28-04-2016

Pan that Palette! Update #7


Een heel oogschaduw palette opmaken? Ja, daar ben ik al maanden mee bezig. Het is een hele uitdaging, want je doet er toch veel langer mee dan gedacht! Toch ben ik deze maand echt super blij met mijn vooruitgang, ik kan niet wachten het te laten zien.


Vorige Update

Update #7

Het einde begint nu echt in zicht te komen!

De bruine kleur rechts boven gaat al lekker hard. Ik denk dat ik nu ongeveer op de helft zit. Ik gebruik deze elke dag in mijn arcadeboog. Ik hoop dat ik voor de volgende update weer een hele hoek op kan maken.

De lichte kleur links onder gaat wat langzamer, maar toch ben ik er niet ontevreden over. Het is een prachtige kleur voor als ik een wat lichtere look wil. Nu (hopelijk) het zomerse weer eraan komt, zal ik eerder deze kleur kiezen. Zal ik een hoek helemaal opmaken voor de volgende update? Ik hoop het!


De gouden kleur onderaan in het midden is super hard gegaan! Ik had deze eerst praktisch niet gebruikt, en nu mega veel pan. Deze kleur vind ik prachtig om over een donkerpaarse/aubergine basis te gebruiken (die in mijn Project Pan Sunshine Edition zit). Ik had nooit verwacht dat deze zo hard zou gaan. Grote kans dat er bij de volgende update er weer een groot verschil te zien zal zijn.

De bruine kleur rechts onderin heb ik nog niet gebruikt. Ik focus me nu enkel op de andere bruine kleur.


En dat was mijn kleine update alweer. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om deze challenge te doen, maar voor mij mag het ook wel binnenkort klaar zijn. Wel vind ik leuk dat ik nu eindelijk besef hoe lang je met oogschaduw doet. Dan ben je toch minder snel geneigd om zomaar eens een oogschaduw te kopen.


Maak jij wel eens oogschaduw op?


Tot de volgende keer!

Laura

8 opmerkingen:

 1. Wauw die gouden kleur is inderdaad hard gegaan! Maar ook de donkerbruine kleur schiet al aardig op. Goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo tof dat je dit doet! We hebben vaak al zoveel en juist door dingen echt eerst op te maken ontdek je dat vaak weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo tof dat je dit doet! We hebben vaak al zoveel en juist door dingen echt eerst op te maken ontdek je dat vaak weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Laura,

  Wow, dat is inderdaad een groot verschil zeg! Zeer netjes! Ik ben benieuwd hoe lang je er nog over gaat doen :) . Echt goed bezig!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb je goed gedaan! Dat duurt bij mij echt jaren volgens mij haha. Ik heb nu een blush opgemaakt volgens mij had ik hem al meer dan 2 jaar 0_0

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow haha! Dit is me echt nog nooit gelukt :P Maar zo gebruik je hem wel optimaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow zeg, je bent eeeeeecht goed bezig :-O

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede update weer! Maar inderdaad, je doet veel langer met oogschaduw dan je eigenlijk denkt (bij het kopen).

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura