01-04-2015

Warning: Kijk deze films NIET

Een avondje voor de buis hangen, even ontspannen na de drukke dag. Alleen valt die heerlijke avond in de soep als de film werkelijk bagger slecht is.
Bij deze wil ik jullie waarschuwen voor deze films. Het is zonde van je tijd en je voelt gewoon bijna je hersencellen afsterven. Kijk deze films dus niet!

Om jullie toch enig idee te geven hoe ze zijn, plaats ik de trailers erbij. Misschien denk je alsnog: "Goh, die film lijkt me toch wel wat". Dit is puur en alleen mijn eigen mening.

Ik begin met de "minst erge" en eindig mijn de slechtste film die ik ooit gezien heb.

#5: The Hottie & the Nottie (2008)


"Nate Cooper verhuist naar Los Angeles omdat hij nog steeds op zoek is naar Cristabelle Abbott, het meisje waar hij vroeger al van droomde. Zijn pogingen om met Cristabelle in contact te komen worden echter telkens verstoord door haar niet zo knappe vriendin June Phigg. Het wordt allemaal nog veel gecompliceerder wanneer Nate juist gevoelens krijgt voor June."

Als je het zo leest, valt het allemaal nog wel mee. Niks tegen Paris Hilton, maar in deze film komt ze nou niet echt slim over. Eigenlijk is alles van deze film niet echt hoogwaardige kwaliteit te noemen. Ik snap ook wel dat de lelijke meid er overdreven uit moet zien, alleen vind ik het eerder zielig voor de filmmakers dan grappig. 

In een dronken bui kan dit nog wel eens een leuke film zijn, maar zorg er dan wel voor dat de fles al leeg is. Een hele flauwe film waar het enige goeie eraan het lichaam van Paris is.

#4: Splice (2006)"De twee vooruitstrevende wetenschappers Elsa Kast en Clive Nicoli experimenteren met dierlijk DNA en het lukt hen deze te verenigen. Het levert een mutant op die behulpzaam zou kunnen zijn bij het genezen van ziekten, maar hun project zal binnenkort worden stopgezet. Ze realiseren zich dat ze niet veel tijd meer hebben en beginnen op eigen houtje, zonder dat iemand er verder van af weet, een experiment met dierlijk én menselijk DNA. Het resultaat is verbluffend, maar tegelijk ook zeer riskant..."

Ik denk dat ik deze film zo slecht vind, omdat ik een biomedische studie doe. Ik blijf me erover verbazen hoe slecht deze film op dat vlak is. Er klopt werkelijk niks van!

Het idee is goed, dat moet ik zeker toegeven, alleen wat minder uitgevoerd. Het is wel een film waar je over na gaat denken, omdat klonen en genetisch manipuleren steeds vaker in het nieuws komen. Wat nou als echt het genetisch manipuleren eens doorslaat en mis gaat?

Voor mij is deze film echter een volledige flop, wegens zijn einde. Mijn gevoel hierbij wat letterlijk: "Nou, dit was het dan?".

#3: Black Sheep (2006)"Op het platteland van Nieuw-Zeeland woont de familie Oldfield. Angus Oldfield doet genetische experimenten met schapen. Wanneer twee activisten dit ontdekken, stelen ze een container met daarin een genetisch gemanipuleerd lammetje, dat per ongeluk ontsnapt, wat vreselijke gevolgen heeft. Binnen korte tijd vermoorden hordes op hol geslagen vleesetende schapen over het gehele platteland iedereen die op hun pad komt."

Hoewel dit een "horror" film moet zijn, is dit eerder lachwekkend dan angstaanjagend. Om eerlijk te zijn, heb ik deze film nooit afgekeken.
Kijk gewoon de trailer, dat zegt al genoeg.

#2: Dinoshark (2011)"Door de globale opwarming van de aarde smelt een gletsjer in het arctisch gebied waardoor een baby dinosaurushaai vrij komt. Drie jaar later is de dinosaurushaai uitgegroeid tot een volwassen hongerig monster, dat opduikt voor de kust van Puerto Vallarta in Mexico. Trace McGraw is de eerste die de dinosaurushaai opmerkt als hij getuige is van de aanval op zijn vriend. Hij probeert de inwoners te waarschuwen, maar heeft moeite met het overtuigen van de mensen dat zo'n prehistorisch monster nog steeds leeft en mensen eet."

Hoe kon het anders, ik moest er wel een haaienfilm in zetten. De bekendste zijn wel "2 Headed Shark Attack" of "Sharknado". Maar deze film laat de andere er als Award-winnende films uitzien.

Ook bij deze zeg ik, kijk gewoon de trailer. De special effects zijn volgens mij gemaakt op een Windows 95 computer. Het is bijna knap te noemen, ze vandaag de dag nog zo slecht te maken.

#1: Disaster Movie (2008)"De jonge Will krijgt op een nacht een droom over Amy Winehouse, die hem een kristallen schedel laat zien en vertelt over het einde van de wereld. En als tijdens Will's Sweet 16 feestje de aarde inderdaad begint te schudden en er allerlei vreemde dingen gebeuren, moet Will samen met onder andere zijn vriendin, de hoogzwangere Juney en een vrolijke prinses het mysterie oplossen en de wereld redden. Maar op hulp van Iron Man, The Hulk, Batman, Beowulf of Indiana Jones hoeven ze ditmaal niet te rekenen."

Ik hou echt van Scary Movie en andere persiflage films, maar deze film is een heel ander niveau. In het begin dacht ik nog, dat het misschien wel leuk kon worden. Nee hoor, de naam verraadt het al, "Disaster Movie".
De scenes gaan gewoonweg te lang door, zodat ze niet leuk meer zijn. Tevens zijn ze zó ongelofelijk slecht, dat ze bijna een opgelaten gevoel geven. 

Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik deze film op DVD heb, gekocht nog wel. Zonde van elke cent die ik eraan heb uitgegeven.


Ik vond het best moeilijk om een volgorde op te stellen, omdat ik ze allemaal bagger vind.

Welke films vind jij zo ongelofelijk slecht, dat je de film het liefst zou willen verbannen?


Tot de volgende keer!

All rights reserved

14 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je ons waarschuwt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De titels klinken al slecht en heb geen van allen gezien. Die dinoshark lijkt me toch wel wat.... klinkt trouwens als de miniserie creature.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The Hottie & the nottie is inderdaad erg zielig van niveau :D de rest heb ik nog niet gezien dus bedankt voor de waarschuwing!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gone Girl mag hier ook best onder vallen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de waarschuwing, deze kende ik dan weer niet ;)

   Verwijderen
 5. Hahaha dit vind ik echt een leuk artikel!! Thnx voor de waarschuwing <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik ken al deze films niet.. Dus dat is een goed teken denk ik ^^. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee haha. Ken ze geen van alle maar dank je wel voor de waarschuwing :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuk artikel, ik ken ze niet (gelukkig maar) ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel, ik ben het er zeker over eens trouwens! disaster Movie is echt een film waarbij enkel gefocust wordt op het 'lachen met alles wat er gebeurd' en hier kick ik al rap op af.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahaha, grappig artikel! Ik heb er geen een gezien nog gelukkig. Die trailer van Dinoshark, te slecht idd..
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel blij dat ik geen één heb gezien! Soms moet ik mij schamen, want ik kijk weleens foute films. 50 Shades wil ik nog steeds zien en die is ook behoorlijk lame hoorde ik. :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik heb daar tot nu toe niets dan slechts over gehoord.

   Verwijderen
  2. Haha ik heb daar tot nu toe niets dan slechts over gehoord.

   Verwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura