04-04-2016

Spring Essentials | Armbanden van Happyarmcandy.nl


Het is lente! De zon schijnt en de rokjes kunnen weer uit de kast gehaald worden. Waar ik ook meteen aan denk tijdens de lente, zijn schattige en vrolijke armbanden.
Happyarmcandy.nl heeft een ongelofelijk assortiment van deze leuke armbanden, én ze zijn ook nog eens leuk geprijsd!


Toen ik hoorde dat ik met Happyarmcandy.nl kon samenwerken, was ik ongelofelijk blij. In de lente en zomer wil je toch wel afwisselen met je accessoires, maar om er tientallen euro's aan uit te geven... Bij Happyarmcandy.nl kan je al voor €1,50 ongelofelijk leuke en schattige armbanden bestellen.


De armbanden werden in dit super cute zakje opgestuurd (in de enveloppe natuurlijk). Het zijn altijd de kleine details die het net dat extra gevoel geven.


Zonnig was het afgelopen dagen zeker!


Ook zat er deze kaart bij. Mooie quotes kunnen mij altijd een goed gevoel geven en een glimlach op mijn gezicht toveren.


Het eerste armbandje wat ik heb ontvangen, is dit hartvormige armbandje dat open is. Goud vind ik altijd erg mooi tijdens de warmere dagen, het geeft toch een frisser effect.
Het hartje heeft kleine steentjes en draagt erg subtiel. Hoewel de armband redelijk wijd zit, is het niet storend (vooral niet als je het met andere armbanden combineert).


Een ander goudkleurig armbandje is dit "LOVE"armbandje. Deze armband is wat dikker en steviger vergeleken met de vorige. Ook deze heeft een open achterkant, waardoor deze draagbaar is voor verschillende dikte polsen. Hij draagt erg fijn en blijft redelijk op zijn plek zitten omdat deze wat smaller is.


Ook ontving ik een armbandje dat eigenlijk een soort elastiek/stof is. Het is een lichtroze kleur en ik goed te combineren met gouden accessoires. Doordat het elastisch is, zit het goed op verschillende soorten polsen. Toch zou ik dit niet aanraden wanneer je dikke polsen hebt, dan kan deze wel wat strakker zitten. Misschien als je het wat uitrekt, dat het dan wel gaat.


Ze hebben deze elastische stoffen ook met verschillende soorten printjes! Ik weet niet waarom, maar dit soort printjes doen mij meteen denken aan een festival. Goud, zwart en wit, kleuren die je overal mee kan combineren.


Natuurlijk kunnen de armbanden met een verstelbare sluiting niet ontbreken! Een schattig en subtiel bedeltje kan je look helemaal af maken. Doordat de armband verstelbaar is, kan iedereen deze dragen. Ook kan je er natuurlijk zelf voor kiezen hoe strak je je armband wilt hebben.


Net als de vorige armband is deze verstelbaar. Toch zit het bedeltje "vast", waar het bedeltje bij de vorige vrij kan bewegen. Het roze roosje is ook weer subtiel en heeft iets liefelijks. Ondanks dat het roosje klein is, zit er verrassend "veel" detail in.


En nu het leukste van allemaal, ze combineren! Ik heb de per drie gecombineerd, dat vind ik een mooi aantal. Het goud past erg mooi bij het roze, wat zowel in het roosje als in de elastische armband terugkomt.
Ik zie mezelf deze combi al dragen bij een wit blousje en een fris rokje.


Deze combinatie is wat koeler, maar toch zomers wegens de gouden kleuren. Ik zou deze combinatie dragen bij een wat donkere outfit, maar wel met fellere details.


Conclusie

Ik ben zeer te spreken over de armbanden van Happyarmcandy.nl. Vanaf €1,50 kan je al prima leuke accessoires vinden, want de meeste van deze armbandjes zitten rond deze prijs.
De service was uitstekend. De armbanden kwamen in een enveloppe met bubbeltjesplastic aan de binnenkant, en het zakje was ook nog eens hartstikke schattig.
De armbanden zelf zijn van goede kwaliteit en ik kan deze webshop zeker aanraden!

Vaak hebben ze ook hele leuke acties, dus houd hun bijvoorbeeld hun Instagram in de gaten.


Wat is jouw favoriete accessoire voor de warmere dagen?


Tot de volgende keer!

Laura



Wij hebben producten ter review ontvangen. Dit verandert echter niet onze mening.

15 opmerkingen:

  1. Super mooi! Vooral de slavenarmband vind ik erg leuk!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke sieraden zeg! Ook precies mijn kleuren hihi. -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke sieraden! Staan ook perfect bij elkaar:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke armmbandjes! Ik vind vooral die met het roosje erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattige armbanden! De combinatie tussen goud en zacht roze is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal mijn smaak. Vind ze allemaal leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk, zeker voor de lente/zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk! Ik vind ze eigenlijk allemaal wel heel mooi. Vorige week heb ik een setje van die open armbandjes gekocht (ergens anders dan), maar als ik met mijn armen beweeg vliegen ze zo van mijn polsen af. Hoe is dat bij deze? Jij had ook dunne polsen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb hele dunne polsen ^^ Die ene met het hartje zit zeker ruimer, maar het armbandje met "LOVE" zit goed stevig! Toch zijn beide goed te dragen als je dunne polsen hebt :)

      Verwijderen
  9. Ze passen goed bij elkaar! Ik ben niet zo'n fan van gouden sieraden maar de armbandjes van elastiek/ stof vind ik wel heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, heel erg mooi! I like them all.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg leuk! Dat zakje waarin het geleverd is ziet er al super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super mooie armbandjes! Ik vind vooral die met het roosje echt mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura