31-07-2016

Review | Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk


Heb jij altijd al een banaan in je handtas willen hebben die nooit bederft? Tony Moly heeft dan de ideale hand milk voor jou!
Deze schattige banaan kan je makkelijk in je handtas meenemen en het verzorgt meteen jouw handen.


Persoonlijk vind ik het altijd fijn om een handcrème bij me te hebben. Ik krijg namelijk altijd droge handen wanneer ik het het minst verwacht.

Tony Moly


Tony Moly is in Zuid Korea opgericht, wat dus bijna garant staat aan ongelofelijk schattige verpakkingen.

Tony Moly zegt dat de Magic Food Banana Hand Milk banaan extract en melk proteïne bevat, die een magische werking op de huid moet hebben net als echt fruit.
De hand milk is enkel voor uitwendig gebruikt.

VerpakkingOMG kan het nog schattiger? De hand milk zit in een kleine knalgele banaan, ter grootte van mijn hand. Het groene stickertje maakt de verpakking voor mij helemaal af. Het doet mij meteen aan een chiquita banaan denken.

Het plastic is erg stevig, maar je kan er wel een beetje in knijpen. 
Onder de schroefdop zit een kleine tuit waar je de hand milk uit kan knijpen.

Eerste indruk


Deze schattige hand milk heb ik van mijn oma en opa gekregen (nogmaals bedankt, want ik weet dat jullie dit lezen!). Voordat ik het ook maar uitgepakt had, rook ik al een enorme banaan geur. Het deed me meteen denken aan die snoepjes van vroeger, heerlijk! En ja hoor, na het uitpakken kon ik dit wel als een banaan kwalificeren.

Wat mij meteen opviel, was het ingrediënt "Shea Butter". Voor mij is dit een ideaal ingrediënt in verzorgingsmiddelen, ik weet dan bijna zeker dat mijn huid goed gevoed wordt.

De Magic Food Banana Hand MilkOk, misschien had ik verkeerde verwachtingen toen ik hand MILK las, want ik dacht dat het redelijk vloeibaar zou zijn. Ik kan je zeggen dat ik redelijk hard moest knijpen om product op mijn hand te krijgen. 
De hand milk is uitermate stevig, want zoals je ziet kan ik er een "drolletje" van maken op mijn hand. Dit heeft toch ook wel een voordeel, de hand milk zal niet zomaar in je handtas gaan lekker!

Maar... toen ik de hand milk ging uitwrijven bleek deze absoluut niet dik te zijn, maar smeerde heerlijk zacht uit. De zoete bananen geur kwam mij tegemoet en mijn handen voelden heerlijk aan. Binnen 2 minuten was de hand milk ingetrokken en waren mijn handen lekker zacht.

Even over de geur. In de zomer ben ik altijd bang om zoete geuren te gebruiken omdat ik denk dat dan wespen en andere steek-beesten op mij af gaan komen. Hoewel deze milk erg zoet ruikt, trekt deze groen weg. Ik vind het moeilijk uit te leggen wat de geur "groen" is, maar het ruikt heel sterk naar groene bladeren/planten. Ik vind dit dus erg fijn, want ik kan dus wel van de zoete geur genieten maar hoef me verder geen zorgen te maken.


Ik ben dus echt zeer te spreken over dit product en ik vind het ook zeker een leuk cadeau om te geven/krijgen!


Het banaantje bevat 45 ml is o.a. te bestellen bij BB Cosmetics.


Tot de volgende keer!

Laura

6 opmerkingen:

 1. Oh zo schattig! Ik wil het hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze echt ZO snel opgemaakt! Vond 'm geweldig! Makkelijk de beste handcreme die ik al gehad heb. Die geeeeeur ook, eh, mmm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuk ding! Ik zag je foto al op ig en dacht dat is een bananenhoes zodat je echte niet beurs worden. Ben heel nieuwsgierig geworden nu naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo ontzettend leuk deze verpakkingen! ♡ I love Tony Moly.Heb een lipbalm ervan in de verpakking van een mini banaantje en die smaakt/ ruikt echt naar een bananensnoepje

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura