23-03-2016

Pan that Palette! Update #6


Ik ben al maanden bezig om een oogschaduw palette helemaal op te maken. Om eerlijk te zijn, had ik niet verwacht er zo lang mee bezig te zijn. 
Is het einde al in zicht, of ben ik hier nog een half jaar mee zoet? Kijk snel verder voor de update!


Elke dag heb ik oogschaduw op. Met deze challenge ben ik ook niet anders oogschaduw gaan gebruiken. Soms zie ik namelijk bij andere die de challenge doen, dat ongeveer alle kleuren over elkaar heen aangebracht worden. Ik snap dat de kleuren dan sneller op gaan, maar ik hou gewoon mijn standaard hoeveelheid aan.

Vorige Update

Nu

Excuses dat de "vorige update" foto wat wazig is. Toch denk ik dat de vooruitgang goed te zien is!

De middelste kleur is helemaal op. Hier ben ik super blij mee, omdat deze toch wat meer "winter" uitstraalde. Tijdens de warmere dagen hou ik er namelijk van om ook mijn ooglook wat lichter te maken. Toen deze kleur bijna op was, begon deze wel erg te brokkelen. Ik moest dus best oppassen dat de oogschaduw niet overal op de vloer belandde.

De donkere kleur gaat ook al hard! Ik had om eerlijk te zijn niet het gevoel dat ik ook maar enige vooruitgang had geboekt bij deze, maar dat valt dus reuze mee! Ik vind het zelf dus ook hartstikke leuk om het verschil zo te zien. Ongemerkt gebruik je meer dan je denkt.


De lichte kleur links onderin gebruik ik nu over heel mijn ooglid. Voor nu is dat voor mij de perfecte kleur, dus ik hoop dat deze lekker hard gaat de komende tijd.

De twee overige kleuren heb ik nog helemaal niet aangeraakt. Komende maand zal ik hier ook wel aan gaan beginnen. De middelste kleur onderin is redelijk goud, dus ik denk dat dat heel erg leuk kan zijn als de zon begint te schijnen (moet de zon wel schijnen natuurlijk...).


Ik ben dus weer heel erg blij met mijn vooruitgang. Hopelijk gaat het niet meer al te lang duren voordat die palette he-le-maal op is!


Doe jij mee aan een make-up challenge?


Tot de volgende keer!

Laura

5 opmerkingen:

 1. Wow goed bezig! Gaat goed! Leuk die updates :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent al goed op weg hoor :D nog even en die donkerbruine kleur is ook op!
  Nog best lastig, zo'n palette opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Laura,

  Wat goed zeg! Leuk om de vooruitgang te zien :) .
  Ik ben zeer benieuwd hoe lang je er nog over gaat doen :), succes!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een vasthoudendheid. Zou m met zoveel lege vakjes al weggooien maar er zitten nog zeker mooie kleuren in.

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura