02-11-2015

Review | Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum


Een goed serum is moeilijk te vinden, laat staan als je een gevoelige huid hebt. Toen ik dit testertje van Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum kreeg, was ik verkocht!

Om eerlijk te zijn, koop ik vaak alleen maar drogisterij crèmes. Dit om twee redenen... het is goedkoper en ik dacht nooit dat er veel verschil in zou zitten. Laat staan bij het gebruik van serums. I was wrong...

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum is een oog serum die je zowel overdag als 's avonds aan kan brengen. 

Het testertje zit in een plastic flesje die met een pomp systeem werkt. Hier ben ik altijd zo blij mee, veel hygiënischer. Vooral bij je ogen wil je geen infecties riskeren natuurlijk. 

Het flesje heeft een bruine kleur, die met gouden letters beschreven is. De gouden kleur is ook weer terug te zien in het pompje. Voor een tester voelt dit super luxe aan, dus ik kan me alleen maar voorstellen dat de werkelijke verpakking nog mooier is.

Het pompje werkt wel een beetje stroef, maar ik denk dat dat alleen aan het testertje ligt, gezien alles van plastic is.


Het serum heeft een lichte crème kleur. Ik heb mijn uiterste best gedaan om iets te ruiken, maar zover ik weet is het geurloos. Persoonlijk vind ik dat wel fijn, ik hoef geen rozengeurtje onder mijn ogen te hebben.


Een pompje is meer dan genoeg voor onder je ogen, want dit serum smeert enorm uit. De textuur is super zacht en het trekt snel in je huid zonder een laag achter te laten.

Ik merk meteen dat mijn huid heerlijk zacht en gevoed werd. Verder heb ik ook nog gemerkt dat de verkleuring onder mijn ogen een stuk minder geworden is sinds ik het elke ochtend gebruik.


Ik ben dus helemaal fan van dit oogserum! Het enige nadeel dat ik kan vinden, is de prijs.

Voor een flesje van 15 ml betaal je €64,33. Gelukkig is Estée Lauder vaak in de aanbieding, wat de pijn van de prijs enigszins verlicht.


Als je op zoek bent naar een goed serum voor onder je ogen, kijk dan echt eens hier naar. Ik zelf ben helemaal enthousiast!

Van welk beauty/verzorgingsproduct wordt jij enthousiast?

Tot de volgende keer!

Laura

7 opmerkingen:

 1. Oe dat is inderdaad een flink prijskaartje maar anderzijds klinkt hij wel erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt erg goed! Alleen jammer van het prijskaartje inderdaad. Wie weet vind ik nog een keer een geldkuil😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben erg benieuwd geworden! Maar duuur, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wojoeeww duurduur, maar klinkt verder wel awesome <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb 'm ook liggen! Ontzettend fijn, maar op een of andere manier vergeet ik het altijd te gebruiken haha.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het all night repair serum en ben helemaal om. Duur, ja, maar ook snel onmisbaar. Wat mij betreft de prijs waard. En inderdaad, gelukkig vaak met korting te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura