27-04-2015

Opgemaakt april 2015

Allereerst wensen we jullie allemaal fijne Koningsdag!
De maand zit er bijna op, dus het werd tijd voor ons eerste opgemaakt artikel. We hebben niet heel erg veel opgemaakt, maar dat komt ook doordat wel er nog niet echt op letten om alles "te bewaren". Benieuwd naar de producten en wat we er van vonden? Lees dan snel verder!We beginnen met de deodoranten. Ik heb er twee opgemaakt, Kelvin eentje.


Als eerste de Rexona Women Long Lasting Protection Biorythm. Dit is een prima deodorant, niks speciaals. De geur was lekker fris en niet te overheersend. Zou ik deze opnieuw kopen? Ja, zolang deze afgeprijsd is.

Ook heb ik nog een mini-deodorant gebruikt, de Nivea Satin Sensation. Ik heb met dit weer altijd een kleine deodorant bij me voor de zekerheid. Rondlopen met enorme zweetvlekken vind ik toch niet zo fijn.
Kelvin vond deze geur absoluut niet lekker. Het was zelfs zo erg, dat hij me vond stinken hierdoor. Ik vond de geur nou ook niet mega lekker, maar de werking was prima. Zou ik deze opnieuw kopen? Nee, de geur vind ik toch wel erg belangrijk voor een deodorant!

Kelvin gebruikt altijd dezelfde deodorant, de 8 x 4 Musk. Deze werkt voor hem het beste en ruikt nog best lekker voor een mannen deodorant (vaak vind ik ze erg benauwd ruiken).
Zal hij deze nog een keer kopen? Zeker weten!

Voor lichaamsverzorging heb ik alleen twee producten opgemaakt.


Als eerste Kruidvat wattenschijfjes, niet heel erg spannend. Ze zijn lekker goedkoop en pluizen niet. Ja, deze gaan er bij ons altijd snel doorheen!

Nu de zomer voor de deur staat, wil je geen droge en schrale benen. Body Butters worden dus bij ons weer rijkelijk gebruikt, waaronder The Body Shop Moringa Body Butter. De geur is heerlijk fris en bloemig. Ik heb deze met plezier gebruikt en ik zou deze zeker weer opnieuw halen! Echt een aanrader.

De volgende producten zijn niet op, maar gooi ik weg.


Ik heb nog nooit zo'n slechte droog shampoo gebruikt! Kruidvat Salon Expert Droog Shampoo raad ik niemand aan. Mijn haar werd grijs en zag er nog vetter uit dan eerst. Nee, ik ben blij dat deze weg gaat.


Als laatste product, de Miss Sporty 24h Pump Up Booster Eye Liner Waterproof. Helaas begint deze nu uit te drogen, maar wat een fijne eyeliner! De eyeliner is zeker waterproof te noemen en de lijn is ook lekker zwart. Als je nog een goede waterproof eyeliner nodig hebt, probeer deze dan eens. Ik ga deze in ieder geval weer kopen!


Wat hebben jullie deze maand opgemaakt?

Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

8 opmerkingen:

 1. Wauw veel opgemaakt zeg! Ik doe echt altijd lang over dingen :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hail kruidvat wattenschijfjes. Ik jaag ze ook altijd er doorheen als water!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat heb je veel opgemaakt. Ik ben door mijn potje dagcrème heen en natuurlijk standaard veel wattenschijfjes en oorstaafjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel dingen opgemaakt! Ik heb deze maand eigenlijk niet echt iets opgemaakt, behalve een douchegel van Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt best veel opgemaakt! ik hou het eigenlijk nooit zo bij wat ik in een maand opmaak maar wel leuk om te zien zo:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, jammer van die droogshampoo. Die van herbal essences is ook geen aanrader, daar ging vanzelf de druk vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De droogshampoo van Kruidvat vind ik ook niet zo'n toppertje. Toevallig heb ik 'm gisteren opgemaakt, maar ik ga geen nieuwe kopen. De body butter 'Moringa' van The Body Shop is hemels! Jammer dat de geur van de deodorant van Nivea je niet bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura