12-01-2016

Review | OPI Royal Flush Blush


Een mooie nagellak voor elke gelegenheid, iets wat elke vrouw wel in haar collectie hoort te hebben. OPI Royal Flush Blush is precies zo'n kleur.

OPI is ongeveer het bekendste merk als het gaat om nagellak. Ik moet eerlijk toegeven dat ik enorm benieuwd was naar de kwaliteit naar dit merk.

Ik koos voor en liefelijk kleurtje dat eigenlijk wel bij elke outfit en moment past.


OPI zit in een glazen flesje met de welbekende vorm. Hun verpakking herken je uit duizenden. De zwarte dop ligt fijn in de hand waardoor je genoeg grip hebt om je nagels te lakken.

In de flesjes van OPI zit 15 ml nagellak. Hartstikke fijn dat je een lange tijd van je mooie nagellak kan genieten, want een flesje van 15 ml maak je niet snel op.


Het leukste aan OPI vind ik toch wel de namen. Ze zijn altijd zo passend bij de kleur, net zoals Royal Flush Blush bij deze nagellak.

De kleur is peachy-pink met een zilveren glans erin. De consistentie van de lak is ook erg prettig, niet te dik en ook niet te dun.
Met 2 lagen heb ik een mooie dekking, alleen zie je nog een heel klein beetje het wit van je eigen nagel er doorheen schijnen. Met 3 laagjes heb je dit niet meer.

Als het gaat om droogtijd, heb ik niet echt verschil gemerkt met andere merken. Het heeft dus een normale droogtijd. Je moet natuurlijk nog wel even wachten totdat de prachtige nagellak uitgehard is, hartstikke zonde als er dan net een deuk in komt!

Met een basis en topcoat heb ik 3 dagen prachtig gelakte nagels gehad voordat deze ging chippen. Voor een normale nagellak (dus geen gellak) vind ik dit prima. Zelf heb ik wel erg harde nagels, dus als jij slappe nagels hebt, kan de houdbaarheid anders zijn.


Ja, ik ben echt fan van deze kleur! Vooral in de lente en zomer ga ik deze erg veel dragen, maar ook tijdens de koudere dagen is het een liefelijk kleurtje.


OPI is o.a. te koop bij Douglas voor €14,95 of kijk op de website van OPI voor andere verkooppunten bij jou in de buurt.


Tot de volgende keer!

Laura

14 opmerkingen:

  1. Hey Laura,

    OPI lakjes vind ik ook echt helemaal super. Dit is ook weer een super mooi lakje zeg! Ik hou van dit soort kleurtjes. Krijg er gelijk een fijn voorjaarsgevoel bij heheh.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig nagellakjes, mooie shimmer ook!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur :D Heel leuk voor de lente en zomer. Ik heb zelf geen OPI nagellakjes in bezit, ik gebruik nog voor Essence en Chanel nagellak. Maar hoor wel altijd goede dingen over OPI

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een mooi lente kleurtje, nu kan ik helemaal niet meer wachten op de lente <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De kleur vind ik ook heel mooi. Alleen de finish vind ik iets minder. Sowieso draag ik dit soort kleuren graag 't hele jaar door.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel lief maar mooi kleurtje! Past ook bij bijna alles :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een heerlijke kleur, zo lief om naar te kijken , maar toch ook basic....mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi kleurtje! Ik vind hem wel bij elk seizoen passen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura