05-03-2016

#Echtepostiscool Unboxing


In januari had ik mij aangemeld voor het project #echtepostiscool, georganiseerd door Northflix en Inge van Monsieur Mango. Het gaat er om dat we eigenlijk bijna nooit meer leuke post krijgen, alleen nog maar brieven met rekeningen of reclame. Ik melde me dus aan en toen begon het avontuur!

Iedereen die zich had aangemeld kreeg de naam en adres van iemand anders doorgestuurd. Voor deze persoon moest je dan iets kopen voor een budget van €5, een bedrag wat wel te missen is. Ik hoop dat degene voor wie ik een pakketje moest samenstellen er blij mee is! Gelukkig kon je wel aangeven wat je wel/niet leuk vindt, zodat je wel een beetje een idee hebt wat je kan kopen voor die persoon.

We moesten zorgen dat alles 5 maart binnen zou zijn, want dat is de dag dat we ons pakketje eindelijk open kunnen maken!


Toen ik mijn pakje open scheurde, was het eerste wat ik zag dit schattige notitieboekje. "Enjoy the little things in life", wat een mooie quote. De kleuren maken me ook echt meteen vrolijk! Wat ik ook nog super handig vind, is het elastiekje dat om het notitieboekje gaat. Zo kan ik niet per ongeluk het boekje vernielen als deze in mijn tas zit.

Er was nog meer!


Een heel mooi pakje van de Wereldwinkel keek mij aan. Wat zou er in zitten?


Een ongelofelijk schattige sleutelhanger! Tola de ijdeltuit keek me meteen met haar poppige oogjes aan. De tekst op het kaartje vind ik wel heel erg goed passen "Tola is gek op mooie kleren en kan zich de hele dag optutten!". Geniaal gevonden van de persoon die mij getrokken heeft! De kleine ketting die ze ook om heeft, het bloemetje in haar haar... So cute!

Ik was ook nog een van de gelukkige die een extra pakketje gekregen heeft. Team EPIC stuurde namelijk naar een aantal deelnemers verrassingspakketjes op!


Zo'n klein kaartje maakt het meteen persoonlijk!


Het pakje zat helemaal vol met samples van het merk Ziaja. Ik ken heel dit merk niet, maar ik ga sowieso een aantal hiervan reviewen! Van crèmes tot maskers, ik kan me helemaal gaan uitleven.


Ik ben echt ongelofelijk blij met mijn pakketjes! Hoewel er geen kaartje bij zat in het eerste pakje, heb ik vernomen dat Sytse van The S Files mij getrokken had. Bedankt Sytse!

Ook wil ik Team EPIC bedanken voor het opzetten van deze gave actie en voor het krijgen van een verrassingspakketje.


Heb jij aan #echtepostiscool meegedaan?


Tot de volgende keer!

Laura

12 opmerkingen:

 1. Super leuk Laura! Tola de ijdeltuit is echt grappig haha!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk! Ik ben de laatste weken bezig met postcrossing, omdat ik ook meer leuke post wilde. Maar zo'n pakketje is natuurlijk nog leuker! Waar kan ik mezelf aanmelden voor de volgende ronde?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leukk dat je ook nog een extra pakketje hebt gekregen :D Ik heb dat gemist op de chat denk ik haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk projectje. Ik ben altijd dol op post, maar krijg het bijna nooit. Lijkt me leuk om ook een keer mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt super leuk! Een soort mini swap :D Zo schattig die sleutelhanger!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat notitieboekje is gaaf zeg!
  En leuk dat je een extra pakketje kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg dit en jij bent de eerste waar ik het pakketje geopend zie. Die sleutelhanger is erg cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zeg! Ik was zelf helaas te laat met aanmelden. Maar leuk om dit te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het notitieboekje vind ik echt ontzettend leuk! Daar word je toch vrolijk van? Ook leuk dat je een extra pakketje ontvangen hebt. Volgens mij is Ziaja wel een fijn merk, maar dat kun je nu lekker gaan uitproberen:-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je super leuke dingen ontvangen! En woeh je bent ook de gelukkige geweest die ook een verrassingspakket heeft ontvangen, wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura