28-02-2016

Persoonlijke Update


Zoals jullie wel gemerkt hebben, hebben we afgelopen tijd geen artikelen geplaatst. Wij willen jullie daarom een kleine uitleg geven.

Kelvin is slachtoffer geworden van zinloos geweld. Hij wilde het opnemen voor iemand die mishandeld werd, alleen keerden de aanvallers zich daarna tegen hem. We gaan verder niet in detail treden.

Gelukkig gaat lichamelijk alles erg goed naar omstandigheden, al is het mentale deel natuurlijk de grootste klap. Wij moeten hier samen aan werken en het zal nog wel een tijdje duren voordat alles weer hetzelfde is.

Wij willen absoluut niet zielig doen of zielig gevonden worden, maar je snapt natuurlijk wel dat we even tijd voor ons zelf nodig hadden.

De komende tijd ga ik vooral weer bloggen en Kelvin zal langzaam dan weer gaan inhaken.


Tot de volgende keer!

Laura 

6 opmerkingen:

 1. O, jeetje echt vreselijk als je zo iets moet mee maken.
  Hope hebben ze de dader of derdes al te pakken.
  Hope dat alles in orde komt met Kelvin na een tijdje.
  veel sterkte nog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè jongens, wat naar. Heel veel sterkte voor jullie allebei.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel begrijpelijk! Sterkte en neem vooral jullie rust,
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè bah wat erg. Sterkte Kevin en jij natuurlijk ook Laura.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vreselijk! Probeert hij voor iemand op te komen keren ze zich tegen hem! Zulke eikels verdienen het leven gewoon niet. Sterkte voor jullie allebei! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, wat heftig. Knap dat hij het aandurfde überhaupt op te komen voor iemand anders, respect! Sterkte met het verwerken van deze situatie, doe maar rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura