04-03-2016

Haar Routine | Beste combinatie tegen klitten


Elke dag zijn wij met ons haar bezig. Nou ken je waarschijnlijk wel het probleem van klitten als je lang haar hebt. Vaak genoeg was is gefrustreerd en wilde ik het liefst mijn haar gewoon afknippen. Soms moest ik gewoon van mijn haar af blijven totdat ik er een liter conditioner in gesmeerd had. Dat was het enige moment dat ik het kon uitkammen. Gelukkig heb ik nu mijn perfecte combinatie gevonden waarmee mijn haar eindelijk fatsoenlijk uit te kammen is!


Natuurlijk verdwijnt een klit niet zomaar. Deze krengen blijven naar, maar je kan wel producten gebruiken om jou leven makkelijker te maken.


Ik begin maar meteen met mij heilige graal. Sinds ik Andrélon Oil & Care Anti-Klit spray ontdekt heb, vliegt mijn borstel door mijn haar. Ik spray dit in heel mijn haar, waarna ik langzaam van onderaf mijn haar begin te borstelen. Een verder pluspunt is, dat mijn haar hier niet vet van wordt, ondanks dat er arganolie in zit. Heb je dus moeite met je haar uit te kammen, dan is deze zeker aan te raden!


Maar voor mijn moeilijke haar is een Anti-Klit spray niet genoeg. Over de Anti-Klit spray spuit ik ook nog eens Dove Hair Therapy Intense Repair. Dit product bestaat uit twee delen. Je moet de fles dus eerst schudden voordat je het kan gebruiken. Hoewel mijn haar hier ook beter doorkambaar van wordt, wordt mijn haar ook meteen nog extra gevoed.

De combinatie van de Andrélon Anti-Klit spray en de Dove Hair Therapy maakt mijn haar zo veel makkelijker doorkambaar! Ik kreeg altijd "nesten" in mijn haar (net onder mijn nek), maar deze zijn dus eindelijk verleden tijd!


Om mijn punten te verzorgen, gebruik ik af en toe ook nog deze argan olie van Kruidvat. Je hebt hier maar een klein beetje van nodig, want hier wordt je haar wel vet van. Zoek je dus een budget argan olie voor je haar? Probeer deze eens!


Heb jij ook zo veel last van klitten en heb jij een heilige graal? Ik hoor het graag!


Tot de volgende keer!

Laura

9 opmerkingen:

 1. Die argan olie van kruidvat klinkt interessant! Andrelon heeft sowieso fijn spul vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De haarolie van de Kruidvat is zooo fijn! De geur is lekker en hij werkt echt top! Ook die van Dove gebruik ik regelmatig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne tips! Ik heb zelf ook snel last van klitten, dus hier heb ik zeker wat aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh dit moet ik proberen want die "nesten" zijn zo herkenbaar. Ik heb al gedacht aan mijn haar kort knippen want de klitten komen altijd weer terug. Ga deze producten maar eerst eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O als ik terugkom van motorrijden kan ik wel huilen. Alles in de klit omdat het uit mijn jas waait. Sinds 2 jaar de gliss kur anti klit spray (gele) erin en ff wachten. Een zegen en geen pijn meer met kammen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja argh, als ik een sjaal om heb gehad, BAM 1 grote klittenbende. Zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb aardig lang en dik haar, maar eigenlijk bijna nooit last van klitten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn haar klit ZOOOOOOOOOOOOO snel, ugh! Daarom draag ik het nooit los, maar altijd in een staart of vlecht... Producten helpen wel een beetje, maar nooit echt veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat tof om te lezen. Ik gebruikte vroeger heel veel anti klit spray, maar tegenwoordig vallen de klitten wel mee

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura