11-07-2015

Pan that Palette! Update #1

Een maand geleden besloot ik, dat ik voor het einde van het jaar een heel palette wilde opmaken (lees hier). Dit palette heb ik al een aantal jaar en gebruikte het eigenlijk niet. Hartstikke zonde natuurlijk om een palette maar een paar keer te gebruiken en dan te vergeten! Daarom wil ik deze nu eindelijk op maken.

We zijn nu een maand verder, en ik heb meer vooruitgang geboekt dan ik had verwacht!


Het gebruiken van het NYX Nude on Nude Natural Look Kit palette vind ik echt geen straf! De kleuren zijn prachtig en de pigmentatie is ook beter dan ik had gedacht.

De oogschaduw MAC - Steamy is wat moeilijker te gebruiken, omdat het een aanwezige kleur is. Toch heb ik deze een paar keer kunnen gebruiken, en ik ben er weer helemaal verliefd op. Als ik Steamy kan dragen bij mijn outfit, doe ik dat nu zeker.


Maar hoe ver ben ik nu eigenlijk? Zoals je op de hieronder kan zien, heb ik al bij een kleur al de pan (het ijzertje) geraakt! Ik had nooit verwacht dat ik al in een maand zo ver zou zijn met een kleur.


De bovenste rij en de eerste twee van de tweede rij heb ik deze maand gebruikt. Er zijn al goede deuken zichtbaar en krijg nu echt het gevoel dat ik het wel voor het einde van het jaar zou kunnen opmaken. Misschien ben ik iets te enthousiast, maar op dit moment zie ik goede vooruitgang (vooral omdat ik dit palette eerder nooit echt gebruikt had).


Ik stel mezelf wel doelen voor de komende maand. Hopelijk kan ik de 4e kleur (waar het ijzertje te zien is) tot ongeveer de helft opmaken. Verder wil ik bij de witte kleur de pan raken.


En dan hebben we nog MAC - Steamy. Zoals ik eerder zei, ik heb deze niet elke dag kunnen gebruiken, maar ik zie zeker dat het ijzertje groter geworden is. Ook probeer ik deze uit te breiden links onderin. Als je goed kijkt, zie je ook dat het daar wat dunner is. Hier heb ik niet echt een doel bij, eigenlijk gewoon zo vaak mogelijk gebruiken. Mijn doel was ook niet om deze op te maken, ik hoop gewoon hier een beetje vooruitgang mee te boeken.


Ja, ik ben echt blij met mijn vooruitgang. In dit palette zitten ook lipgloss, maar die ga ik niet gebruiken. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar de kwaliteit valt me tegen en ik heb nog genoeg goede producten hier liggen.

Ik verwacht dat ik over een maand weer mooie vooruitgang kan laten zien!


Proberen jullie bepaalde producten op te maken?


Tot de volgende keer!

Laura

21 opmerkingen:

 1. Je hebt enorme vooruitgang gemaakt dus hij komt dit jaar vast op. Ik probeer alle cremes op te maken die ik heb. Al die aangebroken tubes is niks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ook een hele opgave denk ik! Heb je daar toevallig een artikel over? :)

   Verwijderen
 2. Ik vind het altijd super leuk als je pan bij producten ziet! maar eigenlijk maak ik ze zelf nooit op, ik ga altijd halverwege verder op een ander producten :(
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben heel benieuwt hoe ver je hem op krijgt :) Ik vind het vaak best zonde om een pan te raken, maar het geeft ook wel weer een gevoel dat je het product dan echt goed gebruikt en het zijn geld helemaal waard is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed van je dat je een product een keer helemaal op wilt maken. Zonde natuurlijk om het slechts één keer te gebruiken .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een enorme vooruitgang zeg! Zelf ben ik niet echt bezig met het opmaken van producten omdat het bij mij meestal goed vooruit gaat (ik gebruik alles ook voor professioneel gebruik). Ik wil wel wat meer gaan opmaken als het op skincare aankomt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Panporn :) het is echt een mooi palette, groot gelijk dat je er flink gebruik van maakt. Die MAC kun je misschien ook als eyeliner gebruiken, is ie iets minder aanwezig en gebruik je hem toch vaker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele goeie tip, bedankt :D Dat ga ik zeker proberen :)

   Verwijderen
 7. Wat super goed dat je dit doet :). Mooie palette ook! Wel een mooie kleur die van MAC :). Ik probeer tegenwoordig steeds meer verzorgingsproducten eerst op te maken, voordat ik weer nieuwe erbij koop :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat goed.

  Ik heb een Bobbi Brown Shimmer bricks kapot laten vallen maar toch gebruik ik het nog elke dag tot dat het op is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeh, leuk om te zien! Echt heerlijk. :D Mooie vooruitgang!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk om te zien! Mooi hoor. Ik probeer ook echt alles op te maken en dan enkel de essentiële dingen te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een prachtige kleuren van NYX!
  Ik word altijd extra zuinig wanneer de bodem in zicht komt! Mijn Naked 2 palette raak ik sindsdien bijna niet meer aan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een vooruitgang al zeg! Ik heb toevallig gister pan geraakt in één oogschaduw, ik vind dat altijd een leuk momentje, omdat ik mijn make-up wel echt wil gebruiken en niet wil laten liggen totdat het niet meer houdbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dat paletje zelf niet zo fijn dus hij blijft een beetje liggen, leuk dat jij al pan hebt geraakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een goed idee om dingen op te maken. Dat zou ik ook eens moeten doen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha! Wat grappig, sinds een week ben ik ook meer bezig met het gebruiken van mijn oogschaduw paletten. Ik heb zoveel! Ik zie net zo als jij, al verandering. In een week (!) tijd heb ik verschillende looks gemaakt en wat deukjes veroorzaakt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi palette! Goed dat je de ''pan'' als zo ver hebt geraakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura