28-08-2015

Nieuwe Arizona smaken: Cowboy Cocktail


Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie van My Cup of Care en had ik een super leuk food pakket gewonnen!
In dit leuke pakketje zaten o.a. deze drie flesjes van Arizona, de Cowboy Cocktail lijn.
We hadden deze nog niet eerder geproefd, dus we waren natuurlijk enorm benieuwd!


We kennen allemaal natuurlijk de smaken Green Tea with Honey en Grean Tea Pomegranate. De flessen doen wel meteen aan deze flessen denken, dus de style is zeker terug te herkennen. Alle flessen zijn van stevig plastic gemaakt, zoals we van Arizona gewend zijn. Dit is natuurlijk wat minder voor de natuur, vergeleken met glazen flessen, maar dit maakt het wel fijner om ergens mee naartoe te nemen.

De naam "Cowboy Cocktail" maakte ons wel nieuwsgierig. Cocktail? Zit er alcohol in of is het gewoon een mix van sappen? Nou zit er geen alcohol in, dus we zijn nu wel erg benieuwd wat het een "cocktail" maakt.

Op naar de smaaktest!

Strawberry Lemonade


De verpakking laat duidelijk zien dat er aardbeien en citroen in zitten. De kleuren zijn lekker vrolijk en zomers, ik word er meteen helemaal happy van.

Deze Strawberry Lemonade is licht zoet met een frisse toon van citroen. Hoewel er geen kunstmatige smaakstoffen in zitten, smaakt het toch wat chemisch. De geur sprak zowel Kelvin als mij ook helemaal niet aan. We kunnen niet echt zeggen wat het is, het rook gewoon echt raar.
De eerste slok vond ik dus helemaal niet lekker. Hoe meer je drinkt, hoe beter het wordt, maar dan is het alsnog niet echt een delicatesse.

Fruit Punch


De paarse kleur van de verpakking deed ons verwachten dat het zoet en naar bessen zouden smaken. Aan de bovenkant zie je ook allemaal soorten fruit, wat het ook weer lekker kleurrijk maakt.

Hoewel deze smaak niet per se zoet is, drinkt deze wel erg zoet (moeilijk uit te leggen). De smaak zelf is het beste te vergelijken als ouderwetse bosbessensnoepjes die je van je oma kreeg.

Van zowel Kelvin als van mij is dit de minste van de drie.

Muchi MangoZoals de naam al doet suggereren, deze smaakt naar mango. Ik ben echt gek op mango en dus ook op deze smaak. De mango is duidelijk aanwezig, maar gelukkig niet te zoet. De chemische smaak (vergeleken met Strawberry Lemonade) is gelukkig niet terug te proeven in deze.
Muchi Mango is het beste te vergelijken met verdund mangosap.

Hoewel deze voor mij het meeste smaakt naar echt mangosap, heeft deze maar 5,5% vruchtensap.


In verhouding met de bekende Arizona smaken, vallen deze redelijk tegen. We vonden het natuurlijk hartstikke leuk om deze te winnen (nogmaals bedankt Justine!) en ze eens te proberen, maar zelf zullen wij ze niet zo snel kopen. 

Doe ons maar lekker Arizona Green Tea with Honey, die smaakt veel natuurlijker. Voor die smaak hebben we het geld dubbel en dwars over.Wat vinden jullie van de nieuwe smaken?


Proost!

Kelvin & Laura

10 opmerkingen:

 1. Nog niet gezien. De normale smaken vind ik niet zo lekker, maar misschien deze wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit geproefd maar de flesjes zijn allemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze nog nergens in een winkel gespot maar ik denk ook niet dat ik deze zo snel zou kopen. Ik denk niet dat ik ze heel lekker ga vinden dus ik blijf gewoon de "normale" smaken kopen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er vrolijk uit! Ben benieuwd naar de nieuwe smaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh hier in Curaçao hebben we ze! :D Alleen de verpakking al ziet er decoproof uit. Ik zou er best een DIY vaasje van willen maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof dat je ze deelt op je blog. Jammer dat de eerste twee tegenvielen, maar gelukkig valt de Mucho Mango wel in de smaak. Hoe zijn de autodrop snoepjes trouwens? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hadden helaas wat meer van Arizona verwacht en willen ook zeker niet ondankbaar overkomen! We vonden het hartstikke leuk om eens te proberen :D
   De autodrop met chocolade was een combi waar je wel even aan moest wennen, maar werkelijk smaakexplosies waren! Ik had ze met mijn vader gedeeld (mega drop-fan), en hij vond ze ook echt heerlijk :)

   Verwijderen
 7. Ik heb onlangs voor het eerst zo'n flesje gedronken, volgens mij met iets van perzik-smaak, erg lekker en verfrissend!

  PS. Je mag vandaag je linkje spammen op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ik ben wel fan van Arizona!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura