10-05-2015

Lente foto's

Afgelopen dagen was het zulk lekker weer, eindelijk is de lente echt doorgebroken (hoewel het weer toch weer slechter gaat worden blijkbaar).
Dit weekend ben ik bij mijn ouders in België. In hun tuin begint nu alles tot leven te komen. Met het heerlijke zonnetje kon ik het niet laten om daar een paar foto's van te maken!


In de tuin hebben we een grote vijver. Deze visjes kochten we jaren geleden bij de Intratuin als "kleine wormpjes", en moet je ze nu zien! Ook zijn er redelijk wat kleintjes bij gekomen door het natuurlijke proces, maar dat is alleen maar leuk.
De beesten zijn gek op eten, dus om ze te lokken voor een leuke foto was niet zo moeilijk.


Onkruid, je ziet het overal! Maar om er alleen maar "onkruid" in te zien, is ook wee zo iets. Zulke mooie tedere bloemetjes die je bijna over het hoofd ziet. De natuur heeft zo veel moois te bieden.


Zoals ik al eerder zei, hebben we een vijver. Hier hoort natuurlijk een klein stroompje bij, zodat er genoeg zuurstof in het water komt. Het geluid hiervan geeft me altijd een rustgevend gevoel, ik kan daar uren naar luisteren.


En dan nog meer bloemen! Deze bollen hebben we vorig jaar bij de Action gekocht, en ze komen gewoon weer op. Tulpen zijn toch vaak de eerste bloemen die opkomen. Zo vrolijk, al die mooie felle kleuren.


Vaak zie je ook dat bijtjes al dankbaar gebruik maken van de bloemen die nu al staan te bloeien. En zeg nou eerlijk, word jij hier niet ook super vrolijk van?


Dit waren mijn lente foto's, onbewerkt. Ik ben heel erg benieuwd wat jij van de foto's vindt!


Wat is jouw ultieme lente moment?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

7 opmerkingen:

 1. Prachtig he die bloemen :) daar word ik ook zo vrolijk van in de lente! Je hebt mooie foto's genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's, bloemen vind ik geweldig en dit geeft mij een lente gevoel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's gemaakt zeg! Wat een mooie en vredige tuin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's! Ik ben gek op de lente, de natuur gaat dan stralen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura