08-02-2016

Opgemaakt | Januari 2016


Normaal gesproken laten we elke twee maanden zien wat we hebben opgemaakt, maar op de een of andere manier ging het gewoon hard in de maand januari. We hebben super veel opgemaakt, dus ons mandje puilde uit!
Het werd dus hoog tijd voor een opgemaakt artikel.


Onder de douche



Andrélon Oil & Care - Conditioner
Dit is onze nieuwe favoriet geworden. Ons haar wordt er super zacht van, en ruikt ook nog eens enorm lekker. Een nieuwe fles is alweer in gebruik.

Head & Shoulders - Mannen
Soms heb je nou eenmaal last van roos, en dan blijft Head & Shoulders gewoon de beste. Ook deze heeft goed zijn werk gedaan, en de roos werd duidelijk minder.

Nivea Men - Invisivle for Black and White
Kelvin gebruikt anders altijd 8x4, maar deze was toevallig in de aanbieding. Hoewel we dit beide niet verwacht hadden, vindt Kelvin deze erg fijn! Ook krijg je minder last van vlekken in de kleding, wat wel zo fijn is.

Dove - Hair Therapy Anti-Klit & Care Spray
Ik kan niet meer zonder. Er bestaat ook nog een gele variant (die ik zelfs nog fijner vind), maar deze doet ook echt zijn werk. Het uitkammen van mijn haar gaat een stuk makkelijker en het wordt meteen gevoed. De volgende fles is al in gebruik!

Dettol - Sterilon
Dit is niet echt spannend, maar met twee katten heb je dit nou eenmaal nodig. Vaak genoeg hebben we een kras op onze arm, dan is het wel zo fijn het meteen schoon te maken.

In de badkamer


Kruidvat wattenschijfjes
Dit komt elke maand wel weer terug. Ze zijn gewoon zo fijn! Nu ik vaak mijn nagels lak, zullen de wattenschijfjes nog harder gaan omdat ik ze ook gebruik om nagellak te verwijderen.

Kruidvat wattenstaafjes
Ook deze gebruiken wij elke dag. Goedkoop en goed, wat wil je nog meer?

Kruidvat Scrubgel
Deze gel om je gezicht mee te reinigen is enorm fijn. De scrubdeeltjes zijn niet te hard en we hadden beide een schoon gevoel na het gebruiken. Wel is het nodig een dagcrème hierna te gebruiken.

The Body Shop - Green Tea Body Butter
Green Tea is zo'n lekkere geur! De geur is fris en geeft je een ware oppepper. In het algemeen zijn de Body Butters van The Body Shop erg fijn, dus deze hebben we met plezier gebruikt.

Paco Rabanne - 1 Million Showergel
Kelvin heeft heel zuinig gedaan met deze showergel. 1 Million is toch wel een favoriet parfum, waardoor het gebruiken van de showergel absoluut geen straf was.

Beauty


Etos - Handcream Intensive
Spoiler alert! Deze handcrème zit ook in mijn project Finish 5 by Spring. Nou zat er niet meer veel in, maar ik ben toch blij dat deze op is. Er zijn namelijk veel fijnere handcrèmes te koop.

Sephora - High Precision Eyeliner 
Dit is een van mijn favoriete eyeliners. Het kwastje, de vloeistof... het werkt gewoon erg goed op mijn huid. Een nieuwe is alweer in gebruik!

NYX Lipgloss
Deze is niet op, maar is te oud. De lipgloss is gaan scheiden en de verpakking begint te lekken. Ik kan deze dus niet meenemen en ik moet zorgen dat de verpakking altijd rechtop staat. Het wordt tijd dat deze mijn collectie verlaat. Ik heb gelukkig wel meer dan de helft hiervan gebruikt.


Yves Saint Laurent - Black Opium Parfum Sample
Gelukkig heb ik nu de 30 ml verpakking, maar dit kleintje had ik in mijn handtas zitten. Als je deze geur nog niet kent, gewoon eens gaan ruiken in de parfumerie!

Burberry - My Burberry Parfum Sample
Dit parfum is heerlijk zoetig en fris! Perfect voor de lente.

Benefit - Some kind-a Gorgeous
Deze foundation was echt heel erg fijn. Het was eerst een soort van dikke "crème", maar op je huid droogde deze als een poeder op. Ideaal dus om mee te nemen! Ik vind het heel erg jammer dat deze op is...


Wow, wat was dat veel deze maand! In februari zullen we wel minder opmaken verwachten we.


Wat hebben jullie de laatste tijd opgemaakt?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

10 opmerkingen:

  1. Hey Kelvin en Laura,

    Wow, wat hebben jullie veel opgemaakt zeg deze maand :) . Leuk om te zien!
    Ik gebruikte ook graag Andrélon, maar ben nu toch over gegaan op LUSH :) , omdat dit net iets beter is voor mijn haar. Ik heb nog één conditioner van Andrelon die ik op moet maken en daarna geen Andrelon meer voor mij hihi.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ontzettend veel producten opgemaakt inderdaad! Goed excuus om weer nieuwe fijne producten aan te schaffen <3 Het Hair Therapy Anti-Klit & Care Spray van Dove heb ik zelf ook in mijn bezit en ik vind hem zo fijn voor mijn lange haren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne producten hebben jullie opgemaakt, die bodybutter van de bodyshop is inderdaad erg lekker en fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Andrélon is zo lekker, net als 1 million! En Bodyshop is ook altijd goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow das veel. Zitten er toch wel veel bekende tussen die ik zelf ook gebruik! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is veel! Goed bezig!:-D Hoewel het bij fijne producten meestal wel jammer is als ze op zijn. Ik kan me niet herinneren dat ik afgelopen iets heb opgemaakt, maar ik hou het ook niet bij dus misschien zie ik iets over het hoofd. Ik heb wel een chocoladereep 'opgemaakt'. Telt dat ook?;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die NYX lipglosses zijn echt super fijn! Die van mij moest ik een tijdje terug ook weggooien. Jullie hebben lekker veel opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die body butter ben ik nu ook aan het gebruiken. Ruikt ECHT naar groene thee eh! Alleen vind ik de geur soms een beetje té sterk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat hebben jullie veel opgemaakt! Naar de eyeliner van Sephora ben ik nu wel benieuwd geworden.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura