04-09-2015

Pan that Palette! Update #2


Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een update gegeven heb over mijn Pan that Palette project.
Wie mijn eerdere artikelen niet heeft gelezen (klik), mijn doel is om een heel oogschaduw palette op te maken voor het einde van het jaar.

Vandaag krijgen jullie de tweede update!


In juli gaf ik mijn laatste update. De foto hieronder laat zien hoe ver ik toen was.


Tadaaaa! Moet je kijken hoe ver ik al gekomen ben. Ik ben echt enorm blij met mijn vooruitgang.


Zoals je wel ziet, heb ik tot nu toe eigenlijk alleen de eerste 5 oogschaduws gebruikt. Helaas is er nog eentje helemaal op, maar de grootte van de pan is overal toch wel enorm.


Vooral de donkere kleur gaat hard. Dit komt helaas wel doordat het enorm "stoffig" is. Wat ik bij deze kleur ook merk is dat de kleur de ene dag wel veel pigment afgeeft, en de andere dag komt er bijna niks op mijn ooglid. 

De andere kleuren geven wel gewoon hun pigment constant af, wat natuurlijk wel zo fijn is tijdens de routine in de ochtend. 


Ik zet mezelf het doel om voor volgende maand in ieder geval een oogschaduw helemaal opgemaakt te hebben. Langzaam maar zeker gaat het jaar toch voorbij en het geeft ook gewoon een geweldig gevoel om een oogschaduw op te maken.


Hoe vaak maken jullie een oogschaduw op?


Tot de volgende keer!

Laura

16 opmerkingen:

 1. Dat gaat inderdaad hard zeg. Ik heb heel lang geleden eens een oogschaduw opgemaakt, vooral de lichte kleuren van palette's gaan snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb letterlijk nog nooit een oogschaduw volledig opgebruikt.... oeps... ik word een kleur/enkele kleuren dan gewoon beu en dan gebruik ik het niet meer. Slechte eigenschap, I know.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent al goed op weg! Heerlijk om te zien dat je product zo goed gebruikt worden. Liefde voor make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat echt goed! Voor je het weet heb je er een op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het gaat echt hard! Bizar dat die kleur per dag kan verschillen, gebruik je een ander penseel misschien? Ik ben een klein beetje verdrietig omdat er een deukje ontstaat in mijn Narsissist palette, maar dat telt vast niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik gebruik steeds dezelfde kwast, dat is juist het rare xD
   En ik zou ook best wel verdrietig zijn hoor als ik het "einde" van het Narsissist palette zou zien! Echt een mooi palette :)

   Verwijderen
 6. Ik voel hetzelfde. Vooral met poeder gaat erg hard. Ik word zo verdrietig als ik de bodem zie haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wow, dat gaat hard! Leuk dat je zo'n challenge doet. Ik heb zoveel oogschaduws dat ik er volgens mij nog nooit een oogschaduw helemaal opgemaakt, en dat is eigenlijk best zonde :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat knap dat je al zo vaak de pan hebt geraakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een slim project. Zo maak je oogschaduwdoosjes echt op. Ik moet ze altijd weg gooien omdat ze te oud zijn geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, dat gaat snel! Zelf heb ik nog nooit oogschaduw opgemaakt. Daar gebruik ik het tegenwoordig niet vaak genoeg voor. Wel heb ik 1 kleur uit een Sleek palette bijna opgemaakt. Wel jammer, want het is een hele mooie kleur, maar om nou voor 1 kleur een heel nieuw palette aan te schaffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb dat met mijn blushes! Ik heb in de zomervakantie de pan van mijn favoriete blush geraakt. Ik ben daar toch wel blij mee hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat gaat echt snel! Ik heb ook een paar oogschaduw palettes en mono's die op moeten, ik heb ze in het zicht gelegd zodat ik alleen die mag gebruiken maar snel gaat het niet :')

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura