18-10-2015

SkinNature op Etsy: Spanish Garden



Het speelde bij ons al een aantal weken. Hoe moeilijk kan het nou zijn om een massage bar te maken? En als het dan toch niet zo moeilijk is, waarom gaan we dit zelf dan niet doen en de bars verkopen? Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor zo'n ding? Dit zijn een aantal van de vragen die wij onszelf de laatste tijd afgevraagd hebben. Daarna zijn we aan de slag gegaan en sinds een paar dagen hebben wij onze eigen Etsyshop: SkinNature!
Wij maken onze massagebars van 4 producten, namelijk:
  • Bijenwas (cosmetische kwaliteit)
  • Kokosolie
  • Sheabutter
  • Etherische olie
Door de eerste drie te combineren heb je een ultieme mix voor de huidverzorging! De bijenwas zorgt voor de bescherming van de huid door middel van een beschermlaag, de kokosolie hydrateert de huid, en de sheabutter hydrateert en voedt ook nog eens de huid. Tevens is het rijk aan vitamine A, D, E en F, wat het herstellend vermogen ondersteunt!


Om heel eerlijk te zijn, eigenlijk hebben we eerst 3 batches erover gedaan voor dat we de goede verhoudingen hadden! Daarna zijn we gaan spelen met verschillende geurcombinaties. Van citroen-basilicum en cappuccino-vanille tot Spanish Garden (mandarijn en citroen). 


Na lang wikken en wegen hebben we dan toch besloten dat de Spanish Garden wel echt een heerlijke geur is voor in de winter, niet zo zeer omdat het je aan de winter doet denken. Het zorgt juist voor een heerlijk zomers gevoel, alsof je op een zwoele zomeravond door een Spaanse citrus tuin loopt.


Ben jij benieuwd naar deze heerlijke frisse zomerse Massage Bar?! Je vindt hem op Etsy, in de shop SkinNature!

Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn we met geuren gaan spelen. Binnenkort kunnen jullie dus ook de cappuccino-vanille variant verwachten! Hou dus onze blog en SkinNature in de gaten.

Groetjes,

Kelvin en Laura

6 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie dit zelf zijn gaan maken, lijkt me niet eenvoudig om tot juiste verhoudingen te komen. Ziet er in elk geval wel al heel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf zeg! Gaan jullie ook nog andere beauty producten maken naast Massagebars? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als we merken dat er interesse voor is, zullen we daar zeker over na denken! Alleen willen we natuurlijk eerst weten of er überhaupt interesse voor is. We vinden het anders zonde om er veel geld en moeite in te steken terwijl niemand het wilt...

      Verwijderen
  3. Wat gaaf dat jullie dit zijn gaan doen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw, wat leuk! Ik word er helemaal enthousiast van. hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ooh wat super leuk dat jullie dit erbij doen! Ziet er al goed uit :D

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura