07-05-18

Recept | Homemade kaasstengels

Huisgemaakte kaasstengels met oregano, tijm en sesamzaad

Vandaag hebben we eens iets anders voor jullie dan een volle maaltijd. Vooral ook omdat we afgelopen vrijdag teruggekomen zijn van vakantie en omdat we dan altijd zin hebben om 's avonds wat te snacken. Vandaar dat we jullie vandaag laten zien hoe wij onze eigen kaasstengels maken! Super simpel, erg lekker en geen toevoegingen waarvan je het bestaan niet weet.


    Recept voor 2 personen:

    • Bladerdeeg (1 rol uit het koelschap)
    • Pittige strooikaas
    • Kruiden naar keuze
    • Peper en zout
    Huisgemaakte kaasstengels met oregano, tijm en sesamzaad

    Snijdt de rol bladerdeeg doormidden en maak van elke helft stroken van ongeveer een centimeter. Deze stroken kan je bevochtigen met wat water, melk of geklopt ei. Wij kozen voor water, want dat is net iets makkelijker. Strooi naar eigen inzien wat kaas en kruiden op de stroken. Voeg altijd wat peper en zout toe! Als de kaasstengels belegd zijn kunnen ze voor 12 minuten in een voorverwarmde oven, op 180 graden celcius.

    Lekkere combinaties zijn: 
    • Kaas, peper en zout
    • Kaas, oregano en sesamzaad met peper en zout
    • Tijm en peper en zout
    • Kaas, maanzaad en peper en zout
    Eet smakelijk!

    Kelvin en Laura

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten

    Hey,

    Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Groetjes,

    Kelvin en Laura