03-07-2015

Thesis stress

Ik hoor bijna van iedereen dat ze al klaar zijn met hun jaar en dus al van hun vakantie kunnen genieten. Kelvin is ook een van die vakantie-genieters, wat soms best een beetje frustrerend is. Natuurlijk ben ik wel super blij voor hem dat hij zijn jaar gehaald heeft!!

Maar uitslapen zit er voor mij (nog) niet in.

Bron

Mijn laatste dag om aan mijn thesis voor de master (niet afstudeer thesis) is aangebroken... De laatste loodjes wegen het zwaarst.

Gisteren had ik mijn verdediging. Hoewel ik het erg spannend vond om mijn project te presenteren, ging het gelukkig erg goed. 

Ik had afgelopen week wel nog redelijk veel commentaar gekregen op mijn geschreven werk. Helaas verloopt de communicatie niet geweldig tussen mij en mijn begeleider waardoor alles op het laatste moment moet.
Omdat ik daarom nog redelijk wat te doen heb, wilde ik gisteren heel de dag in de bieb gaan zitten. De bieb is een van de weinige plekken die redelijk gekoeld is.
Natuurlijk viel de airco gisteren uit en moest iedereen het gebouw verlaten... 

Thuis kon ik pas laat aan de thesis gaan werken, het is een ware broeikas bij ons thuis. Het is gewoon onmogelijk om dan fatsoenlijk te werken. De arme katten liggen er ook zielig bij, we proberen ze zo goed mogelijk te koelen.

Tot midden in de nacht heb ik aan de thesis gewerkt, dus ik hoop dat ik vandaag alleen de puntjes op de i hoef te zetten. Toch heb ik een voorgevoel dat het meer werk gaat worden dan ik denk.

Ik kan echt niet wachten totdat ik het heb ingeleverd en er vanaf ben. De stage was echt leuk, alleen het schrijven vind ik altijd het meest nare stuk...

Als het goed is, hebben we na dit weekend weer normaal tijd en smelten we ook niet weg thuis. Eindelijk kunnen we dan ook weer lekker aan deze blog werken, wat ik toch wel mis hoor. Ik zou het liefst hele mooie artikels schrijven, maar ik heb er de puf en de tijd nog niet voor.

Ik wens iedereen heel veel succes als jullie nog niet klaar zijn. Voor iedereen die wel klaar is, fijne vakantie!!


Tot de volgende keer!

Laura

7 opmerkingen:

 1. Aah wat vervelend, heel veel succes ermee !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och jeetje... Heel veel succes met de laatste loodjes en hopelijk kun jij ook snel genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend zeg, maar in ieder geval heel veel succes met de laatste loodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes, ik hoop dat het je gelukt is vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeii, ik snap hoe je je voelt. Heb begin juni mijn afstudeerthesis moeten presenteren en ben nu dus geslaagd voor mijn master. Ik hoop dat het goed is gegaan en dat er snel een verlossend woord komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het op tijd af gekregen :) Maandag krijg ik mijn punt te horen, even duimen dus dit weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zal zeker voor je duimen dan, het is al zwaar genoeg met die hitte en dan ook nog zo zwoegen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura