24-09-2016

Project Pan | Finish 10 by X-mas UPDATE #1 (Bloggers Collab)


Wat gaat de tijd toch snel! Een maand zijn wij met een groepje bloggers bezig om ieder 10 beauty producten op te maken voor kerst.
Vandaag dus de eerste update van dit project.Ons doel


Een tijdje geleden hebben Dalinka en ik een oproep geplaatst of er meiden waren die mee wilden doen. In totaal gaan wij met 7 meiden deze uitdaging aan. Zoals je wel aan de naam kan zien, gaan wij 10 producten proberen op te maken voor 24 december. Een maand is al voorbij, dus wij hebben nog 3 maanden te gaan.

Elke maand zullen wij een update plaatsten over hoe ver wij al gekomen zijn, en wat wij van de producten vinden.
De producten!


In totaal heb ik dus 10 producten gekozen die ik voor 24 december opgemaakt wil hebben.


Rimmel BB Cream 9-in-1 Light


Dit product vond ik in het begin best even wennen. Foundation of iets wat erop lijkt, draag ik namelijk nooit. Om het voor mij een stuk makkelijker te maken, meng ik deze met mijn dagcrème. Op deze manier verdeelt het fijner over mijn gezicht, en krijg ik een egale maar lichte dekking. Natuurlijk gebruik ik op deze manier minder product, maar dagelijks gebruik ik wel een beetje hiervan! De tube wordt steeds breder, dus ik verwacht dat volgende update het verschil minder groot zal zijn.

Sephora Nano lipliner - Pleasant Plum

Begin

Update #1

Wegens mijn baan in de farmaceutische industrie ben ik beperkt in het dragen van make-up. Lipstick is dus iets wat duidelijk niet gedragen wordt, vooral kleuren die erg opvallen. Deze lipliner heb ik daarom maar weinig gedragen. In de weekenden en avonden ga ik deze wel vaker opdoen. In combinatie met een lipgloss of de lipstick van deze Project Pan is deze namelijk echt prachtig!


MAC Mineralize Rich Lipstick - Lush Life

Begin

Update #1

Zoals ik al hierboven vertelde, draag ik tijdens mijn werk geen lipstick. Dit product heb ik daarom dus niet veel aangeraakt. Toch vind ik dat ik het nog redelijk gedaan heb voor een product dat ik niet vaak aangeraakt heb. Wel merk ik dat het dragen hiervan erg moeilijk is voor een langere tijd. Velletjes kleuren donker en de lipstick trekt snel in de lijntjes. Iets waar je van te voren rekening mee moet houden.


Hier nog een klein overzichtje over de vooruitgang.


MAC Cremesheen Glass - Delight


Lipgloss is dus een minder probleem op mijn werk. Ik kan het er makkelijk af halen en het valt minder op. Je kan wel zien dat ik hier goed mijn best mee gedaan heb. Ik verwacht over twee weken al de stopper eruit te moeten halen (het plastic ding waar je applicator doorheen gaat). Stel dat ik deze voor de volgende update op ga maken, kies ik dan een vervangend product uit en markeer deze dan.


 Naobay - Calming Face Toner


Jaaaa deze ben ik vaak vergeten te gebruiken. Ik gebruik nooit toner, dus ik moet er echt aan gaan wennen deze vaker te gaan gebruiken. Om eerlijk te zijn, vind ik deze best fijn! Vaak krijg ik een droge huid van toners, maar van deze gelukkig niet. Ik ga komende maand echt mijn best hiermee doen.


Sephora - Moisturizing Beautifying Water


Ook deze ben ik aan het begin van de maand vergeten te gebruiken. De laatste tijd gebruik ik deze wel vaker, en gebruik ik het ook om Kelvin een kleine rugmassage te geven. Hij is dus ook slachtoffer geworden van dit project!
Verder ben ik nog steeds zeer te spreken over dit product. Het ruikt lekker en trekt snel in. Wel ben ik bang dat het niet voedend genoeg zal zijn tijdens de koudere dagen.


The Body Shop - Satsuma Shower Gel 


Oh wat ruikt deze lekker! Fris, maar toch ook warm. Ik zou wel heel de dag in deze geur willen liggen. Absoluut geen probleem om deze te gebruiken dus. Komende maand ga ik me met deze zeep ook scheren, (hopelijk) gaat hij zo ook wat sneller op.


Catrice Camouflage Cream - 010 Ivory

Begin

Update #1

Het is moeilijk te zien, maar de deuk is zeker groter geworden! (Gelukkig) had ik deze maand 2 kleine pukkeltjes, waardoor ik een echt doel had om deze te gebruiken. De dekking is goed, maar je moet van een dikke concealer houden. Ik heb hierdoor gemerkt dat dit niet echt voor mij is. Natuurlijk blijf ik deze wel braaf gebruiken.


MAC Eyeshadow - Nocturnelle

Begin

Update #1

Elke dag, maar dan ook echt élke dag heb ik deze oogschaduw gebruikt. En om eerlijk te zijn ben ik een beetje teleurgesteld om de vooruitgang te zien. Natuurlijk zie ik wel dat de pan (het ijzertje) groter is geworden, maar ik had op wat meer gehoopt. Ach, niks aan te doen... Komende maand gewoon weer lekker gebruiken, ik vind het namelijk een prachtige kleur voor de wat koudere dagen.


NYX Blush - Peach

Begin

Update #1

Deze is zo hard gegaan! Ik verbaas me er echt over hoe groot de pan geworden is. Nou moet ik wel zeggen dat de blush op die plaats ook redelijk dus was, maar dan nog. Elke dag doe ik deze op, en ik vind het een prachtige kleur. Ideaal om op te bouwen in intensiteit, wat wel fijn is als je voor een natuurlijke look gaat.


Ik ben niet helemaal tevreden met de vooruitgang, maar echt veel te klagen heb ik niet. Komende maand ga ik nog harder mijn best doen, hopelijk heb ik dan al een eerste product opgemaakt!


Vandaag hebben de andere meiden ook hun updates geplaatst! Neem dus ook zeker even een kijkje bij hun. Femke heeft zelfs een Youtube kanaal waar ze updates zal plaatse.


De meiden (klikbare links):

Klaudia (Instagram)
Romy
Frieda (Instagram)


Tot de volgende keer!

Laura 

5 opmerkingen:

 1. Wat een tof project. Zou gebruik je de producten in ieder geval intensief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat de producten toch heel goed gaan bij jou. Blijf zo doordoen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ook dat het goed gaat hoor! Je ziet zeker wel veel verschil. Ook bij het lippotlood, ook al kun je deze door je werk niet vaak gebruiken. En wat erg voor Kelvin dat hij slachtoffer is geworden van PP;-) Het is natuurlijk verschrikkelijk om rugmassages te krijgen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk zou ik ook een soortgelijk project moeten doen om oudere producten eerst op te gebruiken! Geen slecht idee dus, integendeel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gaat de goede kant op, zo te zien ^^ het vergeten van producten tijdens zo'n challenge ben ik ook altijd goed in haha :p

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura