20-03-2016

Happy Lentekriebels


Vandaag is de lente begonnen! Niet dat er hier nu een lekker zonnetje aan het schijnen is, maar moeder natuur heeft nog even de tijd. Het gaat om het idee!
Toch begint het bij ons te kriebelen, komt het lekkere warme weer er nou echt aan?

Waar verheugen wij ons nou het meeste op, als we denken aan de lente?

 • Bloemen. Heel de natuur wordt wakker en alles begint langzaam aan te bloeien. Ook komen de bijen en vlinders op de zoete geur van nectar af. Als dat geen relaxt gevoel geeft!
 • Wandelingen. Natuurlijk kan je ook tijdens koudere dagen gaan wandelen (hebben wij ook vaak genoeg gedaan), maar het is toch fijner met een lekker warm zonnetje in je gezicht.
 • Picknick. Oh wat houden wij hiervan! Heerlijke hapjes maken om daarna gezellig samen of met vrienden in het park eten. Na het eten kan je dan nog genieten van de laatste zonnestralen... we kunnen nu al niet wachten!
 • Rokjes. Dit is natuurlijk niks voor Kelvin (behalve om naar te kijken), maar hopelijk kunnen wij meiden snel weer leuke korte broeken en rokjes aan zonder dat je benen blauw uitslaan.
 • Get that tan! Ons mooie kleurtje van de zomer is helaas al helemaal verdwenen. Dit wordt hét moment om je benen iets minder reflecterend te laten zijn. Iedereen is een bleekscheet nu, dus nu valt het nog niet zo op. Als je deze fase mist, loop jij straks als enige met melkflessen rond...
 • Felle lipstick. Ook dit is niet iets voor Kelvin, maar eindelijk kunnen wij vrouwen weer de felle lipsticks op doen. Ook kleurrijke oogschaduw en nagellak kan weer massaal op gedaan worden.
 • Fietsen. Allereerst willen wij zeggen dat wij geen fietsfanaten zijn, maar dit gaat over het fietsen naar school/stage. Eindelijk geen koude tegenwind meer, geen nare regen in je gezicht, en laten we maar niet beginnen over hagel. Eindelijk eens ontspannen op de fiets zitten.

Laat het lenteweer dus maar komen!


Waar verheug jij je het meeste op tijdens de lente?


P.s. Omdat ik (Laura) ook last van de griep heb gehad, ga ik een week langer door met "Finish 5 by Spring". Deze kan je dus volgende week verwachten!


Tot de volgende keer!

Kelvin & Laura

2 opmerkingen:

 1. Inderdaad, kom maar op met dat lenteweer! Ik kan echt niet wachten tot de bloemetjes weer bloeien op ons balkon, hopelijk komen er dit jaar wat meer vlinders op af :D
  En geen dikke truien meer aan, yeah! Dan kan ik eindelijk mijn T-shirts weer aan xD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker buiten zitten met een boek of een terrasje pakken. Daar kan ik me echt op verheugen. En de wereld ziet er gewoon vrolijker uit als de zon schijnt en de bloemen in bloei staan. Kom maar op met die lente!:-D

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura