16-02-2016

Pan that Palette! Update #5


Al maanden ben ik bezig een oogschaduw palette helemaal op te maken! Hoewel ik een paar dagen goed verkouden ben geweest (en deze dagen draag ik bijna geen oogschaduw ivm tranende ogen), wilde ik toch mijn vooruitgang laten zien van mijn Pan that Palette.

Vorige Update

Nu

Laat ik beginnen met de bovenste rij. Hoewel er nog maar een klein beetje oogschaduw in zat, is de bovenste rij nu helemaal op. Als highlight en overgangskleur gebruik ik nu andere kleuren uit een ander palette ter vervanging.

De kleur in het midden draag ik nu graag over de donkere kleur (die met het ijzertje, de "pan"). Ik krijg hierdoor een mooie warme oogschaduw, ideaal voor elke dag. Toch had ik niet verwacht dat de donkere kleur zo hard zou gaan! Maar ik mag niet te hard van stapel lopen... Ik weet dat er nog genoeg product in zit.


Links onderin heb ik de pan ook al geraakt! Deze lichtere kleur is fijn voor als ik een wat neutralere look wil. De andere twee kleuren heb ik nog niet aangeraakt, zoals wel te zien is. Ik focus me eerst gewoon op de kleuren waar ik nu mee bezig ben, voordat ik aan "nieuwe" begin. Op deze manier zie ik ook voor mezelf de grootste vooruitgang en hou ik mezelf gemotiveerd.


Is het einde al in zicht? Nee, dat nog niet... Maar nu ik de "oude" foto terugkijk, geeft het me wel een fijn gevoel. Ik had verwacht dat het verschil minder groot zou zijn.


Doe jij wel eens mee aan een challenge om make-up op te maken?


Tot de volgende keer!

Laura

11 opmerkingen:

 1. Hey Laura,

  Goed bezig! Je hebt al aardig wat opgemaakt :), knap! Ik draag zelf niet zoveel oogschaduw, dus bij mij gaat het wel erg langzaam hehe. Wel ben ik bezig om eerst alle andere make-up producten op te maken voordat ik weer nieuwe koop.

  Ga zo door!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat goed zo te zien! Ik heb geen haast met m'n spulletjes op maken :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow haha!! Goed bezig, dit heb ik echt nog nooit gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondanks dat je verkouden bent geweest is het wel hard gegaan zeg! Yeah ga zo door :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent goed bezig! Leuke challenge is dit zo ben je goed bewust bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahha wow! Hij ziet er in ieder geval goed gebruikt uit! Goed bezig! :D -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Laatst zocht ik een kleur/potlood voor mijn webkbrauwen. Heb eerst in mn oogschaduw stash gekeken of ik een kleur daarvoor had.Ik had een niet fijne en slechte bruin/grijze oogschaduw maar voor mn wenkbrauwen is ie geweldig. Scheelt weer een potlood kopen en anders gaat hij toch niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent al een goed eind op weg! Ik heb pas ook mijn make-up uitgezocht en wat producten naar voren gehaald die ik eerst wil opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura