12-02-2016

Make-up challenge | Finish 5 by Spring (Update #1)


We hebben allemaal wel die paar producten die in onze lade blijven liggen. Ze weggooien is zonde, maar ze niet gebruiken totdat je gaan bederven... dát is pas zonde.
Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om voor de lente 5 producten helemaal op te maken! Vandaag de eerste update.

Ik merk nu al dat ik met sommige producten meer moeite heb ze op te maken dan met andere. Toch vind ik dat ik al goed op weg ben. Ik weet zeker dat ik voor de lente echt een groot verschil ga zien.

MAC - Fix +


Ik gebruik de MAC Fix + elke dag, en dat is ook zeker te zien. Wat vind ik er nou eigenlijk van? Na het elke dag gebruikt te hebben, merk ik dat het erg fijn is om te gebruiken wanneer ik poeder foundation op het. Het helpt het minder poederig te laten lijken. Verder is het gewoon water met een geurtje en doet het niet echt iets speciaals voor mijn huid en make-up. De hype om dit product snap ik dus helaas niet.

Sephora mineral Foundation Compact

Begin

Update #1

Ik ben geen grote fan van poeder foundation, dus ik heb echt moeite met dit product. Ik probeer het elke dag te gebruiken zonder dat ik er te erg gepoederd uit zie. Deze foundation ga ik niet op krijgen voor de lente, maar ik ben vastbesloten zo ver mogelijk te komen! De volledige tweede ring is al zichtbaar, wat voor mij al als een prestatie voelt.

Etos - Handcream Intensive


Deze hebben jullie al voorbij zien komen in het opgemaakt artikel, want deze is OP! Helemaal OP! Nou zat er ook niet veel meer in, maar ik ben toch blij dat deze eindelijk uit mijn collectie kan. Ik ben niet gek op deze handcrème, er zijn genoeg budget handcrèmes die beter zijn.

Sephora - Miami Pink lipgloss


Ik heb me niet echt gefocust op de lipgloss, wat te zien is. Het is gewoon zo ongelofelijk glitterig... Hopelijk wordt het snel mooier weer, ik denk dat het dan al veel mooier staat. Ik ga er vanuit dat ik deze wel op ga krijgen, of dat ik in ieder geval erg ver ga komen.

Make Up For Ever Lipstick - Mat 1

Begin

Update #1

Mag ik zeggen dat ik een beetje trots op mezelf ben? Ik vind dat ik echt super veel van deze lipstick opgemaakt heb! Het is wel echt een kleur waar je aan moet wennen, en de lipstick is erg stroef. Na deze lipstick zo vaak te hebben gedragen, ben ik er ook wel klaar mee. Ik kan niet wachten totdat deze helemaal op is!


Ik ben echt enorm benieuwd hoever ik zal zijn als de lente begint, want ik vind dat ik al redelijk ver ben. Een aantal dagen ben ik ook verkouden geweest, waardoor ik ook minder make-up gedragen heb.


Hoe vaak maken jullie een product op?


Tot de volgende keer!

Laura

11 opmerkingen:

  1. Zeker die lipstick gaat echt hard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oefff lipstick gaat bij mij ook altijd zo snel haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed bezig! Heb je ook al de opruimkriebels te pakken ;) ?
    Ik ben me nu ook aan het focussen op het opmaken van make-up ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die lipstick gaat super goed! Netjes bezig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die lipstick gaat inderdaad snel zeg! Ik vind het echt enorm knap dat je producten blijft gebruiken die je eigenlijk niks vindt, zoals die poeder foundation. Ik had het al lang aan de kant gegooid en wat anders gekocht haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed om jezelf er zo in vast te bijten en het ook op te maken. Heb t idee dat ik nooit iets opmaak en zou ook eens moeten proberen bepaalde producten echt op te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nu een mini van de MAC setting spray. Vind 'm vooral handig om te gebruiken voor ik mijn poeder bijwerk. Dan wordt 't allemaal minder cakey.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Laura,

    Wat een leuke en moeilijke challenge :). Ik probeer tegenwoordig ook zoveel mogelijk om te maken voordat ik nieuwe producten koop. Jammer van de fixing spray, ik zoek zelf nog een goeie fixing spray die mijn make-up wel langer laat zitten. En knap van je lipstick :), ga zo door!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke challenge! Je hebt goed doorgedaan zo te zien. Ik heb denk ik nog maar zelden ergens pan bij geraakt, best erg.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat knap dat je deze producten echt helemaal op gaat maken, je bent ook al heel ver! Ik maak zelf dingen als foundation, poeder, eyeliner en mascara wel op, maar verder maak ik niet zo snel make-up op.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura