12-11-2016

"Heb jij nog die ene blog?" | Waarom ik (bijna) niet meer blog


Het is zeker niet onopgemerkt gebleven dat er al tijden geen artikelen meer online gekomen zijn. Ik wil daar toch even graag mijn hart over luchten en het even allemaal uitleggen.

Voor de duidelijkheid, ik hou nog steeds van bloggen! Ik mis het schrijven en het lezen van blogs enorm. Ik stak er altijd uren per dag in om mijn favoriete blogs te kunnen lezen.

En toen kreeg ik een baan...

Nou weet ik dat er genoeg bloggers zijn die ook werken naast hun blog, en daar heb ik echt respect voor!

Ik werk in de Farmaceutische Industrie waar een bepaald proces gewoon afgemaakt moet worden voordat je naar huis kan gaan. Iedere week werk in 4x10 uur waar helaas vaak genoeg overuren aan geplakt worden. Het is niet zelden dat ik om 6.15 uur opsta en pas rond 21.30 uur thuis kom. Ik heb dan echt de energie niet meer om mijn laptop erbij te pakken en dan een artikel eruit te persen.

Natuurlijk kan ik in het weekend aan de blog werken, maar deze dagen heb ik echt mijn rust nodig. Ook wil ik dan de tijd goed benutten en gezellig wat met Kelvin gaan doen. Wij zien elkaar nu ook minder, waardoor mijn tijd nog kostbaarder is geworden.

Dit betekent niet dat ik stop met bloggen hoor! In tegendeel, ik wil langzaam weer gaan gaan beginnen. Ik kan nog niet inschatten hoeveel artikelen ik per week ga schrijven, eerst even kijken hoe het qua plannen gaat.


Super bedankt dat jullie zo geduldig zijn, dat waardeer ik enorm!


Tot de volgende keer!

Laura

4 opmerkingen:

 1. Wie was je ook alweer? Haha nee hoor. Heel begrijpelijk Laura! Je maakt wel echt lange dagen dus logisch dat je dan geen zin hebt om achter de laptop te zitten en ook tijd door wil brengen met Kelvin. Ik zie vanzelf wel weer wat voorbij komen! Ik blijf gewoon langs komen hoor!:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Logisch, met bereiden van gnm had ik ook lange diensten en nu nog omdat we 24 iur open zijn. Wat belangrijk is komt eerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow super herkenbaar. Zeker in het begin moet je nog wennen aan het werken en ben je doodop. Ik begin het nu ook langzaamaan op te pakken, maar nu pas besef ik hoeveel tijd ik er ooit in stak

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap je helemaal, neem rustig je tijd, je blog komt nog wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura