelijk arganolie, marulaolie, wonderboomolie en olijfolie. Door de overvloed aan vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren in deze oliën is dit pure verwennerij voor de huid.

In totaal heeft de nieuwe lijn vier producten:

Kneipp Doucheolie Beauty Geheim
Kneipp Sugar & Body Oil Scrub Beauty Geheim
Kneipp Badolie Beauty Geheim
Kneipp Huidolie Beauty Geheim


Kneipp Doucheolie Beauty Geheim

De doucheolie zit in een standaard fles en is ook prima vast te houden (wel zo handig als je onder de douche staat). 


De doucheolie is maar 3 maanden houdbaar, iets waar je wel rekening mee moet houden. Ik heb er vaak redelijk veel open staan, waardoor ik sommige soms vergeet te gebruiken. Nou ruikt deze enorm lekker, dus bederven zal deze zeker niet!


Een nadeel wat mijn vriend en ik meteen gemerkt hebben, is dat het daadwerkelijk een olie is. Niks mis mee, maar daardoor is het doseren een stuk moeilijker en loopt het zo door je vingers heen. Ook loopt een deel langs de fles heen, wat natuurlijk hartstikke zonde is van dit heerlijke product!


Omdat het een olie is, gaat het niet echt schuimen, maar toch krijg je een schoon gevoel. Er blijft geen vette laag achter en de geur ruikt je heel de dag nog, subtiel maar toch zeker aanwezig.

Kneipp Sugar & Body Oil Scrub Beauty Geheim

Persoonlijk vind ik het super handig dat de scrub in een potje zit. Zo kan ik een meteen een goede hoeveelheid scrub pakken en laten kan de hele pot leeg geschraapt worden.


De scrub is 3 maanden houdbaar, net zoals alle andere producten van deze lijn. Dus niet denken "zonde om te gebruiken", maar lekker gaan scrubben.


Je ziet duidelijk de suiker zitten met een olie laag erop. Ik vind dit persoonlijk wel fijn, zo kan je meteen zien dat ze daadwerkelijk verkopen wat ze claimen.


Ook hier komt die heerlijke geur je meteen tegemoet, ik kan er maar geen genoeg van krijgen! De scurb is heel zacht voor de huid, dus je heb absoluut niet het gevoel dat je met schuurpapier over de benen gaat. De verpakking geeft aan dat je het 1-2 keer per week kan gebruiken, wat ook zeker geen probleem is.

Ik moet wel zeggen dat er een olie laag op je huid achter blijft. Niet iedereen vindt dat fijn, en ik heb ook niet altijd zin dat het op mijn kleding kan komen. Wij gebruiken dit daarom alleen in de avond, omdat echt voor ons dan verder niet uitmaakt. 


Kneipp Badolie Beauty Geheim

Wij hebben helaas geen bad, dus daar kunnen we geen goede review over schrijven. 



De olie zit in een glazen flesje, wat het een chique gevoel geeft (bij ons wordt een plastic flesje namelijk snel smoezelig). Ook deze olie is 3 maanden houdbaar. Tja, dan zit er niks anders op dan zo vaak mogelijk in bad gaan!


Je hoort een paar druppels aan je badwater toe te voegen, en je kan 15-20 minuten genieten van heerlijk ruikend water.


Zoals ik al zei, hebben wij geen bad. Mijn ouders hebben gelukkig wel een bad, dus neem ik het de volgende keer mee als ik naar hun ga. Het zal dus niet zomaar weggegooid worden of verdwijnen in een lade.

Kneipp Huidolie Beauty Geheim

Ik zeg het maar meteen, dit is zeker ons favoriet! Als je je afvraagt wat huidolie nou is, je kan het vergelijken met een body lotion, maar dan in de vorm van een olie.


Ook hier is weer de welbekende 3 maanden houdbaarheid te vinden. Je hebt niet enorm veel van het product nodig per keer, maar als je het geregeld gebruikt, haal je het makkelijk binnen de 3 maanden.


En net als de badolie, het mooie chique glazen flesje. De dosering is ook erg fijn, je krijgt niet meteen een hele scheut. Je kan daarom zelf makkelijk bepalen hoeveel olie je wilt gebruiken.


Ze geven aan dat de olie na het douchen of baden gebruikt moet worden, zodat het makkelijk kan intrekken. Om eerlijk te zijn, smeer ik me nooit meteen in na het douchen. Ik wacht altijd heel even daarmee, dus in dat opzicht kan ik niet zeggen hoe de werking is.


Wel kan ik zeggen hoe de werking is op de "droge" huid. Ik schrok eerst van de olie, heel mijn hand glansde! (Wel kwam weer die heerlijke geur naar boven)


Maar na heel even inwerken was de olie volledig ingetrokken. Er blijft geen vette laag achter en je huid is ongelofelijk zacht.


We hebben de huidolie zelfs als massageolie gebruikt, wat ook prima ging. Ook met dit product blijft de geur goed hangen, dus je hebt er de hele dag plezier van.


Ik ben enorm tevreden over deze producten en gebruik ze nu geregeld. Het is zeker de moeite waard om ze even te gaan bekijken in de winkel.

Niet vergeten op de blog van Bianca, pinkit.nl, te kijken!


Tot de volgende keer!
Kelvin & Laura

13 opmerkingen:

  1. Wens jullie beide veel plezier met de producten, het is een heerlijke lijn :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah leuk, echt gaaf dat je gewonnen had ! Zien eruit als goede producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaaf dat je dit gewonnen hebt. De sugar & oil scrub lijkt mij heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een heerlijk pakket om te winnen zeg! Ik ben zelf ook erg benieuwd naar deze nieuwe lijn van Kneipp.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ik kende de producten nog niet maar ze klinken wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kende het merk Kneipp nog niet maar de producten klinken erg goed! Leuk dat je dit gewonnen hebt!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tof pakketje! Ik heb de scrub hier staan en hij rook heerlijk!
    Die gaat vanavond mee de douche in :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je dit pakket heb gewonnen, het lijken me heerlijke producten! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Top dat je hebt gewonnen met de winctie! Gefeliciteerd!
    Kneipp is inderdaad een heel fijn merk, het ruikt altijd zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat je hebt gewonnen zeg!
    Het lijken we wel erg fijne producten, vooral die scrub :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk dat je gewonnen hebt, het lijken me hele fijne producten.

    www.Melana.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk dat je het pakket gewonnen had! Ik heb zelf geen producten van dit merk, maar deze producten lijken me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heerlijk zo'n pakket <3 Geniet er maar lekker van :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura