30-12-2015

Review | MAC Diva lipstick


Lippenstift, ik ben er gek op! Vooral de laatste tijd draag ik erg graag donkere of rode kleuren. En zeg nou zelf, een Diva zoals ik (*uh uh kuch proest*) heeft natuurlijk ook een desbetreffende lipstick nodig.


In Maastricht hebben wij de luxe twee (!!) MAC counters te hebben. Een beetje overdreven natuurlijk, maar zo is de verleiding wel erg groot.
Een tijdje geleden besloot ik me eens te verwennen met een mooie MAC lipstick. Ik was tussen een aantal aan het twijfelen, maar al snel was de keuze gemaakt, Diva.


Diva zit zoals alle MAC lipsticks in de welbekende zwarte huls met zilveren glittertjes. Ondanks dat de ronde dop soms onhandig is, blijft deze verpakking tijdloos.
Helaas zat er in deze lipstick een kleine beschadiging aan de zijkant (het "scheurtje" op de foto), maar daar kan ik wel mee leven.


Diva heeft een matte finish en is intens donkerrood-bordeauxrood. Er blijkt geen paarse ondertoon in te zitten. Hoewel de kleur een beetje bruin kan overkomen in de huls, zal je dit niet zien op je lippen zelf.
Het pigment verbaasde mij enorm, met één veeg heb je al deze prachtige kleur op je lippen zitten. Het is dus ook nog eens zuinig in gebruik. Wel fijn met zo'n dure lipstick!


De lipstick blijft gelukkig makkelijk heel de dag zitten, alleen moet je af en toe de hoekjes bijwerken. Hoewel deze lipstick mat is, voelt het niet droog aan op je lippen. Om eerlijk te zijn, de lipstick gleed zonder enig probleem mijn lippen op. Zorg er wel voor dat je lippen goed verzorgd zijn, want velletjes kunnen wel gaan opvallen.

Voor mij is dit een kleur die overal bij past. Bij zowel een neutrale als een smokey look kan je deze lipstick prima dragen. Stel je even voor: Deze lipstick met een little black dress... Perfecte look zou ik zeggen!


Ja, ik ben super blij met deze lipstick! De "koude" maanden zal ik deze lipstick nog vaak dragen, maar ook in de warmere maanden ga ik deze erg vaak pakken.

MAC lipsticks zijn te koop bij de MAC counters in de Bijenkorf of Douglas voor €19,50


Wat is jullie favoriete (MAC) lipstick?


Tot de volgende keer!

Laura

15 opmerkingen:

  1. Mooie foto's heb je gemaakt. Wat een prachtige en warme kleur staat je erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een kleur! Staat je mooi. Heel klassiek en tijdloos he.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is echt een prachtige kleur ik wil heel graag wirl, stone en antique velvet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur staat je goed! Ik heb zelf niet zoveel met lipsticks dus vind €19,50 dan een beetje duur :')

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super mooie kleur! Hij staat je heel goed! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit kleurtje staat je mooi, wat sta je toch trots op de foto en dit mag ook zeker. Mijn lippen kunnen helaas de matte finish niet zo goed hebben (of ik moet vaker mijn lippen scrubben ;-)).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit blijft een hele mooie lipstick! Het blijft me opvallen dat hij eigenlijk wel met elke huid/lipkleur kan! Hij staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super mooie kleur hij staat je geweldig :D Zelf ben ik niet zo van de lipstick omdat ik helaas erg droge lippen heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een super gaaf kleurtje!! Heeel erg mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel gaaf is deze! Voor mij iets te heftig, maar jij kan het prima hebben meis.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mag ik zeggen dat ik het belachelijk vind dat er zoveel steden zijn met meerdere mac verkooppunten en dat in Zeeland niet 1 verkooppunt te vinden is. Argh. Maar dat ter zijde haha. Diva is erg mooi! Ik heb m ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura