14-08-2016

OPROEP | Project Pan deelnemers gezocht "Finish 10 by X-mas"


Laatst hebben Dalinka van Placefuly.nl en ik al een Project Pan gehouden. Deze hebben wij nu afgesloten en toen gaven we al aan dat wij weer een nieuwe editie wilden gaan houden. Doe jij mee?

Wat is Project Pan?


Natuurlijk is het wel zo handig om even uit te leggen wat een Project Pan inhoudt.

Met zowel een grote als een kleine beauty collectie heb je altijd producten liggen die minder snel gebruikt worden. Misschien ben je wel vergeten dat je ze ooit gekocht hebt, of ze vielen een beetje tegen. Tijdens een Project Pan kies je een aantal producten uit die je helemaal op wilt maken binnen een bepaalde tijd. Lijkt het volledig opmaken je niet haalbaar? Dan stel je jezelf een doel (bv. "ik maak de helft op").

Op deze manier haal je de waarde uit een item en ruim je ook nog eens jouw collectie een beetje op. En wie weet, misschien vind je opeens een product erg fijn waarvan je het nooit had verwacht (yep, happened to me!).


Natuurlijk zijn er wel een aantal "regeltjes".

De spelregels


 • Omdat wij elkaar natuurlijk wel willen steunen tijdens een Project Pan, zouden wij het leuk vinden als je je aanmeldt. Schrijf daarom mij een email dat je meedoet vóór 21 augustus (email adres volgt hieronder).

 • Het lijkt ons leuk om met z'n alle in een whatsappgroep te zitten. Zo is het nog makkelijker om contact te houden. Dit moet niet, maar het is natuurlijk wel erg leuk om zo ook andere bloggers beter te leren kennen! Laat in de mail meteen even weten of jij wel of niet in de whatsapp groep wilt.

 • Er worden 10 beauty producten gekozen. Dit kunnen dus bijvoorbeeld lipsticks maar ook body butters zijn. Tip! Als je dit nog nooit eerder gedaan hebt, kies dan make-up kleuren waar je makkelijk mee kan werken.

 • Op 24 augustus gaan we beginnen, en we gaan hiermee door tot 24 december (daarom ook de naam "Finish 10 by X-mas"). De producten die je gaat opmaken, worden dan ook 24 augustus aangekondigd met "Finish 10 by X-mas" in de titel. Vertel dan ook wat de doelen zijn voor elk product.

 • Elke maand rond de 24e wordt er een update geplaatst over de vooruitgang. Red je dit niet, laat het ons dan even weten.

 • In je updates plaats je ook links naar de andere bloggers die mee doen.

 • En als laatste: Laten we er een gezellige 4 maanden van maken :D

Het lijken misschien veel regeltjes, maar eigenlijk valt het enorm mee. Eigenlijk is het gewoon erg leuk om samen te doen en te kijken hoe ver je komt.

Lijkt het jou dus leuk en een uitdaging om 10 beauty producten op te maken/jouw doel te behalen? Mail dan naar:

info.dagelijksehap@gmail.comGraag zien wij jouw mail komen!


Tot de volgende keer!

Laura

3 opmerkingen:

 1. Leuk! Als ik zou bloggen zou ik zeker meedoen! Zo fijn om dingen op te maken! Ben benieuwd wie mee gaat doen, ga het zeker volgen :)
  liefs sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Helaas is mijn make-up collectie héél klein en hoef ik dus niet per se dingen op te maken ;) Maar in ieder geval succes met jullie projectje!

  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hey,

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! We streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk goed te keuren en eventuele vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Groetjes,

Kelvin en Laura