13-05-2016

Project Pan | Sunshine Edition Update #1 (Collab met Placefuly.nl)


Make-up producten opmaken, wat is het een uitdaging! Maar Dalinka van Placefuly en ik zijn samen de uitdaging aangegaan om 7 make-up producten op te maken (of de "pan", het ijzertje te raken).
Wij zijn nu een maand bezig, dus het werd tijd voor een update!

Wij kozen 7 make-up/beauty producten uit om voor 31 juli op te maken. Gelukkig hebben wij dus nog 2,5 maand, want wat duurt het lang om bepaalde producten op te maken...

Tot nu toe vind ik het nog steeds een erg leuke uitdaging en ik vind dat ik bij de meeste producten wel lekker veel opgemaakt heb. Ik heb er wel een goed gevoel over dat ik het meeste wel voor onze "deadline" opgemaakt krijg of mijn doel behaal.


Therme Japanese Sento Body Scrub Mask

Begin
Update #1


Laat ik maar met het product beginnen dat ik het minste gebruikt heb. Hoewel het lijkt alsof er niks veranderd is, heb ik het toch een aantal keer gebruikt. Ik heb de scrub nu ook bij de wastafel gezet, zodat ik het kan gaan gebruiken als scrub voor mijn handen. De geur is namelijk zo lekker, die wil ik wel op mijn handen hebben!

Ik ga zeker meer mijn best doen met dit product.


MAC Pearlglade Intense Eye Liner - Undercurrent

Begin


Update #1


Elke dag, letterlijk elke dag gebruik ik deze eyeliner. In het begin moest ik er best aan wennen om een groene eyeliner te gebruiken, maar nu begin ik het zelfs mooi te vinden! Ik krijg er complimenten over, en het geeft je look net wat anders dan de standaard zwarte eyeliner.

Mijn doel was niet om de eyeliner helemaal op te maken, maar ik wil ongeveer tot de helft komen. Aan het einde laat ik op een papiertje zien hoever ik al ben.


Sephora Nano Lips Lipliner - Funky Fuchsia

Begin


Update #1


Deze lipliner past perfect onder de lipstick die ook in deze Project Pan zit. De lipliner is erg zacht en brengt daarom ook erg fijn aan. Merk ik nou echt verschil dat mijn lipstick langer en mooier blijft zitten? Nee, niet echt. Lipliners zijn daarom voor mij een beetje overbodig, maar ik ga ze natuurlijk wel gewoon opmaken.


Hema Longer Lasting Lipstick - 01

BeginUpdate #1Wat hou ik toch van een zomers kleurtje! Nou is roze lipstick wel erg aanwezig, maar daar hou ik wel van. Ik had niet verwacht zo veel product op te maken deze maand. Bijna dagelijks gebruik ik de lipstick en ook meerdere keren per dag werk ik het een beetje bij.
Of ik het helemaal op krijg voor de volgende update... dat gaat moeilijk worden. Toch denk ik dat het niet veel zal schelen.

Op een papiertje heb ik ook aangegeven hoever ik ben (kijk maar even bij het volgende product).


Benefit Fake Up Concealer - Light

BeginUpdate #1De Fake Up concealer is een beetje aan de gele kant voor mij, maar onder mijn ogen lijkt deze gelukkig wel te werken. Hij voelt zo ongelofelijk romig en verzorgend aan door de crèmige structuur die om de concealer zit, dat ik toch wel verliefd ben geworden op dit product. Vaak voelen concealers namelijk erg droog aan, dus dit is een aangename afwisseling.

Of ik dit product helemaal opgemaakt krijg, vind ik moeilijk in te schatten. Er is namelijk nog erg veel product over!

Op onderstaande foto kan je de vooruitgang zien van de Hema lipstick en de Fake Up concealer. Ik draai het product helemaal uit en houd het tegen de onderkant van het papier aan.Benefit Creaseless Cream Shadowliner - Stiletto

Begin


Update #1


Als eyeliner gebruik ik de Shadowliner niet. De kleur vind ik daarvoor niet mooi genoeg om eerlijk te zijn. Ik gebruik deze nu alleen maar als oogschaduwbasis. De eerste week gebruikte ik mijn vinger (natuurlijk wel eerst handen gewassen) en ging ik rond in het potje. Toen kwam ik er achter dat je zo helemaal niet de vooruitgang kan zien! Daarom ben ik nu met een kwastje bezig en je kan al een groot gat zien!

Ik weet dat ik dit product niet ga opmaken voor de deadline, maar ik ga gewoon mijn best doen zo veel mogelijk op te maken. Een kwart moet toch wel haalbaar zijn?


MAC Lustreglass - Flashmode


Lipgloss is niet mijn favoriete product, maar ik lijkt deze toch best veel gebruikt te hebben. Ik heb namelijk absoluut niet mijn best gedaan hiermee. Ik denk dat als ik iets meer mijn best ga doen met deze lipgloss, dat ik erg ver ga komen voor de volgende update (heel misschien zelfs ga opmaken?). We zullen het zien!


Zoals ik al zei, houd ik bij op een stuk papier hoever ik ben met een aantal producten. Aangezien ik nog 2,5 maand heb om mijn doelen te bereiken, heb ik er best een goed gevoel over.


Volgende maand kan je natuurlijk weer een update verwachten!

Morgen zet Dalinka haar update online, ik ben zo benieuwd hoe ver zij gekomen is.

Lees hier haar introductie van de Project Pan.


Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. Ooooh ik vind dat je goed bezig bent hoor! Je ziet wel echt duidelijk verschil en ik denk dat je aan aantal producten wel op krijgt voor eind juli.
  Ik merk eigenlijk ook nooit dat lipstick langer of beter blijft zitten door een lippotlood. Ik gebruik het dan ook vooral om de vorm van mijn lippen te corrigeren. Daarvoor is het wel ideaal!:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent flink aan het opmaken zeg, goed bezig :)
  Ik ben nu wel een beetje nieuwsgierig geworden naar een look met die groene eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, knap om dat allemaal zo gedetailleerd bij te houden. Ik probeer ook wel consequent dingen op te maken maar ik sta er niet zo heel bewust bij stil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je zo bewust bezig bent met het opmaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om dit te zien! Ik hou wel van een goede project pan :) En die lippenstift gaat snel zeg! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig! Ik moet ook maar eems aan de slag, heb zo veel.. Krijg ik nooit allemaal op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed bezig! Ik moet ook maar eems aan de slag, heb zo veel.. Krijg ik nooit allemaal op.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura