28-09-2015

BitesWeLove: Is it worth the hype?


BitesWeLove kom je de laatste tijd overal tegen. Je kan een doos gezonde snacks bestellen die bij jouw thuis geleverd wordt. Elke keer komen er andere snack in, dus blijft het een verrassing wat je toegestuurd krijgt!
Wij hadden een code gekregen waarmee we een zakje gratis konden bestellen.

De grote vraag is nu: Is it worth the hype?

Voor €4,95 per week krijg je een doos met vier kleine zakjes. Via hun site kan je aangeven wat je zelf lekker vindt, waardoor zij de perfecte snacks voor jouw persoonlijk uitzoeken.

Vaak genoeg komen er acties langs waarbij je de eerste week gratis krijgt. Als je hier dus interesse in hebt, kunnen wij je zeker aanraden hier even naar te zoeken!

Sure we will!
Wij konden kiezen uit een aantal smaken en kozen voor nummer 12, Banana Break. 
Dit doosje gebruiken ze ook als je box bestelt. Het handige is, dat het door de brievenbus past. Je hoeft dus niet elke week thuis te blijven voor jouw portie smakelijke bites.


Banana Break bestaat uit cornflakes met witte chocolade, gedroogde bananenchips en ongebrande amandelen. 

De snacks zitten in een simpel plastic zakje, wat het enorm makkelijk maakt om het mee te nemen. 

Maak hoe smaakt het?

Kelvin vond er dus helemaal niks aan, terwijl ik met heel veel vreugde het zakje binnen een paar minuten helemaal leeg gegeten had.
Ik merkte wel, dat ik het het lekkerste vond wanneer je van alles wat tegelijkertijd nam. Zo krijg je lekkere contrasten tussen de smaken en texturen.

Ik moet dus eerlijk zeggen, ja... ze zijn ongelofelijk lekker! Maar het nadeel is, dat het zakje echt klein is. Als je je niet kan beheersen, is het op voordat je het weet. Aan de ene kant is dat natuurlijk goed, want zo eet je maar weinig als tussendoortje.
Aan de andere kant, als ik vier van deze snacks toegestuurd had gekregen, waren ze allemaal meteen op geweest. 

Voor €4,95 krijg je vier zakjes, wat dus €1,25 per zakje is. Om eerlijk te zijn, vinden wij dat beide erg duur voor een snack die toch binnen een dag op zijn (geef toe, als je eenmaal begint...)


Onze conclusie is dus eigenlijk een beetje dubbel. Ja, ze zijn ongelofelijk lekker (althans, ik wel en Kelvin niet), maar het is aan de prijzige kant, vooral als je elke week een doos binnen krijgt.

Als je ergens de mogelijkheid hebt om een zakje te bestellen, zou ik het zeker doen. Maar denk er over na het te bestellen, het is €20 per maand aan snacks...


Wat vinden jullie van BitesWeLove?


Eet smakelijk!

Kelvin & Laura

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het idee erg leuk en het ziet er ook leuk uit maar ik denk dat het een hype is en ik vind het ook best prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aw jammer dat het zo duur is idd, ik zou het denk ik ook wel lekker vinden maar niet super bijzonder ofzo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van de prijs, ik vind het idee wel heel leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind het duur, zit weinig in, stel dat de smaak je niet bevalt zit je en is ie wel lekker is je zakje zo op. Doe mij maar studentenhaver.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap wel waarom je hiervoor koos, deze variant lijkt mij ook erg lekker. Maar net als de rest vind ik hem ook erg prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het nog niet maar het klinkt lekker. En eigenlijk wel goed dat het zak je zo klein is, dat remt af!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De bites zijn inderdaad wel prijzig, maar als ik hier in de supermarkt naar snackverpakkingen nootjes kijk, kost het bijna evenveel of hetzelfde. Dan vind ik het wel interessant om meer keuze te hebben, het bij je thuis te laten leveren en als je eens wil zondigen de minder gezonde soorten toe te voegen aan je voorkeurbites. Ik heb al eventjes een 2-wekelijks abo op deze nootjes en ben er heel blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het wel eens willen proberen... Maar uiteindelijk tellen al die aparte boxen natuurlijk wel op, ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah ik was hier ook al benieuwd naar! Wil het graag eens proberen maar het is inderdaad wel redelijk prijzig. Ik denk dat ik het binnenkort wel eens ga testen hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is best prijzig ja. Maar ik ben hier wel heel benieuwd naar nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura