04-01-2016

Opgemaakt | November en December 2015 + mini reviews


De maand december is voorbij, wat bekent dat er weer een opgemaakt artikel op onze blog verschijnt. Omdat we in de maand november niet heel veel hadden opgemaakt, combineren we dit nu. En we geven toe, nu is het best een flinke hoeveelheid!

In de badkamer



Nutritious Oils - Total Care Oil Nutritive Conditioner
Een conditioner die doet wat hij moet doen. Voor nog geen €2 hebben we deze bij de Action gekocht. Zit je dus even krap bij kas, dan is deze zeker aan te raden.

Andrélon - Oil & Care Conditioner
Dit is eigenlijk de betere versie van de Nutritious Oils. Wij vinden dit een ongelofelijk goede conditioner, ons haar wordt er heerlijk zacht van en ruikt ook nog eens lekker.

Listerine - Total Care
Mondverzorging is altijd erg belangrijk en sinds een tijdje gebruiken wij dus ook mondspoeling. De smaak hiervan is niet echt lekker, maar het reinigt wel goed.

Syoss - Repair Therapy Conditioner
Wij gebruikten eerst altijd conditioner van Syoss, maar sinds wij die van Andrélon hebben gebruikt, zijn wij van deze afgestapt. Je betaalt toch redelijk voor dit merk, terwijl andere merken net zo goed zijn.

Lichamelijke verzorging



Kruidvat - Wattenschijfjes
Zoals elke maand, hartstikke fijne wattenschijfjes. Ik gebruik ze nu ook om mijn nagellak er af te halen, dus ik koop altijd meteen een aantal van deze zakjes.

Kruidvat - Wattenstaafjes
Ook deze komen altijd weer terug. Ze pluizen niet en zijn ook nog eens spotgoedkoop!

Rexona Women - Aloë Vera
Dit is een prima deodorant, maar je moet niet last hebben van veel zweten. Ik merkte zelf niet dat het mij echt super goed beschermde. Daarom gebruikte ik deze vooral als ik me wilde opfrissen.

Nivea Men Sensitive - Hydraterende crème 0% alcohol
Kelvin heeft zowel een grote als een test tube hiervan opgemaakt. Het is natuurlijk ook hartstikke belangrijk dat mannen hun huid goed verzorgen. Vooral in de wat "koudere" maanden is een lekkere crème altijd wel fijn. Kelvin is echt fan hiervan, dus de volgende tube is alweer aangebroken.

Etos - Sensitive tandpasta
Dit is een prima tandpasta, maar doet het ook iets tegen gevoelige tanden? Nee, niet echt...

Etos - Verfrissende oog & lip reinigingslotion
Deze make-up remover bestond uit twee delen die je moest schudden voor gebruik. Ik moet zeggen, dat ik echt verkocht ben. Het is helemaal niet vet op je huid, maar het haalt wel goed alle make-up eraf. Ook prikt het niet in je ogen en krijg je ook niet een vettige blik (ik zie soms wazig als ik te veel remover gebruikt heb). Ik heb nog een paar andere reinigers staan, maar zodra die op zijn ga ik deze meteen weer kopen.

Beauty



Voor mijn doen heb ik super veel opgemaakt op beauty gebied!

Givenchy - Noir Couture Mascara
Dit was een tester mascara en het was de beste mascara die ik ooit heb gehad. Mijn wimpers hebben er nog nooit beter uit gezien. Helaas is de fullsize wel erg duur...

Miss Sporty - Studiolash IncrediBall
Voor een budget mascara vond ik deze erg goed. Hoewel het effect niet hetzelfde was als die van Givenchy, kwam het toch in de buurt. Ik vond dit een van de beste budget mascara's die ik tot nu toe gebruikt heb.

Sephora - Blush Rose Rebelle
Ik weet dat deze blush niet op is, maar deze is nu te oud geworden. Er komt bijna geen kleur meer van af. Ik heb ook nog genoeg andere blushes in mijn collectie, en het zou zonde zijn om die mooie blushes niet te gebruiken terwijl ik met deze aan het worstelen ben.

Guerlain - Homme Ideal 
Dit parfum rook op Kelvin echt heerlijk. Het was een frisse citrus geur. Voor de mannen onder ons zeker aan te raden als je daarvan houdt.

Cartier - La Panthère
Het is een bloemige geur die perfect voor de wat warmere dagen is. Hoewel het testertje lekker was, zou ik deze niet snel zelf kopen.


Paco Rabanne - Olympea
Ik heb hier al eerder een tester van opgemaakt. De geur is zoetig, fris en bloemig. Echt een heerlijke geur die zeker het ruiken waard is.

Cartier - Déclaration
Terwijl ik La Panthère van Cartier erg lekker vind, is deze geur absoluut niet voor mij. Het leek voor mij op een zware herengeur.


Shisheido - Ever Bloom
Ever Bloom is een vrouwelijke geur zonder zwaar te zijn. Een sensueel parfum om harten te veroveren. Ook dit is weer een geur die je gewoon eens geroken moet hebben.

Modern Muse - Le Rouge
Ik heb deze geur met veel plezier gedragen. Het is een glamoureus parfum met nogal bloemige noten. Heerlijk voor een avondje uit.


We hebben weer veel opgemaakt deze tijd. Ik ben benieuwd wat we komende maand allemaal gaan opmaken.


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura 

7 opmerkingen:

  1. Wat heb je veel opgemaakt! Ik moet zeggen dat qua verzorgingproducten wij wel dezelfde merken gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, je hebt veel opgemaakt deze maanden! Ik ben nieuwsgierig naar de mascara :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb al een paar keer Listerine mondwater gegprobeerd, maar vaak vind ik het veeeeeeeel te sterk! Kan het amper in mijn mond houden, oeps.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind zo'n artikelen altijd heel leuk om te lezen! Mijn vriend gebruikt ook altijd producten van Nivea in de winter. Die vindt hij precies altijd wat voedender dan de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk. Man ik wil meer weten over de Noir Couture Mascara van Givenchy.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blush dat gewoon te oud geworden is moet ook weg natuurlijk. Daar sta ik niet eens altijd bij stil! Leuk artikel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, wat heb je veel samples opgemaakt. Er zitten een paar geurtjes bij die mij heerlijk lijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura