22-12-2015

Unboxing | BLUX Box november


Op het I Love Beauty Event stond er ook een stand van BLUX. Je kon daar de nieuwste box kopen, wat ik natuurlijk niet kon laten. Ik was zo benieuwd wat er allemaal in zou zitten, dat ik er wel een unboxing van moest maken.

Als je het mooie paarse doosje opent, zie je allereerst dun, zwart papier. Ik weet niet waarom, maar voor mij straalt dit luxe uit. De eerste indruk was dus meteen al goed! Ook blijf je nog even dat extra momentje in spanning zitten over de inhoud.


Nadat ik het papiertje had losgemaakt, zag ik een mooie gevulde doos. Ik zag geen bekende merken of herkenbare tubes, dus mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter. Wat zou het allemaal zijn?


Allereerst pakte ik Fruttini - My Easygoing is Watermelon Shower Gel. Zoals de naam al zegt, is dit een shower gel, die heerlijk naar watermeloen ruikt . De geur is niet te zoet, maar toch bewaar ik deze liever voor de wat warmere dagen. De verpakking ziet er ook al lekker vrolijk en zomers uit, dus kan niet wachten deze te gaan gebruiken. De tube is niet al te groot, wat het eigenlijk perfect maakt om het mee te nemen tijdens een weekendje weg.


Het volgende product maakte de doos ook meteen redelijk zwaar, Naobay - Calming Face Toner. Een toner is altijd welkom, vooral omdat die van mij al een tijdje op was.
Ik heb geprobeerd er aan te ruiken, maar ik ruik letterlijk helemaal niks! Persoonlijk vind ik dat erg fijn, want ik hoef geen parfums op mijn gezicht. Deze ga ik zeker weten met veel plezier gebruiken.


Als volgende pakte ik de Paula's Choice - Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Op de verpakking staat dat mijn huid een egale kleur krijgt, dat de rode plekjes verminderen en dat er extra collageen aangemaakt wordt, en dat mijn poriën minder zichtbaar zullen worden. Dit klinkt allemaal veelbelovend, dus ook bij deze ben ik enorm benieuwd.
Omdat het product erg vloeibaar is, zit er een extra beschermfolie op zodat het product niet kan gaan lekken. Slim!


Een CC cream keek mij als volgende aan, en ik keek bang terug... ben je wel mijn kleur? Jazeker! De CC Complete Cream Normal_Dry Skin is mijn kleur! De dekking is heel licht, wat ik ook erg fijn vind. Ik heb gelukkig niet veel onzuiverheden, dus voor mij is een dikke foundation ook niet nodig. Wel zit er een lichte zoetige geur aan, je moet hier van houden.


We zijn al bijna tot het laatste product aanbeland, maar eerst nog de LASHEM - Picture Perfect Instant Wrinkle Reducer. Ook al zeg ik het zelf, maar ik heb nog niet echt diepe kloven in mijn gezicht, dus ik weet niet zo goed hoe ik dit product ga gebruiken. Misschien dat ik het eens rond mijn ogen ga aanbrengen, ik ben wel nieuwsgierig. Wie weet is dit wel het wondermiddel van de 21e eeuw!


En als laatste een lipstick. Ik ben gek op lipsticks, maar zo eentje als van Lord & Berry kende ik nog niet. Een lipstick in potlood formaat is nieuw voor mij, maar je bent nooit te oud om iets nieuws te proberen. De kleur vind ik al prachtig en de textuur voelt fijn aan. Ik vermoed dat deze vaak in mijn handtas te vinden zal zijn.


Ja, ik ben echt te spreken over deze leuke box! Op het I Love Beauty Event heb ik deze voor €7,50 kunnen kopen.

Als je de box via de site wilt bestellen, kan je een abonnement afsluiten voor €14,95 incl verzendkosten. Elke maand kan je dan 4 tot 6 luxe producten verwachten.
De box is maandelijks opzegbaar.


Tot de volgende keer!

Laura

13 opmerkingen:

  1. Leuke box, er zitten veel merken en producten tussen waar ik niet bekend mee ben..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw, dat er Paula's Choice in zit is wel echt super.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zit er serieus aan te denken deze box te proberen. Eindelijk een met fijne producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een fijne producten zeg! Eindelijk een keer een box met producten waar je ook echt wat mee kan haha :). Veel plezier ermee! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk zo'n verassing box :) Vooral omdat er ook allemaal bruikbare spulletjes in zitten~

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zitten echt leuke dingen in :D Ook allemaal dingen die je wel zou gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kende deze box nog niet, maar hij is best goedkoop en er zitten fijne spullen in voor dagelijks gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het een erg leuke box, mijn moeder had hem ook gekocht maar daar zaten weer hele andere producten !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuke inhoud! En heel duur is het niet. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke inhoud voor een fijn beurs-prijsje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben heel benieuwd ofSkin Perfecting van Paula's Choice haar werk goed gaat doen. Leuk inhoud verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Blux boxen zijn zo leuk! Deze is ook echt helemaal top. Iedere maand krijgt mijn moeder ook een box op haar deurmat, samen maken we die open. Zo leuk! Alsof je jarig bent, iedere keer weer

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura