02-02-2016

Valentijnstip | Armband van Boomingjewelz


Nog heel even en Valentijn staat weer voor de deur. Dit is de dag waar de meeste vrouwen toch wel naar uitkijken. Heerlijk verwend worden door je mannetje, of jezelf juist even goed verwennen. Om jullie nog wat inspiratie te geven voor een leuk cadeautje voor jezelf, laat ik deze super leuke armband van Boomingjewelz zien.

Boomingjewelz is een webshop waar je accessoires kan bestellen in allerlei verschillende prijscategorieën.
Toen ik hoorde dat ik met hun kon samenwerken, was ik meteen enthousiast. Ze stuurden mij een armband op die ze zelf maken, waardoor het voor mij al meteen wat specialer aanvoelt. Een armband uit een fabriek voelt toch vaak zo "standaard".


Ik kreeg het pakketje super snel binnen, en daar zag ik het armbandje schattig verpakt in een zakje. Dit zakje gebruik ik nu ook om de armband in te bewaren, zo kan het niet in de knoop raken met andere kettingen en armbanden.

De meeste onderdelen zijn niet van zilver of goud, maar wel nikkelvrij (toch wel zo fijn!). Ze hebben wel een verzilverd laagje. Om te voorkomen dat dit gaat verkleuren, leveren ze er ook instructies mee hoe je je sieraad het beste kan verzorgen en bewaren.


De armband die ik heb gekregen is van hun "enkele wikkel" lijn. Zoals ik al eerder gezegd heb is deze handgemaakt. De armband bestaat uit drie bandjes die aan het uiteinde worden samengehouden met een sluiting. Aan een los ringetje hangt een zilver bedeltje en een blauw steentje. Heel subtiel en vrouwelijk, daar hou ik van! Omdat het ringetje los zit, kan je deze ook verschuiven zodat deze het het mooiste bij jou zit.


Aan de sluiting zit ook nog een klein hangertje met het de naam van Boomingjewelz. Persoonlijk vind ik het fijn dat het subtiel aan een hangertje zit, en dat het niet ergens massief in geprint staat. Ook zie je hier dat de sluiting redelijk groot is, zo heb je minder moeite je armband zelf om te doen. Want geef toe, zo'n kleine priegel sluiting, daar houdt niemand van.


Hier boven zie je nog een keer de drie verschillende bandjes. Een bandje is van stof, de ander twee lijken van leer/suède te zien. Omdat hier gespeeld wordt met verschillende stoffen en structuren, kan je de armband ook met vele outfits combineren.


Hoewel mijn arm/hand hier in een rare positie hangt, kan je wel zien dat het echt een armband is die ik vaak zal dragen. Ik moet wel zeggen dat ik extreem dunne polsen heb en de armband wat ruim zit. Wanneer ik de armband over een mouw draag, heb ik daar geen "last" meer van.


En nu heb ik nog iets heel leuks voor jullie! De lieve mensen van Boomingjewelz hebben me een kortingscode van 15% gegeven zodat jullie kennis kunnen maken met hun producten! Ook hebben ze de webshop Only4Apple waar je Apple producten kan kopen, hierbij geldt tevens deze code.

15% korting bij Boomingjewelz en Only4Apple is Blogactie.


Tot de volgende keer!

Laura

12 opmerkingen:

  1. Speciaal armbandje. De stijl is niet zo heel erg mijn ding, maar ik ben natuurlijk wel fan van juweeltjes voor Valentijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's heb je gemaakt, leuk armbandje ook!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een leuk armbandje! Ik vind dat bedeltje echt een leuk detail.
    Lijkt me ook wel fijn dat er zo'n grote sluiting aan zit, ik moet echt altijd aan mijn vriend vragen of hij mijn armbanden om wilt doen en dan zit hij er ook nog mee te priegelen xD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te lezen. Een soort van zen modus hihi!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vooral het bedeltje vind ik mooi en ik vind het tof dat de bandjes van verschillende materialen gemaakt zijn. Zelf draag ik bijna nooit armbandjes, maar ik ga even kijken wat ze nog meer hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk armbandje, prima armcandy. Mooie foto's en gaaf buddha beeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk bandje! Gaaf bedeltje hangt eraan, staat mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de armband is echt heel erg apart, erg mooi om te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk armbandje zeg! Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij is erg mooi! Lekker draagbaar ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura