13-11-2015

Pan that Palette! - Update #3


Al een aantal maanden ben ik bezig een oogschaduw palette helemaal op te maken. Vandaag de derde update over mijn vooruitgang!


Bij een Pan that Palette probeer je een oogschaduw palette helemaal op te maken.

Mijn doel was om het NYX Nude on Nude palette helemaal op te maken voor het einde van het jaar. Ondanks dat ik dit palette elke dag gebruik, zal het mij niet lukken mijn doel te bereiken. Toch ben ik redelijk tevreden over hoever ik gekomen ben.

Vorige Update

Bij de vorige update was ik al redelijk ver met 5 oogschaduws. Benieuwd hoe ver ik nu ben...?


Kijk dan! Een oogschaduw is helemaal op! Op!

De andere kleuren gaan ook al redelijk hard, en zullen ook sneller gaan nu de lichte kleur op is.

De witte kleur gebruik ik als highlighter. Zoals je wel al kan zien, gebruik ik deze niet elke dag. Ik probeer mezelf ook te "dwingen" wat vaker een highlighter te dragen, omdat dat ook niet in mijn routine zat.
De onderste rij gebruik ik eigenlijk nog niet, omdat ik me eerst wil focussen op de kleuren waar ik al verder mee ben.


Bij zowel de witte als de donkerbruine kleur heb ik de rand al geraakt, wat wel een lekker gevoel geeft om eerlijk te zijn.

De komende maand zal ik dit palette nog gewoon gebruiken, maar tijdens de feestdagen zal ik wel andere kleuren gebruiken. Dan wil ik toch wat meer uitpakken.

Als je je eenmaal focust op het opmaken van een bepaald product, merk je pas hoe lang het duurt voordat het helemaal op is. Eigenlijk best confronterend, omdat je toch geneigd bent om geregeld een nieuwe oogschaduw te kopen.

Het zal nog wel even duren voordat ik dit palette helemaal opgemaakt heb, maar ik rust niet voordat alle ijzertjes helemaal leeg zijn!


Hoe vaak maken jullie een make-up product op?


Tot de volgende keer!

Laura

10 opmerkingen:

 1. Goed bezig! Als ik iets fijn vind gaat het wel op, maar momenteel komt er soms zo onwijs veel binnen dat ik er 12 jaar over zou doen om alles op te maken.
  Ik houd nu echt waar ik echt, écht gek op ben en de rest geef ik weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi dat je de producten weggeeft :) Zo maak je er anderen blij mee, en hou jij de overzicht van de fijnste producten :)

   Verwijderen
 2. Haha wauww ik zal nooit zo ver komen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das pas pan! Je bent goed op weg hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat gaat hard! En vol overgave ook, geloof ik, super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me niet herinneren dat ik al ooit een oogschaduw op heb gemaakt haha. Eigenlijk alleen mascaras maak ik echt op. Van de rest heb ik te veel dus raakt het erignlijk nooit op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig om je progress te zien. Mij lukt dat echt nooit een oogschaduw palette helemaal opmaken, ik heb toch vaak mijn favorieten die ik dan sneller gebruik dan de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura