06-07-2015

Verrassingszak Oil & Vinegar

Afgelopen weekend liep ik langs de Oil & Vinegar en zag dat ze verrassingszakken verkochten. Hier kan je dan een zak kopen (verschillende prijzen mogelijk), als een soort van goodiebag.
Wij zijn gek op Oil & Vinegar, maar het blijft een dure winkel. Zo'n goodiebag is dan juist leuk om verschillende producten te proberen.Deze verrassingszak koste €15.

Billy had de zak ook meteen goed gekeurd, zo veel leuke slierten om me te spelen!Als eerste merkten we meteen dat de zak best zwaar was. Nadat deze eindelijk open was, zagen we dit als eerste. Zo benieuwd wat er allemaal in zit!


Ook Billy moest er weer bij zijn.


Hummus Chips van Eat Real - Chili & Lemon Flavour. Wij hebben dit nog nooit gehad. Chili en lemon is een goede combinatie, dus we zullen hier lekker van gaan smullen. Zoals je onderaan kan zien, is het vrij van vele stoffen, waaronder ook gluten. Ik heb een paar keer moeten koken voor iemand met een glutenallergie, dan pas merk je dat het bijna overal in zit!


Oil & Vinegar Tubetti al Limone e Pepe Nero. Lezen we dat nou goed? Pasta met citroen en peper smaak? Hier gaan we zeker iets lekkers mee maken!


Oil & Vinegar Salsa Tartufo Bianco - Luxury white truffle sause for pasta and meat. Wat een lange naam. Het komt er dus op neer dat het een witte saus is met truffel. We zijn enorm benieuwd hoe dit zal smaken, omdat we eigenlijk altijd onze eigen sauzen maken. Toch klinkt het erg lekker en luxe.


Oil & Vinegar Flavor it! Dressing - Add your personal flavor of herbs. Is dit gewoon een witte dressing waar we kruiden aan moeten toevoegen? Dit valt ons wel een beetje tegen, want een dressing kan bijna iedereen maken. Ik moet wel zeggen dat de ingrediënten lijst geen "troep" laat zien, wat dan wel weer een positief punt is.
Als je zelf niet zo goed bent met dressings maken, kan dit zeker een goede uitkomst zijn als je er alsnog zelf wat aan wilt toevoegen.


En dan nog een flesje! Oil & Vinegar Garlic Dressing - With a spicy tatse of garlic. Knoflooksaus gaat er altijd wel in, zeker tijdens BBQ's. Ook deze maken we eigenlijk zelf, maar het is altijd handig om in huis te hebben.


En dan zijn we al bij het laatste product gekomen, wat ons zeker een pareltje lijkt! Balsamico met witte truffel. Dit klinkt zo smaakvol, zo luxe, zo lekker.... Hier zijn wij zo enorm benieuwd naar. We hebben al eens van Oil & Vinegar olijfolie met truffel gehad, en die was om te smullen! Dit zal dus ook wel erg lekker zijn.


En toen was de verrassingszak leeg... Op de een of andere manier vind ik het het geld wel waard, maar ook weer niet. Als je weet wat de producten on de winkel kosten, dan haal je het er zeker uit. Maar of wij nou gelukkig worden van knoflooksaus en een blanco dressing... 


Het is natuurlijk altijd leuk om iets nieuws te proberen en wij klagen zeker niet, er zitten best mooie producten bij. Oil & Vinegar levert altijd goede kwaliteit, dus dat is wel een zekerheid die je hebt. Wat je ook krijgt, het is lekker.

Hebben jullie wel eens een verrassingszak gekocht bij Oil & Vinegar?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo een verassingszak. Ik ben benieuwd naar de chips, het ziet er lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Ik ben ook heel nieuwsgierig naar de chips! (Salt & vinegar smaak chips vind ik trouwens erg lekker, dus toen ik chips zag in combinatie met de titel van dit artikel dacht ik even van "Hey!"....)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik snap jullie! Geld waard maar of je hetgeen leuk vind wat erin zit is een ander verhaal.
  Ik heb het nog nooit gekocht maar misschien toch eens proberen!

  http://www.magnificentescape.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet zeggen dat wij nog nooit een zak hebben gehad die we niet zo leuk vonden hoor! En ik denk ook niet dat dit de eerste is ^^

   Verwijderen
  2. Ik moet zeggen dat wij nog nooit een zak hebben gehad die we niet zo leuk vonden hoor! En ik denk ook niet dat dit de eerste is ^^

   Verwijderen
 4. Klinkt wel heel lekker allemaal, maar of het inderdaad 15 euro waard is voor het gevoel weet ik ook niet helemaal. Leuk artikel, dat dan weer wel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat er wel hele leuk producten inzitten, alleen toch jammer dat er een aantal dingen bij zitten die je eigenlijk niet echt nodig hebt zoals die blanco dressing!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Net een kerstpakketje. Erg leuk om zoiets te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke goodiebag! Er zaten toch nog veel leuke en vooral lekkere dingen bij. Ik probeer deze winkel altijd voorbij te lopen anders kan ik er, bij wijze van spreke, uren inzitten!

  Xxx
  Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er nog nooit een verassingszak gekocht omdat ze toch nog behoorlijk prijzig zijn en ik zo teleurgesteld zou zijn, moesten het stomme producten zijn. Ik zou wel erg blij geweest zijn met jullie zak :) Mss dat ik het een volgende keer toch maar eens koop.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura