Over ons


Hey daar,
Wat leuk dat je op onze blog kijkt! We stellen ons graag even aan je voor!


Wij zijn Kelvin en Laura, een stel uit Maastricht die allebei ongelooflijk veel van schrijven houden. Kelvin is de kok in huis en Laura is helemaal gek op beauty en lifestyle. Dit hebben we dan ook zo goed mogelijk proberen te combineren op onze blog. Laura werkt fulltime en Kelvin is een fulltime derdejaars student Commercieel Management. Wij schrijven wat ons dagelijks bezig houdt, dus het is altijd een verrassing wat er online komt te staan. Sinds april 2018 hebben wij de blog weer opgepakt, de focus ligt nu iets meer op het gedeelte eten en drinken. Dat komt omdat Laura heel erg weinig tijd meer heeft naast haar werk en Kelvin erg gepassioneerd is over lekker eten en drinken. Wij hopen dat we jullie lekker veel inspiratie kunnen meegeven op zo veel mogelijk gebieden.

Schroom niet om ons een berichtje te sturen als je ergens niet uitkomt of eventueel een verzoekje hebt! We zullen altijd binnen maximaal 48 uur reageren!


Liefs,

Kelvin en Laura

3 opmerkingen:

 1. Na Laura's bezoek aan mijn blog, moet ik natuurlijk ook even hier een kijkje nemen! Wat leuk om ook zo'n beginnende blog te zien. We zijn met zoveel vissen in de zee, hè? Volgens mij maken jullie lekkere dingen! Hoewel ik over vleesgerechten niet zo goed kan oordelen als vegetariër haha. Veel plezier met bloggen! Groetjes, Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat jullie samen schrijven! En een super leuke blog hebben jullie.

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk dat jullie samen een blog hebben. Het ziet er erg leuk uit. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura