09-05-2015

Onze Body Butter Collectie

Wie wil er nou schilferige benen of schrale armen in de zomer? Wij niet in ieder geval! Om dit te voorkomen, smeren we ons bijna elke dag in met een heerlijke Body Butter.

Om toch enigszins te kunnen afwisselen met geuren, hebben wij er altijd een paar open staan.

Benieuwd welke heerlijke Butters wij hebben? 

Zoals je wel op de bovenste foto kon ontdekken, we hebben in verhouding redelijk veel van The Body Shop. We vinden ze gewoon zo lekker ruiken en er zijn zo veel soorten!

Zoals we verwachten van The Body Shop zijn al hun Body Butters heerlijk romig en voeden ze onze huid goed.
Nou zijn ze wel aan de prijzige kant, maar wij kopen ze meestal in de uitverkoop.


The Body Shop Honeymania
Dit is een extra grote pot, die we laatst bij de outlet hebben gekocht in Roermond. Voor ons is dit een echte zomer geur, niet te zoet maar toch ruik je die overheerlijke honing. Hoewel het een honing geur is, hebben we niet het gevoel dat er veel griezelige beesten op af zullen komen (toch wel even fijn om te weten).

The Body Shop Chocomania
Ook deze hebben we gekocht in Roermond bij de outlet. Deze zou ik zeker niet elke dag gebruiken, daarvoor is de geur te uitgesproken. Toch heeft deze iets vind ik... De chocolade is niet overheersend waardoor je niet meteen het gevoel hebt dat je in een chocolade bad ligt met hordes bijen op de loer. 
Als je van chocolade houdt, is deze geur heerlijk voor tussendoor.

The Body Shop Green Tea
Deze konden jullie laatst al in een shoplog zien. We hebben deze nog niet gebruikt, maar Oh! Wat ruikt hij lekker! 
Dit doet mij denken aan een zwoele zomeravond met een fris briesje, terwijl je een kopje thee zit te drinken. Zeker het proberen waard!


De volgende crèmes zijn wat saaier qua geur, maar als je huid 112 belt.... dan zijn deze je redder in nood.


Nivea Soft
Nivea Soft gebruikt Kelvin van ons het meest. De crème smeert uit als een gek en is ongelofelijk zacht. Als je huid een oppepper kan gebruiken, dan zou ik eens naar deze gaan kijken. Vaak zijn ze ook nog is de aanbieding (1+1), wat het nog leuker maakt.

Eucerin pH5 Body Lotion
Toevallig zie je hier nu vaker reclame van op de televisie, maar wij hadden deze daarvoor al in huis. De geur is heel neutraal, maar de werking is ongelofelijk. Deze gebruiken we alleen maar als onze huid schreeuwt om voeding, want we hebben nog nooit zo'n voedende lotion gehad!
We moeten toegeven, de fles is duur vergeleken met de andere lotions. In tegenstelling tot de andere crèmes en Butters, heb je hier maar het minste beetje van nodig. Twee pompjes zijn genoeg voor heel je rug bijvoorbeeld. In dat opzicht haal je dus je geld er wel uit.


En dan zijn we al bij de laatste twee aangekomen. Eentje daarvan is bij uitstrek onze favoriet als het gaat om geur en zachtheid van de Butter.


Rituals Touch of Happiness
Hoewel ik deze erg lekker vind qua geur (mandarijntjes), vindt Kelvin deze maar helemaal niks. En dan bedoel ik ook écht helemaal niks.
De Butter smeert goed uit, maar voor het geld kan ik net zo goed een andere kopen. Het voelt niet ongelofelijk aan, gewoon een prima Butter.
Omdat Kelvin deze vindt stinken en omdat ik niet omvergeblazen ben van de werking, zal ik deze niet opnieuw kopen.

Therme Japanese Sento Body Butter
Het beste hebben we voor het laatst bewaard! Deze is gewoon wauw... De geur is heerlijk zacht zoet en fris. De Butter is niet zo dik als die van The Body Shop, maar is eerder een wat dikkere crème. Hierdoor is de Butter makkelijk uit te smeren en trekt het ook snel in.
In eerste instantie zou je denken dat deze Body Butter duur is (€10), maar dat valt wel mee. De pot is best groot en je doet er enorm lang mee. Ook zijn ze vaak in de aanbieding (1+1) waardoor dit een heerlijke deal is die ik bijna nooit voorbij kan laten gaan.


Wat is jouw favoriete Body Butter/Lotion?


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

5 opmerkingen:

  1. Zo veel! Wow. Ik heb Kruidvat Q10 heerlijk, goedkoop en trekt snel in, Rituals altijd in huis en ik heb de rijke en luxe bodycreams van Chanel. Ook best veel besef ik nu. Toch smeer ik mij niet elke dag in.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een verzameling, awesome!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verzameling! Ik ben dol op de Body shop butters, die trekken snel genoeg in om niet de hele dag plakkerige benen te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om jullie collectie body butters te zien. Touch of Happiness van Rituals lijkt me heerlijk qua geur. Ik ben inmiddels erg nieuwsgierig geworden naar de werking ;-)
    Zelf ben ik ook een enorme fan van de body butters van The Body Shop. Ik heb er maar liefst 12 *slik*.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een top collectie!
    Om jaloers op te worden.. ❁❁❁

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura