29-04-2015

Onze Top 3 Series van de afgelopen maanden

Sinds een paar dagen ben ik goed verkouden en hang ik lekker op de bank en kijk een serie. Nou keek ik de laatste tijd alweer een aantal series, en wil ik jullie onze top 3 laten zien.


Benieuwd? Lees dan snel verder!

Natuurlijk hebben we deze series niet in één maand gekeken. Het nadeel is wel, dat je in een "gat" beland nadat je aan het einde van het laatste seizoen beland bent.
Kennen jullie het gevoel, dat je niet meer weet wat je moet doen als een serie afgelopen is/je moet wachten op het volgende seizoen?

Orange is the new Black
Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het smokkelen van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele leventje in New York in voor de oranje gevangenenkleding. In de vrouwengevangenis vindt ze zowel strijd als vriendschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.


Ondanks de serieuze toon van de serie, zit er veel humor in verwerkt. Na de eerste twee afleveringen zit je eraan vast en moet je blijven kijken. De personages zijn geweldig gecast en je groeit met ze mee. Ik heb zelf natuurlijk geen ervaring met het gevangenisleven (gelukkig!!), maar ik kan me voorstellen dat bepaalde situaties wel degelijk kunnen gebeuren daar.


Een serie die het kijken waard is!

Mad Dogs
Het is een Britse komische en psychologische thriller serie. De serie gaat over de middle-aged vrienden John Simm, Marc Warren, Max Beesley en Philip Glenister. Samen gaan ze naar een villa in Majorca om het vroeg-pensioen van hun vriend Alvo te vieren. Nadat deze echter vermoord wordt, bevinden de vrienden zich in een draaikolk van misdaad en corruptie. Deze serie is niet heel erg bekend, wat ik super jammer vind! Zowel spanning als een goede dosis aan komedie zijn vertegenwoordigd hier. Je blijft je verbazen hoe de vrienden zich steeds verder in de sh*t werken, wat gewoon hilarisch is.
Wil je zowel janken van het lachen als op het puntje van je stoel zitten van spanning? Dan is Mad Dogs echt wat voor jou!

Suits
Mike Ross is een briljante college dropout wiens droom om ooit een advocaat te worden in duigen viel toen hij geschorst werd. Met zijn hoge IQ en fotografisch geheugen kan hij leven van het maken van de Law School Admissions Test voor anderen. Voor zijn beste vriend Trevor is hij van plan een aktetas met marihuana af te leveren, zodat Mike zijn oma een onderdak kan geven in een privé-verzorgingshuis. Terwijl hij van plan is de drugs af te leveren komt hij erachter dat het gaat om undercover agenten en probeert hij aan de agenten te ontsnappen. Hierbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor zijn nieuwe advocaat-stagiair.Als je zowel spanning als wat humor zoekt in een serie, dan is dit zeker wat voor jou! Je leeft mee met het character, het is intrigerend en je staat altijd te wachten op wat komen gaat.
De acteurs gaan helemaal op in hun rol, het is alsof je iemands levensverhaal aan het kijken bent (maar dan natuurlijk ietsje overdreven, het blijft ten slotte televisie).


Welke series kunnen jullie ons aanraden?

Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

16 opmerkingen:

 1. Leuke top 3! Helaas ken ik alle 3 de films nog niet, de laatste tijd kijk ik niet zoveel films.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suits staat ook nog op mijn lijstje! Ik vind zelf Dexter en Homeland geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa Suits, echt een fantastische serie! Hoewel ik OITNB erg leuk vond ben ik bij het tweede seizoen afgehaakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. chicago fire, chicago pd, sherlock, doctor who, daredevil, the musketeers...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Suits lijkt me zeker wat en nu ga ik eerst Empire serie eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Suits klinkt wel leuk! Ik ken deze series verder nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa OITNB!! Ik kan niet wachten op het volgende seizoen! Zelf ben ik echt hooked aan Pretty Little Liars (ik ben een laatbloeier, forgive me). Verder kijk ik eigenlijk niet zoveel televisie meer. Maar Rita op Netflix is ook echt awesome.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan ook echt niet wachten op het volgende seizoen! Zag vandaag dat er in 2016 het vierde seizoen zelfs uitkomt :D en om eerlijk te zijn heb ik pretty little liars nooit gezien :o

   Verwijderen
 8. Ik kijk nooit series maar binnenkort heb ik ook netflix en ga ik zeker ook veel series kijken dus heb zeker wat aan jouw top 3.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Naar OITNB ben ik nog erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken ze alledrie niet. Ik ben wel heel benieuwd naar Orange is the new black en Suits.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Haha dankje :) Het gaat al een stuk beter! Een hele dag in bed liggen doet wonderen :3

   Verwijderen
 12. Orange is the new black is zooo leuk!! Ik hoor ook zoveel verhalen over Suits, maar ik ben er nog niet aan begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Grappig, ze zijn heel populair, maar geen eentje volg ik :-). Ik volg nu alleen Smeris.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura