16-10-2015

Spam je blog!


Het is weer een tijd om je blog ongegeneerd te spammen!


Je kijkt toch altijd op de standaard blogs die je volgt. Ons lijkt het daarom leuk om eens wat andere blogs te gaan lezen. Tijd om nieuwe blogs te ontdekken!

Vandaag hebben jullie daarom de kans om je blog voor te stellen. Vertel kort even iets over jouw blog, en we nemen zeker een kijkje.


Volg je ons trouwens al op Instagram?

11 opmerkingen:

 1. Www.mejuicychoose.weebly.com gaat over beauty, fashion, food & lifestyle.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Op Xannsplace.com blog ik over lifestyle, beauty en vooral heel veel mode. Dat kan varieren van designers tot nieuwe collecties en onbekende merken. Ik ben benieuwd naar wat jullie er van vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Mijn blog is te vinden op estrellaweb.nl. Ik blog inmiddels ruim 13 jaar en schrijf over uiteenlopende onderwerpen. Geen dag is hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Op Voeding-en-fitness.nl lees je allerlei tips over voeding, fitness en supplementen. Van recepten tot reviews en van online personal training tot de uitleg van oefeningen. Niet echt een persoonlijke blog, maar vooral informatief waarbij ik wel mijn eigen ervaringen gebruik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn blog ken je al, maar ik ga wel eens kijken bij de blogs die voor mij al gereageerd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thnx. Nagellakblog hier. Veel swatches en nailart met wat verzorging erbij. Vandaag verkleurde herfstbladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om te mogen spammen! Mijn blog heet Marushi Lifestyle. Zoals de naam aan aangeeft is het een lifestyle blog, ik schrijf over alles wat ik leuk of interessant vind. Een klein beetje fashion en beauty, en veel reviews over hotspots en films. Maar natuurlijk ook gewoon over mijn dagelijks leven. Lijkt me leuk als je een keertje langskomt! :) www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk ! Mijn blog is Theloveforpink.nl !
  Een blog waar 4 keer per week een artikel online komt over Beauty & Lifestyle ! Neem eens kijkje !
  Er staat nu ook een leuke winactie online !! http://www.theloveforpink.nl/2015/10/win-win-win.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog maar sinds kort begonnen met bloggen. Ik hoop dat ik nog veel meer mag schrijven en dat ik mensen kan vermaken met mijn blog.
  Ik blog voornamelijk over lifestyle.

  Neem snel een kijkje!

  Http://theordinarybird.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Laura! Ik weet dat je mijn blog regelmatig bezoekt dus eigenlijk hoef ik hier niet te spammen. Ik wil je vooral zeggen dat ik het super leuk vind dat je dagelijks terug komt en dat ik blij ben met een bezoeker zoals jij :) Ik vind jouw blog ook erg leuk en keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi! wat een leuke blog zeg en wat leuk dat je ook andere mensen de mogelijkheid geeft om hun blog hier neer te zetten!
  mijn blog is: fairish.nl

  Op mijn blog zet ik meestal hersenspinsels, maar ik ga ook outfitfoto's erop zitten aangezien ik mode echt geweldig vindt! Kom vooral kijken :D

  xx Iris

  Fairish.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura