11-05-2018

SRPRS.ME City Trip | Ervaring


We zijn weer terug van SRPRS.ME vakantie, en wat was het heerlijk! Zoals jullie al in een eerder artikel hebben kunnen lezen, wisten wij tot op het vliegveld niet waar we heen zouden gaan. Lees hier onze ervaring met SRPRS.ME!

Wat is SRPRS.ME?


SRPRS.ME is een reisorganisatie die jou een hele speciale ervaring biedt als het gaat om vakantie. Je geeft aan wanneer je op vakantie wilt gaan en dan gaat het moeilijke beginnen... Waarheen?
Nou komt dat even mooi uit, want daar hoef je je dus geen gedachten meer over te maken. Er zijn verschillende opties, voor ieder wat wils:

  • Vlucht of Roadtrip
  • Heel Europa, een bepaalde windrichting in Europa of wereldwijd
  • Hostel of hotel
  • Met/zonder ontbijt
  • Eventuele verzekeringen zijn ook via hun af te sluiten
  • Elke maand is er een "Thema van de maand" wat eigenlijk alles kan zijn!
En dan begint het leukste! Wachten...
Vanaf dat moment gaat SRPRS.ME voor je aan de slag. Je kan ook een aantal steden uitsluiten waar je laatst al geweest bent, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken.
Vanaf het moment dat je geboekt hebt, krijg je een unieke link waar een countdown op komt te staan tot het moment dat jouw bestemming onthuld kan worden. Wij hebben al een volgende trip geboekt, dus onze nieuwe countdown kan je hier vinden.

Een week voordat je op vakantie gaat krijg je de weersvoorspelling van jouw bestemming, super handig om te weten wat je in moet pakken! En dan weer wachten... totdat de dag daar is!

Voor vertrek krijg je thuis een kraskaart toegestuurd. Hierop staat een code die nodig is om jouw bestemming te onthullen. Zelf kregen wij enorme kras-neigingen, dus zijn wij de week ervoor maar gok-kraskaarten gaan kopen haha.

Eenmaal de code onthuld en ingevoerd op jouw pagina beginnen de laatste 5 seconden te tikken, zo spannend!!

En we gingen naar...


Ongelofelijk gaaf natuurlijk! Meteen even geld gewisseld op het vliegveld (want in Tsjechië hebben ze Kronen) en ook meteen gekeken hoe je vanaf het vliegveld naar het centrum komt. Want dat is een onderdeel van het onbekende, ze laten je zelf alles uitzoeken.

Onze vlucht verliep prima, we vlogen met RyanAir en met Transavia. Natuurlijk niet de meest luxe maatschappijen om mee te vliegen, maar voor een vlucht van een uur was het prima.
Toen we eenmaal bij het hotel aankwamen wisten we meteen dat het merendeel van het geld daar ingestoken is. Wat een prachtig 4-sterren hotel met ongelofelijk lekkere bedden! Tevens was het ontbijt pri-ma (want wij vinden het toch altijd fijn om ontbijt erbij te nemen).


Ter plaatste is niks geregeld om jou zo neutraal mogelijk de stad in te sturen. Op deze manier kom je vaak op plekjes die je anders nooit zou zien!

Over de hotspots van Praag komt nog een apart artikel online, want anders wordt dit artikel een halve roman. Dus hou onze blog in de gaten als je binnenkort onze reis foto's wilt zien!

Wij waren in ieder geval enorm blij met onze reis en de volgende trip is alweer geboekt.

Waar denken jullie dat onze volgende trip heen gaat?

Laura en Kelvin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura