23-02-2015

Daar zijn we weer!

Het is een hele tijd geleden dat we hier iets geschreven hebben.... té lang geleden!
Het is niet dat we het niet leuk vinden om hier iets te schrijven, in tegendeel zelfs. Helaas hadden we de laatste tijd gewoon geen tijd ervoor. We waren beide druk bezig met de studie, waardoor we de blog verwaarloosd hebben. En als we dan eens een avondje vrij hadden, wilden we die gewoon lekker voor elkaar houden.

Maar we gaan er weer voor :)

Om het voor ons haalbaar te maken, hebben we een schema opgesteld waarvan we denken dat we het wel waar kunnen maken.

Maandag: Recept
Woensdag: Klets-artikel
Vrijdag: Recept

Er komen dus maar twee recepten per week online, maar zo willen we weer rustig beginnen. Een klets-artikel erbij leek ons wel leuk, zodat jullie ook een beetje meer een idee krijgen wie wij zijn. Het klets-artikel kan dus van alles zijn, wat we hebben meegemaakt die week, onze plannen, of gewoon wat ons op dat moment bezig houdt.

Hebben jullie er weer zin in? Wij wel in ieder geval!

Groetjes,
Kelvin & Laura

5 opmerkingen:

 1. goed om te horen, jullie hebben lekker makkelijke recepten, zo kan ik weer wat nieuws proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Cindy dat je onze recepten uitprobeert! We begonnen het echt te missen, het bloggen... Als je nog suggesties of tips hebt, horen we het natuurlijk graag :)

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar de volgende blogposts, zeker de heerlijke recepten!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat is zeker te begrijpen dat als je beide zo druk bent dat je dan graag de vrije avonden samen door wilt brengen! In ieder geval wel heel erg leuk dat jullie weer artikelen gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik begrijp het zeker! Ik heb ook een tijdje gehad dat het even niet lukte. Ik ben zeer benieuwd naar jullie nieuwe artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura