03-03-2016

Worst Movies | Shark Edition


De film Jaws kennen we allemaal, maar er zijn nog ontelbare andere haaienfilms gemaakt. Helaas zijn niet alle films even goed gelukt.
De hele film kijken van de komende lijst is wel degelijk af te raden, maar de trailers zijn gewoon hilarisch!

Ik kan me voorstellen dat sommige mensen helemaal fan zijn van dit soort films. Ik wil ook absoluut niemand beledigen, mocht je hier echt van houden. Persoonlijk vind ik de trailers namelijk echt te grappig voor woorden.

Sand SharksWie zegt dat je alleen in het water haaien kan vinden? Nu haaien zich hebben aangepast om ook in het zand te kunnen "zwemmen" (ja, hoe noem je dat eigenlijk...) ben je nergens meer veilig!

Ghost SharkGeesten bestaan echt, ook in de dierenwereld. Zolang je droog blijft, blijf je veilig voor deze moordlustige geest. Zorg dus vooral dat je uit de buurt van regen, badkuipen en zwembaden blijft!

Mega Shark vs. Giant OctopusDeze trailer is het kijken echt waard! De special effects zijn gewoon niet uit deze tijd (eerder van 40 jaar geleden...). Het erge is ook nog dat deze film uit 2009 komt.

SharktopusEen nieuw superwapen dat uit de hand loopt. NOTE: Bij 1:02 zie je nog net niet de armen van de man die haar door het zand trekt.

Super SharkEen haai die op zijn vinnen kan lopen én blijkbaar kan vliegen (wordt helaas niet getoond in de trailer). Nou, als dat geen Super Shark is, dan weet ik het ook niet meer!

SharknadoDit is denk ik wel de bekendste van allemaal. Het regent haaien? Ja hoor, want ze zijn massaal opgezogen door een tornado boven de oceaan. En nu zwemmen ze door de straten in Amerika. Ik zou er bijna nachtmerries van krijgen. Bijna....


Dit was mijn lijst van "geweldige" en "spannende" haaienfilms. Ik geef eerlijk toe, ik heb ze niet allemaal gezien of ik ben redelijk snel ermee gestopt.


Welke films zijn volgens jou echt slecht, maar is de trailer wel grappig om te kijken?


Tot de volgende keer!

Laura

10 opmerkingen:

 1. Dit is echt verschrikkelijk hahaha. Ik heb volgens mij ooit Sharknado deel 5 gezien en ik kreeg echt een lachkick.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wahaha ik heb vorig jaar toen ik nog in Japan woonde met een vriendin een haaienfilm/docu-fascinatie ontwikkeld. Alleen heb ik (gelukkig? xD) geen een van deze gezien of ervan gehoord eigenlijk. We hadden Open water 1 en 2 gekeken (niet geheel haaienfocus maar wel spannend hierdoor), The Reef en Deep Blue Sea hehe:D hmm ik ben toch stiekem wel benieuwd naar deze slechte films ook;P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha ik vind echt sharknado echt een slechte haaien film... :P leuk om zo'n artikel te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, dit is echt geniaal. Kende er een paar al maar blijft geweldig :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omg xD ik vind alle trailers echt vreselijk! Bij imdb krijgen ze ook niet echt goede waarderingen :')
  Ik houd ook niet zo van haaien films :3, maar kon wel even lachen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oke hoe stom/slecht ze ook zijn als er haaien in zitten is t voor mij echt n guilty pleasure.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw zo slecht allemaal. Van Sharknado zijn trouwens een stuk of 3 (of 4?) delen gemaakt en de film schijnt ook nog echt fans te hebben. Ik oordeel niet;-) Uit dit rijtje vind ik Ghost Shark er nog het best uitzien, alleen het verhaal...hoe verzin je het haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Omg Sharknado hahahaha. Dit soort films kijk ik eigenlijk nooit. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat slechhtt haha! Ik kijk sowieso al nooit shark films maar deze trailers zijn gewoon hilarisch xD Het regent haaien? serieus? hahaha.
  Ik heb me in ieder geval wel vermaakt hiermee~

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura