10-02-2016

Goodies van Radbag.nl


Goodies, iedereen wil ze wel hebben. Ze zijn leuk om voor jezelf te kopen of weg te geven als cadeau. Toen wij met Radbag.nl een samenwerking aan konden gaan, aarzelden we geen moment om heel hun site uit te pluizen.
Wij hebben twee producten bij Radbag.nl besteld. De artikelen waren goed verpakt, waar wij heel blij mee waren. Er stonden namelijk helaas voetafdrukken op onze doos, maar gelukkig was niks beschadigd!

Omdat wij gek op koken zijn (oh echt?!), moesten wij sowieso deze super schattige Ecocube hebben.


De Ecocube is een houten "bloempot" waar een speciale soort aarde in zit met zaadjes. Je kan verschillende soorten kiezen van de plant die je uiteindelijk wilt hebben.
Waarom dit Ecocube heet? Je kan het hele blok in een keer overzetten in een grotere pot! Zo voorziet de pot het plantje van voedingsstoffen en hergebruik je alles.


Aan de zijkant van de verpakking staat de gebruiksaanwijzing. Deze staat in het Duits erop, maar dat is voor ons gelukkig geen probleem.
Na 12-18 dagen na de eerste keer water geven zouden we al een sprietje moeten zien, en na 4 maanden zouden we onze eerste oogst moeten hebben! Dat klinkt toch super spannend!


Wij kozen voor de chili plant. Wij zijn gek op pittig eten, en hoe leuk zou het zijn om met je eigen chili te gaan koken. Als je "eten & drinken" goodies het einde vindt, moet je zeker een kijkje gaan nemen.


Zoals je ziet zit er hele speciale "aarde" in. We hebben het al water gegeven, en zijn ongelofelijk benieuwd hoe het plantje gaat groeien. We houden jullie op de hoogte.

De Ecocube is voor €7,95 te bestellen bij Radbag.nl



Geen paniek! Er is geen ongeluk gebeurd! Dit is onze nieuwe badmat.


Als je van griezelen houdt, is deze badmat helemaal wat voor jou. Niet alleen voor Halloween is deze badmat leuk, maar ook om gasten af te schrikken is deze erg geschikt.


De mat is heerlijk zacht en absorbeert het water erg goed. Het fijne aan deze mat is, dat deze lekker dik is. Je zakt er een beetje in weg, wat wij heel fijn vinden.

De bloederige voeten zijn wel een beetje aan de grote kant, waardoor het iets minder geloofwaardig is. Maar goed, misschien is er wel een reus in je badkamer "gevallen".

Nog een pluspunt, de badmat heeft een antislip achterkant. Wel zo veilig, want we hebben geen zin om extra bloedspetters op de badmat te maken!

Deze en andere leuke lifestyle gadgets zijn te vinden op hun site.




Ben je dus van plan om iets leuks in huis te halen, of zoek je nog een origineel cadeau? Neem dan zeker even een kijkje bij Radbag.nl 


Wat is jullie ultieme cadeau om te geven/krijgen?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Radbag.nl. Dit verandert echter onze mening niet over de producten.

12 opmerkingen:

  1. Die ecocube is echt leuk :D Ben benieuwd hoe jullie chili plantje zich gaat ontwikkelen :) Radbag klinkt echt als een leuke webshop voor originele cadeaus inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh wat een leuke items! Die badmat is echt heel gaaf :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Radbag is echt een toffe originele webshop. Die ecocube vind ik heel leuk! Ben benieuwd naar het chiliplantje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die chili plant is wel wat voor jullie. Die zien we volgroeid vast terug. Badmat is geinig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze hebben echt leuke dingen daar, heb eens gekeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. O die badmat, zo creapy! Ga zeker een kijkje nemen op de website voor de eco cube.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waha echt leuke dingen uitgekozen zeg!:D Haha en anti slip badmat is wel handig ja. In onze badkamer nu maakt niet veel uit maar in mijn oude huis kon je zo makkelijk onderuit gaan hahaXD

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke dingen hebben jullie uitgekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die badmat is echt grappig en leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura