15-06-2016

Project Pan | Sunshine Edition Update #2 (Collab met Placefuly.nl)


Al twee maanden zijn Dalinka van Placefuly en ik bezig 7 beauty producten op te maken. Het is wel even doorzetten, maar ik ben blij met mijn vooruitgang!
Ben je benieuwd hoever ik al ben? Kijk dan snel verder.

Wat is Project Pan nou eigenlijk?
Als je een beetje van beauty houdt, merk je dat je al snel een "grote" collectie krijgt. Sommige producten vind je toch niet zo fijn of vergeet je te gebruiken. Tijdens een Project Pan kies je een aantal producten die je in een bepaalde tijd wilt opmaken. Zo merk je pas hoe lang je doet met je producten en gebruik je je collectie optimaal.

Wij kozen in totaal 7 producten die wij voor 31 juli opgemaakt willen hebben, of ons bepaalde doel bereikt willen hebben.


Therme Japanese Sento Body Scrub Mask

Vorige update

Update #2

Wat ruikt deze scrub toch ongelofelijk lekker. Ik heb deze scrub nog niet enorm vaak gebruikt, maar ik zie zeker wel vooruitgang. Volgens mij heb ik de scrub 2 keer gebruikt. Omdat ik eigenlijk nooit scrub, wil ik niet meteen als een gek elke dag gaan scrubben. Komende maand zal ik proberen deze vaker te gebruiken. Waarschijnlijk pak ik hem er vanavond al bij.


Benefit Creaseless Cream Shadowliner - Stiletto

Vorige update 

Update #2

Deze shadowliner gebruik ik als basis voor mijn oogschaduw. Het is soms best moeilijk om met deze kleur te werken, omdat alle oogschaduw er donkerder uit ziet en een paarse gloed heeft.
Ik weet dat ik deze shadowliner nooit helemaal op ga krijgen voor de "deadline", maar ik heb mijn eigenlijke doel al behaald. Ik wilde een kwart opmaken, wat volgens mij wel gelukt is. Ik ga deze nog wel verder gebruiken, mijn nieuwe doel is deze tot de helft op te maken!


Hema Longer Lasting Lipstick - 01

Vorige update

Update #2

Afgelopen maand heb ik deze lipstick iets minder vaak gedragen dan eerst. Toch ben ik super blij met mijn vooruitgang! Er is nog maar een klein randje over, wat ik komende maand zeker wel op krijg.
Ik vind dit echt een hele fijne budget lipstick die ook mooi en lang blijft zitten. Binnenkort ga ik zeker de andere lipsticks van deze lijn bekijken. Maar eerst nog een paar lipsticks opmaken...


Benefit Fake Up Concealer - Light

Vorige update

Update #2

Elke dag gebruik ik deze onder mijn ogen. Door de balsem om de eigenlijke concealer maakt deze zo fijn om onder je ogen te gebruiken. Het voelt absoluut niet droog aan en geeft een fijne dekking. Ik ben zeer te spreken over deze concealer en ga het serieus jammer vinden als deze op is. Maar goed, het niet te gebruiken is ook zonde, nu geniet ik er lekker van.


Hierboven zie je mijn vooruitgang, gemeten op een papiertje. Ik hou de onderkant van het product tegen de onderkant van het papier om de lengte te meten.


MAC Pearlglade Intense Eye Liner - Undercurrent

Vorige update

Update #2

Mijn doel voor dit product was om de helft op de maken. Nou ben ik nog lang niet op de helft, maar ik zie wel dat er redelijk veel vooruitgang in zit. Hoewel ik de kleur erg leuk vind, merk ik toch dat ik liever zwart als eyeliner gebruik.
De gouden glittertjes in de eyeliner vind ik erg leuk en ook zomers, alleen gaan ze echt overal zitten. Ze lijken wel aan mijn gezicht te plakken, waardoor ze moeilijk (met een doekje) te verwijderen zijn. Ik weet nu al dat ik deze niet meer opnieuw ga kopen.


Sephora Nano Lips Lipliner - Funky Fuchsia

Vorige update

Update #2

Deze lipliner gebruik ik altijd onder de Hema lipstick. De kleuren komen perfect overeen wat dit een ideale combinatie maakt.
Om eerlijk te zijn merk ik niet echt verschil dat mijn lipstick langer en beter blijft zitten met de lipliner. Ik gebruik deze gewoon natuurlijk, maar ik zal niet meer zo snel een lipliner kopen. Het einde van dit product is gelukkig wel in zicht!


Ook hier houd ik weer de producten tegen de onderkant van het papier om zo de lengte te meten. Vooral de eyeliner gaat erg hard!


MAC Lustreglass - Flashmode


En als laatste hebben we deze lipglass van MAC. Nu het product steeds meer op raakt, wordt het ook moeilijk om bij de lipglass te komen. Waarschijnlijk ga ik binnenkort de "stopper" eruit halen om alles te kunnen gebruiken.
Deze lipglass is wel enorm plakkerig en zit vol glitters. Niet echt mijn ding, dus ik ben blij dat ik al zo ver ben. Vliegjes vinden het ook erg leuk om tegen mijn lippen aan te vliegen als ik deze op heb op de fiets.


Dalinka en ik hebben dus nog 1,5 maand om onze doelen te bereiken. Het lijkt erg lang, maar zoals je wel kan zien doe je overal erg lang mee.

Kijk dus ook zeker even op Placefuly.nl om Dalinka's update te lezen.


Dalinka en ik vinden dit project trouwens zo leuk, dat we hierna weer een nieuwe willen starten. Wij vroegen ons af of er interesse is bij jullie om mee te doen. Laat het weten in de comments of jij je ook aan een Project Pan wilt wagen!


Tot de volgende keer!

Laura

4 opmerkingen:

 1. Het gaat goed hoor Laura! Ik vind echt dat je al ver bent met de meeste producten. En ik moest wel even lachen om de vliegjes die tegen je lippen aan vliegen. Ik zie het al helemaal voor me hahaha. Ik vind plakkerige lipgloss ook verschrikkelijk. Vooral als je buiten loopt en je haren steeds aan je lippen blijven plakken door de wind. Brrr. Maar dat probleem ken jij vast ook wel;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij jou gaat het ook al de goede kant op (ik had de update eerst bij Dalinka gezien :p)!
  Toch lijkt het alsof de scrub best snel gaat, of gebruik je stiekem heel veel ;) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je goed bezig, kan ik een voorbeeld aan nemen want ik maak nooit make-up producten op of het is een mascara en een concealer dat ik eens opmaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die concealer van Benefit heb ik ook. Toch zie ik hem nog zitten als ik hem op doe. Niet zo erg als andere concealers. Zal de balsem toch wel een beetje zijn werk doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura