02-04-2016

Opgemaakt februari + maart 2016


Het is al weer twee maanden geleden dat wij een opgemaakt artikel online hebben gezet. In de maand februari ging het wat langzaam, daarom hadden wij besloten de producten een maandje extra op te sparen. In maart ging er wel veel op, waardoor ons bakje letterlijk uitpuilde!

Badkamer



Listerine Advanced White
Een tijdje geleden hebben wij over dit product ook een review geschreven. Persoonlijk vinden wij deze erg fijn. Hij brandt niet en geeft je een heerlijk fris gevoel. Of je tanden er ook echt witter van worden? Oordeel zelf aan de hand van de review!

Kruidvat Mondwater Natural White
Listerine is toch wat prijzig, daarom zochten wij naar een goedkoper alternatief. Deze van de Kruidvat viel helaas tegen. De smaak was best vies en gaf duidelijk niet hetzelfde effect als Listerine.
Helaas, maar deze gaan we zeker niet opnieuw kopen.

Andrélon Oil & Care Conditioner
Dit is onze favoriete conditioner van het moment. Je haar ruikt heerlijk, wordt super zacht en is makkelijk doorkambaar. En dat alles voor een leuk prijsje!
Er staan nog een aantal flessen hiervan in onze voorraad, dus ons oordeel is wel duidelijk.

Andrélon Glans Shampoo
Kelvin heeft deze voornamelijk gebruikt. Zoals we altijd van Andrélon gewend zijn, is dit een prima shampoo die je haar goed schoonmaakt, zonder dat je haar uitdroogt.
Of wij specifiek deze opnieuw gaan kopen weten wij niet, maar een shampoo van Andrélon is voor ons altijd goed.

Verzorging



The Body Shop Vitamin E Moisture Lotion SPF 15
Hele lange tijd heb ik deze dagcrème gebruikt. Meerde tubes zijn er bij mij doorheen gegaan. Toch merkte ik dat mijn huid meer nodig had. Ik wil niet zeggen dat deze mijn huid uitdroogde, maar ik had duidelijk iets nodig dat mijn huid meer voedde. Dit was mijn laatste tube en ik zal deze dus ook niet opnieuw kopen. Toch is het een fijne crème als je een niet al te droge huid hebt.

8x4 Men deodorant Musk
Kelvin heeft deze super lang gebruikt. Hoewel hij nu ook andere deodoranten gebruikt, is en blijft deze toch een van zijn favorieten.

Nivea Men Sensitive Hydraterende crème
Ook deze dagcrème gebruikt Kelvin dagelijks. De fullsize was helaas op, maar gelukkig hadden wij nog deze mini liggen. En nu snel naar de winkel om een nieuwe te halen!

Dove original deodorant
Deze deodorant heb ik opgemaakt. De nieuwe, kleine verpakkingen zijn enorm fijn. Doordat ze zo klein zijn, kan ik ze ook makkelijk in mijn tas meenemen.
Nou heb ik wel goede bescherming nodig, en zou deze me eigenlijk wel meer kunnen geven. Toch is het absoluut geen slechte deodorant.

Sephora Blueberry Moisturizing hand cream
Ik kan echt niet meer zonder handcrème. De laatste tijd zijn mijn handen zo ongelofelijk droog, dat ik altijd een tube op kantoor heb staan. Deze handcrème ging er dus ook snel doorheen! Hij rook heerlijk zoet naar bessen, ideaal voor de wat koudere maanden. In de zomer zou deze voor mij te zoet zijn. Ik ben daarom super blij dat ik deze nu heb kunnen opmaken.

Beauty



Etos nagellak remover zonder aceton
Sinds ik eindelijk van het nagelbijten af ben, lak ik mijn nagels elke 2-3 dagen. De remover gaat er daarom ook wel hard doorheen! Deze remover was prima, maar zou ik toch niet opnieuw kopen. Op dit moment gebruik ik er eentje van de Kruidvat, en die lijkt fijner te werken. Toch blijft dat natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak.

MAC Fix+
Je hebt het al in mijn Make-up Challenge kunnen zien, MAC Fix+ heb ik helemaal opgemaakt. Ik vond deze erg fijn werken, maar toch is het het geld niet waard. Toch wil ik weer heel graag zo'n spray hebben. Ik ben dus nu de Etos in de gaten aan het houden wanneer ze hun Fixing Spray weer op voorraad hebben.


Make Up For Ever Lipstick Rouge Artist Intense Mat 1
Ook deze lipstick zat in mijn Make-Up Challenge, en ik ben super blij dat ik deze heb opgemaakt. Hoewel ik de kleur steeds meer kon waarderen, vond ik het nu ook wel mooi geweest. Tijd voor felle kleuren!

Guerlain La petit Robe noire Eau Fraîche en Eau de Parfum (sample)
Ik heb de EdP in fullsize, en wat is het toch een heerlijke geur! Ik heb deze testertjes vaker meegenomen in mijn tas, zodat ik tijdens de dag de parfum een beetje kon bijwerken. Als je deze parfum nog niet kent, moet je zeker even gaan ruiken.

Michael Kors 24K Brilliant Gold Parfum (sample)
Ondanks dat het een lekker parfum is, is het niet mijn geur. Ik heb nog zo veel geuren staan die ik liever op doe dan deze, dat ik het zonde vond om deze vaak te dragen. Om eerlijk te zijn... hebben wij deze gebruikt als WC-verfrisser. Hiervoor rook hij echt enorm lekker! Maar goed, je koopt geen duur parfum om in je WC te zetten...

Quartre Eau de Parfum (sample)
Dit parfum was wat zwaarder en ook een beetje zwoel. Kelvin vond deze geur heerlijk op mij ruiken, dus binnen no-time was deze op! Of ik deze zelf zou kopen? Nee, dat niet.


En dat was het weer! Komende maand kan je ook weer een opgemaakt artikel verwachten. Wij hebben best veel producten staan die bijna op zijn, dus het is maar goed dat wij ons mandje nu kunnen legen.


Maak jij vaak samples op?


Tot de volgende keer!

Laura

4 opmerkingen:

  1. Haha ik heb echt moeten lachen toen ik las dat jullie de Michael Kors parfum als toiletverfrisser gebruikten. Zo heeft ie in ieder geval wel nut gehad:-p
    Listerine blijf ik toch de beste vinden. Ik heb ook verschillende merken geprobeerd, maar geen komt in de buurt. Nu sla ik de flessen in als ze in de aanbieding zijn, want normaal zijn ze inderdaad best duur. Gelukkig zijn ze regelmatig in de aanbieding.
    Ik heb trouwens gisteren de fixing spray van Etos gekocht. Hij doet het goed! Wel heb ik het vermoeden dat er onwijs veel parfum in zit en dat vind ik voor mijn gezicht wat minder fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een hoop producten haha! Det product van MAC lijkt mij erg fijn!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie hebben goed jullie best gedaan ;-) Ik klik even door naar de review over Listerine Advanced White, ik weet niet meer zeker of ik deze heb gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura