31-05-2015

10 Food confessions TAG

Wij kwamen deze tag al een aantal keren tegen, en dan kunnen wij natuurlijk niet achter blijven! Ieder van ons heeft 5 confessions, benieuwd wat ze zijn?

Bron
We beginnen met de confessions van Kelvin:

1. Kaas op brood kan, maar niet om mee te nemen. De kaas gaat dan vaak door de warmte "zweten" en het wordt een kleffe boel. Liever dus iets anders als beleg mee nemen. 

2. KFC en steak zijn mijn ultieme guilty pleasures. 

3. Toen ik 13 was, dronk ik mijn eerste biertje. Toen was het natuurlijk helemaal niet lekker, maar daarna zijn er nog vele gevolgd.

4. Elke dag begin ik met een bak koffie. Op de dag zelf kan het enorm verschillen hoeveel koffie ik drink. Soms kan het wel oplopen tot 5 bakken koffie per dag. 

5. 'S nachts kan je mij zeker wakker maken voor bacon. Want zeg nou zelf, bacon is goddelijk! 

Bron

Laura's confessions zijn dan toch wel heel anders:

6. Als kind at ik graag een boterham met een beetje mayonaise, pindakaas en plakjes banaan. Rare combinatie? Toen was het de normaalste zaak van de wereld.

7. Ik drink nooit de laatste slok van mijn koffie of thee. Vaak zit er gruis in, en dat hoef ik dan echt niet te drinken. Verder drink ik wel altijd alles leeg.

8. Peren, nee liever niet. Hoewel ik de smaak heerlijk vind, vind ik de structuur van een peer helemaal niks. Het lijkt wel alsof het allemaal korreltjes zijn, wat ik gewoon niet fijn vind eten.

9. Tijdens het koken moet ik altijd alles "proeven". Nou hoort proeven daadwerkelijk bij koken, maar ik proef altijd ietsje meer dan nodig is *lees: het halve eten is al op voordat het klaar is*.

10. Wat ik absoluut niet lust, zijn radijsjes en bleekselderij. Ook al haal ik het uit het eten, voor mij smaakt dan alles hiernaar. Heel jammer, want onbewust komt het in vele gerechten terug.


Dit waren onze confessions!

Herken je jezelf hierin, of heb jij juist hele andere gewoontes? Laat het ons weten in de reacties!


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

9 opmerkingen:

 1. Dat laatste slokje laat ik ook altijd zitten. Grote ergernis voor degene die de bekers in de afwasmachine zet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ingevuld! Oh nee dat laatste slokje dit doe ik nooit.

  En de afbeelding bacon is heel grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yak zwetende kaas. Heb vroeger zoveel pindakaas en appelmoes gegeten dat ik er nu echt van walg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hetzelfde met mn thee, het laatste beetje vind ik echt vies!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik eet wel gewoon kaas op brood dat ik meeneem voor werk. Ik heb de Tag een aantal weken geleden ook gedaan. Best grappig dat je dan toch ineens zoveel punten kunt bedenken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Laura's mayo-pinda-bananacombo nog altijd geniaal. Hahaha. Zo uniek X'DD

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pindakaas banaan is een prima combi, maar die mayo... Brr! Het enige wat ik echt niet lust is melk en ik gruwel van gekookte aardappelen, al eet ik die wel met lange tanden als ik er echt niet onderuit kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha wat een vreemde boterham ^^ Ik drink ook nooit mijn koffie helemaal op ivm dat gruis :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb echt hetzelfde met het koken! Vooral als ik pannenkoeken maak met kaas. De kaas is al op voordat het nog op een pannenkoek gaat :')

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura