13-07-2016

Project Pan | Sunshine Edition Update #3 (Collab met Placefuly.nl)


Dalinka van Placefuly.nl en ik zijn 3 maanden geleden een uitdaging aan gegaan. Voor het einde van de maand juli proberen wij 7 beauty producten op te maken. Wij hebben nog 2 weken te gaan, dus de tijd dringt om nog de laatste restjes op te maken en om onze doelen te bereiken.
Vandaag de laatste update voor de finale!

Als je nog niet weet wat een Project Pan is, zal ik het hier nog even kort uitleggen.

Vaak heb je veel producten in een lade liggen die je vergeten bent, of gewoon niet meer gebruikt. Hartstikke zonde natuurlijk om ze te laten bederven en stof te laten vangen.
Wij kozen 7 producten uit om weer eens wat aandacht te geven. Zo krijg je toch de waarde van het product eruit, terwijl het anders alleen maar vergeten wordt.
Omdat ik de waarde uit de producten wil halen, zal ik bijhouden hoeveel waarde de opgemaakte producten hebben. Zo hoop ik over twee weken een mooi eindresultaat te hebben!

Maar laten we nu snel gaan kijken naar de vooruitgang van deze maand.Therme Japanese Sento Body Scrub Mask

Vorige Update

Update #3

Biiiiijna op! Afgelopen maand heb ik deze heerlijke scrub geregeld gebruikt. De laatste dagen heb ik ook redelijk veel last van droge handen, ideaal om deze scrub ook daarvoor te gebruiken.
Als deze scrub niet binnen 2 weken op is, dan weet ik het ook niet meer...


Benefit Creaseless Cream Shadowliner - Stiletto

Vorige Update

Update #3

Deze basis heb ik wat minder gebruikt afgelopen maand. Omdat ik redelijk veel nettere aangelegenheden had, wilde ik toch voor een wat neutralere look gaan. Toch vind ik dat ik nog best goed gedaan heb. Natuurlijk krijg ik deze basis niet helemaal op in de komende twee weken, maar ik wil wel proberen om tot op de helft te komen.


Benefit Fake Up Concealer - Light

Vorige Update

Update #3

Ik ben echt gek geworden op deze concealer. Vooral onder mijn ogen voelt deze erg fijn aan, omdat om de concealer zelf een soort balsem zit. 
Ik had nooit verwacht al zo ver te zijn in 3 maanden tijd, want de concealer was bijna nieuw toen in met deze Project Pan begon! Of ik deze helemaal opgemaakt krijg in twee weken, weet ik niet. Het zal zeker niet veel schelen.


Hema Longer Lasting Lipstick - 01

Vorige Update

Update #3

Op! Helemaal op! Hoewel het lijkt alsof er nog een beetje product in zit, brengt het niet meer fijn aan... Ik vind het daarom goed zo. Het was wel een heftige kleur om elke dag te dragen, maar met een zonnetje droeg ik deze erg graag, Ik ben sowieso wel een fan van deze Hema Longer Lasting Lipsticks. Een prima kwaliteit voor de prijs, want deze bleef erg goed zitten.

Waarde: €3,50

Even ter vergelijking, zo veel product had ik nog toen ik aan deze Project Pan begon.MAC Pearlglade Intense Eye Liner - Undercurrent

Vorige Update

Update #3

Zoals ik al eerder zei, had ik redelijk wat nette aangelegenheden. Ik wilde hier geen groene eyeliner dragen, en heb dus deze eyeliner ook minder gebruikt dan vorige maanden. Toch kom ik al redelijk in de buurt van mijn doel! Deze eyeliner helemaal opmaken zou mij nooit helemaal lukken, dus besloot ik om tot de helft te komen.
Bij het volgende product zet ik een foto van de lengtes van de producten.


Sephora Nano Lips Lipliner - Funky Fuchsia

Vorige Update

Update #3

Het scheelt niet veel of deze lipliner is ook helemaal op. Het slijpen is al moeilijk, dus ik verwacht wel dat deze over twee weken niet meer te slijpen valt.
Helaas is de Hema lipstick al op, want deze lipliner paste er perfect onder. Gelukkig staat deze ook wel erg leuk onder de lipgloss die ook in deze Project Pan zit.

Vooruitgang van de producten (papier is A6 formaat)


MAC Lustreglass - Flashmode


Deze lipglass is ook bijna op. Ik zelfs al de stopper moeten verwijderen (dat plastic geval aan de bovenkant van het lipgloss-buisje). Hierdoor krijg je een grotere opening waardoor je letterlijk elk druppeltje product er uit kan krijgen.
Ik ben wel echt super blij als dit product eindelijk uit mijn collectie is. Veel te lang zit deze al in mijn collectie.


Catrice Ultimate Shine - 250 Yes, We Can-Dy!


Huh, een 8e product?! Ja, ik heb een product toegevoegd voor de laatste paar weken. Toen mijn Hema lipstick op was, wilde ik een ander product ervoor in de plaats doen. Natuurlijk weet ik dat ik te weinig tijd heb om deze ook helemaal op te maken, maar ik wil gewoon kijken hoever ik hiermee kan komen.
Deze lipstick heb ik op 1 juli toegevoegd, en ik moet zeggen dat ik al aardig wat ervan gebruikt heb afgelopen twee weken. Omdat deze lipstick zo zacht is, kan je deze ook lekker vaak aanbrengen.

Catrice lipstick, 2 weken gebruikt

Zoals je dus wel ziet, schieten de meeste producten al aardig op. Ik hoop al mijn doelen te bereiken, dus de komende twee weken ga ik extra hard mijn best doen.

De waarde van de Hema lipstick is €3,50 wat natuurlijk niet een mega bedrag is. Over twee weken zal de totale waarde van de opgemaakte producten wel een stuk hoger liggen.


Na de zomer willen Dalinka en ik weer een Project Pan starten. We weten nog welk thema wij gaan kiezen, maar een Project Pan gaat er zeker aan komen. Als het jou leuk lijkt om ook mee te doen, laat het ons dan vooral weten :)


Over twee weken is dus de finale van deze Project Pan. Denk jij dat ik alle doelen ga halen?


Tot de volgende keer!

Laura

2 opmerkingen:

  1. Awww zo schattig dat lippotlood hahaha. Ik denk dat je je doelen wel gaat halen hoor! Zelfs de Catrice lipstick gaat snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. *cheerleader modus* jaaa Laura zet hem op xD
    *cheerleader modus off* ik denk wel dat je het gaat redden! Je bent nu al hartstikke ver ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura